- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.461
Yarın ki atımda seni de eklerim canım, ama şafağının son hali bu mu, onu sorayım da bir sonradan değişiklik yapması biraz zor oluyor bu tablo işinde
Sevk tarihiniz kaç mesela
Sen sağol bitanem
Ayyy Mehtap 16 olduuu sanki askerlik tamamen biticekmiş gibi geliyor ama olsun ya 1 hafta 1 haftadııırr 3 gün bile olsa yeter kokusunu depolamam lazıımmm
sevk tarihine göre olucak dimi doğruu 8 kasım ben direk 10 kasım diye girdim o gün yanımdan gidince
Facede seni gördüm kendi kendime Kübra neden topiğe gelmedi daha diyodum bi baktım yazmıssın
1 hafta mı ne diyorsun sen canım yaa, bir hafta için nelerden vazgeçecek durumdayız şuanda
Almışsındır gerçi ama eğer ki almadıysan bir gün boyunca üstünde duran tişörtünü falan al, benimki 98 gündür iş görüyor
Sen sağol bitanem
Ayyy Mehtap 16 olduuu sanki askerlik tamamen biticekmiş gibi geliyor ama olsun ya 1 hafta 1 haftadııırr 3 gün bile olsa yeter kokusunu depolamam lazıımmm
Rica ederim ne demek, şafaklar iyice bir atsın daha neler neler hazırlayıp atıcam ben topiğimize
Bnm safakta ocaktan snra degisiklik olck:)izinleri dusmedm ocaktan snra dus dedi emre askerlik dusunce fln diye.Yarın ki atımda seni de eklerim canım, ama şafağının son hali bu mu, onu sorayım da bir sonradan değişiklik yapması biraz zor oluyor bu tablo işinde
Sevk tarihiniz kaç mesela
Evde deildim:)firsat buldugum anda brdayim ztnbide girip birikenleri okuyorm anca ortaya cikabiliyorm:))
al bendende o kadar ben 29na şafak sayıyorum şafak 9
kızlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin yarın tekrar girerim biraz daha örüp uyuyacam hepinize iyi gecelerrrrrrrrrr hepinizle tanıştığıma ayrı ayrı memnun oldumm
biliyorum canımm farkındayım nasılsın iyimisinn
Bebeğiimm eğer 29unda gelicekse yanına şafak değil mehtap diceksin ona o mehtap oluyorSizinkide çok az kalmışşş
İyi sayilirim iste zaman gecirmece falan.iyikİ calisiyorm ddigm zamanlardayim.isteyken zaman ck iyi geciyo.isten ciktiktan snrada ztn emre nobete gcms oluyo msjlasmaya basliyorz.gnler byleee geciyo iste.sn nasilsin iyimisn nsl oldun toparlandinmi?
canım bence sen bır daha oku ac saylarıda.Ben gayet ıyı bılıyorum ne yazdıgımıs.. g.. kelımesını benım hıc kullanmadıgım kesın.sayfa sayısıda vereyım ben sana zorlanma canım benım.sayfa 52 de.Sen bence bızım sayfları okuyupda bu topıkte ılerı gerı konusan herseyı baslatan biricik arkadaslarına bir bak.Tartısmayı kım baslatmıs kım yazmıs ne demıs ıyı oku sonra bana ahlak dersi verirsin ben bır kısıye kotu konustum onun nedenıde benım hakkımda ılerı gerı orda burda yorum yazmasıydı.Ha sen bunu guzel ve ahlaklı bırsey olarak goruyorsan zaten daha dicek bsy yok.Ben nereye geldıgımı cok ıyı bılıyorum sen sıkma canını bıtanem
Bnm safakta ocaktan snra degisiklik olck:)izinleri dusmedm ocaktan snra dus dedi emre askerlik dusunce fln diye.
Bence cevap verdiğin mesaja daha bir dikkatli bak, sen kullandın gibi bir söylem yazmadım ben.
Hiç üşenmemiş etmemiş sayfayı da bulmuşsun be güzelim , çok uğraştırıyoruz seni kusura bakma artık
Ama olayı yanlış hatırlıyorsun, sizlerin konusu buradan gittiğiniz süreçten sonra açılmadı bile , bizce o kadar önemsenmediniz yani. Açtığınız topikte, buradan ayrılıp da her gelen yeni üyenizle tekrar tekrar konuyu açıp, üstü kapalı imalarda bulunan sizdiniz. O bahsettiğin ''BİRİCİK ARKADAŞLARIM'' da iade-i ziyarette bulunmak istemişler. Ben geç kaldım o gün, yetişemedim.
Bir çok farklı kişilikte insan var bu sitede, herkes herkesle anlaşacak değil, tartışmalar da olur ama bir taraf küfüre sığınıyorsa direk, o kişilerle tartışılmaz bile
Hııı bu arada söylemeden edemeyeceğim be canım, ders de bundan anlayacak olana verilir, o yüzden yoramam ben hiç kendimi
Hadi bakalım dediğin üzere ziyaretini kısa tut bence sen
Yook alamadımm vericekti bi anda o üzüntüyle aklımızdan çıktı ikimizinde canıımm..
Kayseri'ye gidince aklımıza geldi. Bide 1 hafta olacağı kesin değil çünkü ailesinin yanınada gidicek bakalım yarın ararsa sorucam kaç gün diye olsun 3 de 4 de olur yeterkiii gelsinnn
Bence cevap verdiğin mesaja daha bir dikkatli bak, sen kullandın gibi bir söylem yazmadım ben.
Hiç üşenmemiş etmemiş sayfayı da bulmuşsun be güzelim , çok uğraştırıyoruz seni kusura bakma artık
Ama olayı yanlış hatırlıyorsun, sizlerin konusu buradan gittiğiniz süreçten sonra açılmadı bile , bizce o kadar önemsenmediniz yani. Açtığınız topikte, buradan ayrılıp da her gelen yeni üyenizle tekrar tekrar konuyu açıp, üstü kapalı imalarda bulunan sizdiniz. O bahsettiğin ''BİRİCİK ARKADAŞLARIM'' da iade-i ziyarette bulunmak istemişler. Ben geç kaldım o gün, yetişemedim.
Bir çok farklı kişilikte insan var bu sitede, herkes herkesle anlaşacak değil, tartışmalar da olur ama bir taraf küfüre sığınıyorsa direk, o kişilerle tartışılmaz bile
Hııı bu arada söylemeden edemeyeceğim be canım, ders de bundan anlayacak olana verilir, o yüzden yoramam ben hiç kendimi
Hadi bakalım dediğin üzere ziyaretini kısa tut bence sen
Canım Çağlam ya yazan ellerin dert görmesin dahada cvp yazarsa ztn bunun adına yüzsüzlük denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?