93/3 asker yolu bekleyenler

Cavus olunca herseye kosturcak sanirm sorumlu olcak.emreninde dosyasina cavusluk belgesi koymuslardi ama daha ses yok.

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 20 . KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 149

... ezgisaygin ... 164

... yuppisi ... 167

... Snt55 ... 187

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 241

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... zeytinagaci ... 250

... seval23 ... 253

... KUBB88 ... 264

... hnf25 ... 265

... irmtyfn ... 266

... Kanaryam35 ... 266

... blss ... 267

... KorEc ... 267

... nira87 ... 267

... mystery123 ... 268

... yunay ... 268

... ARAZIM ... 270

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 348

... tuqbaCadi ... 348

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

iyiymiş bu ben atkı örmeyede başladım valla umarım acemisi bitene kadar bitiririm il örgüm hemde

Atkı denilince akla ilk gelen isimmm Çağlaaaa Atkı ören, mendil işleyen, börek kek yapan, süprizler hazırlayan.. Herşey var bu topikte canımm

Bizim topik az biraz hamarat hayatııım, diğer topiklere benzeemeeez
Sağ ol Hilal'im aldım selamını

ama ben yokummmm kanaryam35 benide yaz artık bende sizinleyim

canım bence sen bır daha oku ac saylarıda.Ben gayet ıyı bılıyorum ne yazdıgımı s.. g.. kelımesını benım hıc kullanmadıgım kesın.sayfa sayısıda vereyım ben sana zorlanma canım benım.sayfa 52 de.Sen bence bızım sayfları okuyupda bu topıkte ılerı gerı konusan herseyı baslatan biricik arkadaslarına bir bak.Tartısmayı kım baslatmıs kım yazmıs ne demıs ıyı oku sonra bana ahlak dersi verirsin ben bır kısıye kotu konustum onun nedenıde benım hakkımda ılerı gerı orda burda yorum yazmasıydı.Ha sen bunu guzel ve ahlaklı bırsey olarak goruyorsan zaten daha dicek bsy yok.Ben nereye geldıgımı cok ıyı bılıyorum sen sıkma canını bıtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…