- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.961
Evet 1.5 gün görebilmek için 2 gece yolda geçecek ama olsun
Çok erkencisin çağla yaa
günaydın
Ayyy cuma gecesi yola çıkıyorum :18:
Bnde ergenligime donus yaptim sanirm ki hic svilce cikmazdi bnde cok nadir her ay donemsel cikardi.smdi yuzumde yara seklinde svilceler ckiyo ve cok belli oluyo.stresten diye dusunuyorum.ayrica banada emre doguda yapio ama baris sureci var ya dediklerinde elimin tersiyle cakasım geliyo.birde aa ne cabuk olma diyolar.cekmeyen anlamiyo ki
Evet 1.5 gün görebilmek için 2 gece yolda geçecek ama olsun
Olsun ya deger
İmkan varsa degerlendirceksin yani yoksa geri kalan günler zor gecer
Benim elime bir imkan daha geçecek gibi kızlar yaa, belki tezkeresini aldığında birlikte dönebiliriz Ankara'dan kim biliiiir
Aaaaa inş olur ya bn yapamıyorm şimdilik böyle şeyler siz yapın baride kendim yapmş gibi seviniyim
merhabalar kızlar
senin adına cok mutlu oldum hande esinle bol bol hasret gider ins cok güzel gecer
kıymetini bil gecirdigin zamannın
merhabalar kızlar
senin adına cok mutlu oldum hande esinle bol bol hasret gider ins cok güzel gecer
kıymetini bil gecirdigin zamannın
Benim de kesin değil be canım daha, arkadaşım yarı yılda memleketine çağırıyor. Çanakkale mevzum olduğu için yaz tatili olsun o zaman dedi, ben de direk Ağustosa çevirdim gözümü. Dönüş zamanımı tezkere tarihine göre ayarlarsam önce Ankara yapıp daha sonra İzmir yaparız sevdiceğimle, yolumun da üstü zaten. Hem bir gün geç bile dönebiliriz belkiiii
Öyle deme yaa, senin de iş mevzun olursa şehrinde karşılayacaksın sevdiğini
Merhabalar Güliiii
güliiii çok teşekkür ederim.
ah zamanı onlar yanımızdayken durdurabilsek keşke........
hııımmmmmm bu fikir bana çok iyi geldi çağla.
ailesine de söylemez o gün terhis olacağını. 1 gün beraber zaman geçirip sonra izmire gelirsiniz........
merhaba caglacım nasılsın
güliiii çok teşekkür ederim.
ah zamanı onlar yanımızdayken durdurabilsek keşke........
hııımmmmmm bu fikir bana çok iyi geldi çağla.
ailesine de söylemez o gün terhis olacağını. 1 gün beraber zaman geçirip sonra izmire gelirsiniz........
keskee en azından sen yüzünü görme lütfünü yasayacaksın
allahım hep iyi seylerle karsılastırsın seni canım
aynı idare etmeye calısıyorum canım agrılar hala devam beni yıldırdı artık bende koy verdim gittiİyi gibi canım ya sadece epeyi bir uykusuzluğum var
Sen nasılsın belin nasıl oldu ?
hepimizi inşallah gülizarcım :)
eşin nasıl?
Benim de kesin değil be canım daha, arkadaşım yarı yılda memleketine çağırıyor. Çanakkale mevzum olduğu için yaz tatili olsun o zaman dedi, ben de direk Ağustosa çevirdim gözümü. Dönüş zamanımı tezkere tarihine göre ayarlarsam önce Ankara yapıp daha sonra İzmir yaparız sevdiceğimle, yolumun da üstü zaten. Hem bir gün geç bile dönebiliriz belkiiii
Öyle deme yaa, senin de iş mevzun olursa şehrinde karşılayacaksın sevdiğini
Cok güzel olur yaaa daha cok zaman var ozamana kadar bi sürü geliştirrsin bu fikrini
Ayyy gözümde canlandıda teskere günü hepimiz gidip karşılıyoruz fln
Eki Görüntüle 884614 bu sarışın halim benimde saç rengimin bi kaç ton açığı bu ama tam bu renk değil doğal saçım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?