- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.321
Günaydın canlaarrrBugün cookkk mutluyum Okan içeri telefon sokmuş konusuyoruz 93/3 arkadasi emanetciden alip getirmiş hic devrecilik yok yemekleri süper o kadar rahat kiii sanki özellikle seçip göndermişler diyor siiizzz nasılsınız
hangimizin ilişkisinde belirsizlikler yokki bebeğim sıra ile atlatılıyor herşey işte önce askerliği bitirecez sonra karar verilir herşeye ki tek karar vermez ortak kararlarınız olur bunlar hakkıınızda hayırlısı olsun şuan sen çok ileriyi düşünme inan insan kendini çok yıpratıyor ilerde ne olacak diye diye.
ben anlatsam bitmez sayfalarca dert var başımızda ama sıra ile aşacaz herşeyi işte pes etmeden yola devammmm!
o yüzden istedim zaten gitmesini askerden sonrada hayatına yön versin benim okulum bitesiye bakalım canım Allah can sağlığı versinde önce
Değişik bir his ya 06 plakasını görünce , 0312 alan kodunu görünce, hatta şu cins cins Ankara havaları bile çalınca bir yerlerde bir garip oluyosun
ayy dimi o 0312 gerce bende artık 0312 yok masallah 38tane ankara1dışarı ankara12ıcerı dıye kayıtlı hepsı
Yeni keşfim işte bu şarkı , ne de güzel değil miiiii
[video=youtube;Jwj-CIT0_Do]http://www.youtube.com/watch?v=Jwj-CIT0_Do[/video]
hahahaha ankara olan herşy banada güzelll ondan ilk ben sevdim hohooh
Yeni keşfim işte bu şarkı , ne de güzel değil miiiii
[video=youtube;Jwj-CIT0_Do]http://www.youtube.com/watch?v=Jwj-CIT0_Do[/video]
Tezkere günümüz geldiğinde bu şarkılar eşliğinde göbek atma niyetinde ve eğilimindeyim ama önce sana eşlik edicezz inşallah mayıss ayındaa
Çağlaa alemsin valla
Sonunda bulduuuuuuuummmm !!!
Uzun uğraşlar sonunda ulaşabildim kızlar yatıyomuş gene pijamalarla koşturdum çocuğu neyse haftasonu ceza almış spordan dolayı çıkamamış çarşıya üşengeçliğini hepiniz bilirsiniz artık zateeeen dışarsı buuuz gibi olduğu içinde aramamış şimdide 10 dk konuşabildik zaten gitti içeri yine hiç çıkmıyom diyo
Annesine de ben haber verdm aramıycak diye neyse en azından iyiymiş..Küslük meselesinden hiç bahsetmedi bende açamadım doğal olarak
Biraz olsun içim rahatladı kızlar destekleriniz içiiin çok çok teşekkür ederimm
nisan ortası sonu gibi aslında benim ki daha düşülcek şafaklarım var ya ondan hehehe oh ohhhhhhhhh ay gördün mü ankarayı halini haberlerdearabalar nasıl ya ben valla korkuyorum giderken bişey olmasında allah korusunnn ayy korktum çok kaza olmuşşş :26::26:
Gündüz uyuyo tatlım gececi olduğu için ben onunla bu arama konusunda tartışmıyorum artık zamanında çok tartıştım ama yok değişmedi üşeniyo işte içerde telefonları yok telefon dışarda dışarsı da soğuk o yüzden aramıyo annesi de her seferinde bağırıp çağırıyo bende ama yok yani huyu bu deyip kabul ediyoruz..Kızacak kadar vaktim olmadı bu sefer ama hesabını sroucam yineçarşıya çıkmadığında tüm günü boş geçiyo saygından biliyorum onunda spordan kitleniyor ara ara ama neden aramıyor ki çok ilginç ben olsam açardım o konuyu ne demek üşeniyor aramıyor sen üşenmeden 12 ay bekliyorsun ama ?? bence bu konuda konuş canım ilişkiye karışmak gibi olmasın yanlışta anlama ama sen burda hastanelik olduğuna kadar düşündün telaşlandın bak sabahtan beri meraklardasın ... üşendim diye bişey olmaz yani
Her ay bir kere yapıyorum ben böyle, takipte kalın benden dinleyin angara havalarını
Sonunda bulduuuuuuuummmm !!!
Uzun uğraşlar sonunda ulaşabildim kızlar yatıyomuş gene pijamalarla koşturdum çocuğu neyse haftasonu ceza almış spordan dolayı çıkamamış çarşıya üşengeçliğini hepiniz bilirsiniz artık zateeeen dışarsı buuuz gibi olduğu içinde aramamış şimdide 10 dk konuşabildik zaten gitti içeri yine hiç çıkmıyom diyo
Annesine de ben haber verdm aramıycak diye neyse en azından iyiymiş..Küslük meselesinden hiç bahsetmedi bende açamadım doğal olarak
Biraz olsun içim rahatladı kızlar destekleriniz içiiin çok çok teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?