93/3 asker yolu bekleyenler

Davulun sesi uzaktan hoş geliyor işte millete

Benim elime bir imkan daha geçecek gibi kızlar yaa, belki tezkeresini aldığında birlikte dönebiliriz Ankara'dan kim biliiiir

Aaaaa inş olur ya bn yapamıyorm şimdilik böyle şeyler siz yapın baride kendim yapmş gibi seviniyim

Aaaaa inş olur ya bn yapamıyorm şimdilik böyle şeyler siz yapın baride kendim yapmş gibi seviniyim

Benim de kesin değil be canım daha, arkadaşım yarı yılda memleketine çağırıyor. Çanakkale mevzum olduğu için yaz tatili olsun o zaman dedi, ben de direk Ağustosa çevirdim gözümü. Dönüş zamanımı tezkere tarihine göre ayarlarsam önce Ankara yapıp daha sonra İzmir yaparız sevdiceğimle, yolumun da üstü zaten. Hem bir gün geç bile dönebiliriz belkiiii

Öyle deme yaa, senin de iş mevzun olursa şehrinde karşılayacaksın sevdiğini

Son düzenleme:

merhabalar kızlar
senin adına cok mutlu oldum hande esinle bol bol hasret gider ins cok güzel gecer
kıymetini bil gecirdigin zamannın

güliiii çok teşekkür ederim.
ah zamanı onlar yanımızdayken durdurabilsek keşke........

hııımmmmmm bu fikir bana çok iyi geldi çağla.
ailesine de söylemez o gün terhis olacağını. 1 gün beraber zaman geçirip sonra izmire gelirsiniz........

Söylese de olur yaa bilet bulamadım der
Tabi bunlar benim naçizane fikirlerim, daha epeyi var, sadece bir anda bir ampul yanınca kafamda size yazayım dedim :13:

keskee en azından sen yüzünü görme lütfünü yasayacaksın
allahım hep iyi seylerle karsılastırsın seni canım

İyi gibi canım ya sadece epeyi bir uykusuzluğum var
Sen nasılsın belin nasıl oldu ?
aynı idare etmeye calısıyorum canım agrılar hala devam beni yıldırdı artık bende koy verdim gitti
ne yapayım herseyin hayırlısı ben alıstım
hepimizi inşallah gülizarcım :)
eşin nasıl?

iyi canım onunda sesinde bi durgunluk halsizlik var gibi ama
cok iyiyim diyo karda yagdı yagacak gibiymiş rahatım diyo
bende onun söyledigine inanıyorum yoksaki görmedikten sonra...

Cok güzel olur yaaa daha cok zaman var ozamana kadar bi sürü geliştirrsin bu fikrini
Ayyy gözümde canlandıda teskere günü hepimiz gidip karşılıyoruz fln

neyse kızlar kendinize iyi bakın hic kimse icin kendini fazla yırpalamayın
oluruna bırakın bazende
fazla giremicem bundan sonra görüsürüz iyi günler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…