93/3 asker yolu bekleyenler

Onlar eskidi artık tatlım yaa yeniler bende

O zaman sen bizi aydınlatırsın bu konudada.

Aynen öyle her seferinde böyle aramamazlık yapma diyorum yok sanki ona söylemiyorum

İlk gittiği zamanlardada mı böyle yapıyordu? Ne biliyim valla çook sabırlısın Allah sana peygamber sabrı vermiş resmen. Ben büyük konuşmıyım ama dayanamazdın sanırım ya kafayı yerdim onunda burnundan getirirdim. Ama tabii bi yandan sende huylu huyundan vazgeçmez diyorsun. Düzgünce bi konuşsan? Hani burda seni özlüyorum. O 10 saniye sesini duyduğumda bile mutlu oluyorum ama sen böyle yaptıkça ben daha çok üzülüyorum falan desen?

bizimkilerde dışardan arıyo ama arıyo yani ne biliyim tamam soğuk evet ama seni hergün 5 10 dk arayamayacak kadarda ölmez donmaz soğuktan bence . anladım gececi olduğunu zaten ama ne biliyim içtimadan önce sonra bi şekilde arayabilir istesede üşeniyo olayı çok saçma yani . kabullenmişsiniz ama kimse böyle bişeyi kaldıramaz helal olsun valla bana üşendim soğuktu dese beklemezdim açık konuşym kişilik meselesi tabikide ama ne demek yani benim için 5 dk üşüsün nasıl olduğumu bilsin nasıl olduğunu biliyim sonra gitsin uyusun yesin içsin yani .

Yok tatlım ilk gittiği zamanlarda düzenli olarak arıyodu zaten acemide hep cep telefonu vardı sürekli mesajlaşıyoduk...Ankesörlüye gitmeye üşeniyo beyimiz gündüz zaten uyuyo e şimdi dışarısı soğk içerde de telefonları yok dışarı çıkmak zor geliyo anlıycağın..Ahh ne sabrı vermiş bende bilmiyorum vallahi ama büyük konuşmayın başa gelen çekilir çünkü yapıcak hiç bişey yok bide ben askeriyeyi aramaya çekiniyorum o aramasada bekliyorum arayana kadar..Böyle zor zamanlarda arıyorum sadece..Böyle bitiririz biz askerliği

Sizinde telefonu almışsınız canııım ne güzell kıymetini bilin valla bizi görüyosun

Kişiden kişiye değişir yani oluyo işte böyle...Büyük konuşma canım başına gelirse mecburen katlanırsın

O zaman yapıcak bişey yok dedğin gibi bebeğim böyle biticek bu askerlik. Sende sıkma canını iyi yönden düşün bide soğudu ya havalar çıkıp hasta olmasın
Öyle valla hayatım 2.günden mesajlaşmaya başladık çok rahat biyermiş. Yemekte balık varmış bugün çok sever balığı nasıl seviniyordu. Yemekleride muhteşem diyor. Bide meslekçi ya işimi yapıyorum baktım iş bitti hemen arkadaşlarla depoya gidip çay müzik muhabbet oturuyoruz sana mesaj çekiyorum hemen diyor Ben Çağla'nın, Ece'nin, senin anlattıklarını gördükçe bizde telefon son zamanlarda kullanırız sanırım diyorduk ama dediğiniz gibi yere göre değişiyor

Kişiden kişiye değişir yani oluyo işte böyle...Büyük konuşma canım başına gelirse mecburen katlanırsın

valla şartları anlarımda keyfii bana ters bebeğim büyük konuşmaktan değil neyse senin için problem yoksa yok üzülme diye söyledimm :)

Biz onu böyle kabul ettik napalım annesi de bende hep bağırıyoz ama yok değişmiyo üşüyorum diyo çıkamıyorum diyo deminde yataktan çıkıp gelmiş alıştım artık haftasonu ceza almasaydı iyiydi de onu da almış tam oldu inş haftaya almazz:26:

Sizin cidden süpermiş inşAllah hep öyle olur acemidede bizim öyleydi çok rahattı ama kısa sürdü

Şans olucak insanda, bizim gibi çölde kutup ayısı kıvamında dolaşmasın kimse

haftaya görüşürsünüz bebeğimm Bizimki bakalım nereye kadar gidicek

Şans olucak insanda, bizim gibi çölde kutup ayısı kıvamında dolaşmasın kimse

Bu ara bizim şansımız yaver gidiyor Darısı size, hepinize inşallah canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…