93/3 asker yolu bekleyenler

Sen sağol bitanem

Ayyy Mehtap 16 olduuu sanki askerlik tamamen biticekmiş gibi geliyor ama olsun ya 1 hafta 1 haftadııırr 3 gün bile olsa yeter kokusunu depolamam lazıımmm

1 hafta mı ne diyorsun sen canım yaa, bir hafta için nelerden vazgeçecek durumdayız şuanda
Almışsındır gerçi ama eğer ki almadıysan bir gün boyunca üstünde duran tişörtünü falan al, benimki 98 gündür iş görüyor

Yook alamadımm vericekti bi anda o üzüntüyle aklımızdan çıktı ikimizinde canıımm..
Kayseri'ye gidince aklımıza geldi. Bide 1 hafta olacağı kesin değil çünkü ailesinin yanınada gidicek bakalım yarın ararsa sorucam kaç gün diye olsun 3 de 4 de olur yeterkiii gelsinnn

kızlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin yarın tekrar girerim biraz daha örüp uyuyacam hepinize iyi gecelerrrrrrrrrr hepinizle tanıştığıma ayrı ayrı memnun oldumm

Evde deildim:)firsat buldugum anda brdayim ztnbide girip birikenleri okuyorm anca ortaya cikabiliyorm:))

biliyorum canımm farkındayım nasılsın iyimisinn

al bendende o kadar ben 29na şafak sayıyorum şafak 9

Bebeğiimm eğer 29unda gelicekse yanına şafak değil mehtap diceksin ona o mehtap oluyor Sizinkide çok az kalmışşş

biliyorum canımm farkındayım nasılsın iyimisinn

Bebeğiimm eğer 29unda gelicekse yanına şafak değil mehtap diceksin ona o mehtap oluyor Sizinkide çok az kalmışşş

İyi sayilirim iste zaman gecirmece falan.iyikİ calisiyorm ddigm zamanlardayim.isteyken zaman ck iyi geciyo.isten ciktiktan snrada ztn emre nobete gcms oluyo msjlasmaya basliyorz.gnler byleee geciyo iste.sn nasilsin iyimisn nsl oldun toparlandinmi?

yemek konusunda toparladım hayatım gayet iyiym şuanda yiyorum. Sizin, sevgilimin desteği olunca iyi akıl verdiniz 15 günün acısını çıkardım diyebilirim Ama özleme çare bulunmuyo işte .. Aynen öyle bende iyi ki çalışıyorum diyorum pazar günü zaman geçmek bilmedi bide geç uyandığım halde.. İyi oldu böyle çalışınca gündüzler çabuk geçiyor

Bence cevap verdiğin mesaja daha bir dikkatli bak, sen kullandın gibi bir söylem yazmadım ben.
Hiç üşenmemiş etmemiş sayfayı da bulmuşsun be güzelim , çok uğraştırıyoruz seni kusura bakma artık
Ama olayı yanlış hatırlıyorsun, sizlerin konusu buradan gittiğiniz süreçten sonra açılmadı bile , bizce o kadar önemsenmediniz yani. Açtığınız topikte, buradan ayrılıp da her gelen yeni üyenizle tekrar tekrar konuyu açıp, üstü kapalı imalarda bulunan sizdiniz. O bahsettiğin ''BİRİCİK ARKADAŞLARIM'' da iade-i ziyarette bulunmak istemişler. Ben geç kaldım o gün, yetişemedim.
Bir çok farklı kişilikte insan var bu sitede, herkes herkesle anlaşacak değil, tartışmalar da olur ama bir taraf küfüre sığınıyorsa direk, o kişilerle tartışılmaz bile
Hııı bu arada söylemeden edemeyeceğim be canım, ders de bundan anlayacak olana verilir, o yüzden yoramam ben hiç kendimi
Hadi bakalım dediğin üzere ziyaretini kısa tut bence sen

Canım Çağlam ya yazan ellerin dert görmesin dahada cvp yazarsa ztn bunun adına yüzsüzlük denir

Öyle canım sayı hiç önemli değil şu durumda

nerde ne kadar takılcagımı sana danıscak degılım ? benım gozumde bır degerın yok merak etme.ben olay cıkmasın dıye saygılı davranıyorum canım,senın gıbı degılım yani yok ben usenmem merak etme sen.ben sana smdı olayı anlatmaya kalksam ıcınden cıkamazsın suclu gene sen olursun ondan hıc uzatmıcam.Burdan bır tek ben degıl bır cok ınsan gıttı herkes mı sızın fıkırlerınıze ters ya da herkesmı alıngan? sız bıldıgın saygısızlık yaptınız ve ınsanları burdan uzaklastırmak ıstedınız.Bunu anlayacak kadar aklı var bu sıteye uye olan herkesın o bırıcık arkadasların cok dusuncelıler gercekten bır daha onları kutlamak ısterım.Sayelerınde banlanmıstık tabi unuttum ben ya.tühh keske yetısseydın.arkadasların gıbı ıkı lafda sen sokardın araya için şişmezdi yazık olmus ben hıc bı zaman kufure sıgınmam.ıhtıyacımda yok ALLAH'A sükür.herkesin seviyesi belli.nabza göre şerbet,ettiği lafa göre cevap bulur bu kadar basit.aynı sizin yaptıgınız gibi yani ben buraya ıstedııgm zaman gırer ıstedıgım zaman cıkarım.hande arkadasımızda laf attı bna bugun bende cevapladım bu kadar basıt.muhattap olmak ıstemyorsanız iyice örgütleninde kimse buraya girince bize laf atmasın.Bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…