93/3 asker yolu bekleyenler

olsada kurtulsak bir hayırlısı olsun bakalım inşallah şans yüzümüze güleer:18:

En sancılı dönemlerden birindesin şuanda, bizi bir görecektin o zamanlar, 93-3 topiği ya burası hepimiz de bekliyorduk böyle öğrenen buraya yazıyo öğrenen buraya yazıyor falan ne günlerdi bee, şimdi düşünüyorum da zaman geçiyor yani, yakında sen de böyle hissedeceksin hiç sıkma kendini, hayırlısını dile

inşallah bende mutlu bir şekilde yazarım bebeğim hep hayırlısı diyorum zaten :44: şimdi okul derslerde varya zaman geçiyor birşekilde okuldan gelince gün nasıl geçti anlamıyorum evde oturup beklemek var birde o çok daha zorrr!

Ben kara kara dönem tatilini düşünüyorum mesela o sebeple, Allah'tan o zaman sevdiceğimin yanına gidicem bir aksilik olmazsa da tek tesellim o

o bambaşka ben bunu sürekli yaşadığım işin hoşuma gidiyor özlemden sonraki o kavuşma aslında ben alışkınım uzak olmaya ama haber alamamaya alışamadım o günü düşün kuzum

Biz alışkın değildik işte, acemiliğinde bile en uzun süre görüşmeme rekorumuz 15 gündü. 16 deyince gittim yanına. Ama şimdiye bak, otogardan uğurlayalı tam 49 gün oluyor bugün. Normalde olsa dayanılamayacak şeylere askerdeyken dayanıyoruz işte. Gerçekten sabır işi ya başka hiç bir şey değil

işte bende 1. sınıfta yaşadım bunları hem o benim en yakın arkadaşımdı aklına gelebilecek her yere beraber gideriz öyle bir boşluğa düştümki okulu bırakacaktım 1. dönem derslerim çok kötü oldu evden ilk kez ayrıldım yapamadım gittim eve gelmeyecektim ama ailem gözümün içine baktı geldim çok şükür Allah sabrını verdi alıştım o geldikçe bu şehir daha güzel oldu gözümde. seni çook iyi anlıyorum ki sizin bitecek ben daha 2 sene ayrı olacam okul bitene kadar şu askerliği atlanttınızmı rahatsınız yine hep iyi günleri düşün sabrın sonu selamettir kuzumm

Son düzenleme:

Şuan görünen o ama bizim de belirsizliklerimiz var canım yaa. Mesela sevgilim askeriyede kalmayı istiyor benim, bayadır bu mevzu hakkında konuşmuyoruz daha doğrusu ben sormaya çekiniyorum ama bu gerçekleşirse bizim de durum belirsiz ki benim bölüm değiştirme olayım gündemde onun sonu da nereye varacak hiç belli değil ki zaten biraz da bu belirsizlikler beni yoruyor
En azından okul zamanına denk gelmesi güzel olmuş hayatım, hem senin bir sene okulundan gitmiş olur hem de askerlik aradan çıkmış olur ki zaten kasımda bitecek kısmetse sizin askerlikler bir dönemi de yarılamış olursunuz hemen hemen

hangimizin ilişkisinde belirsizlikler yokki bebeğim sıra ile atlatılıyor herşey işte önce askerliği bitirecez sonra karar verilir herşeye ki tek karar vermez ortak kararlarınız olur bunlar hakkıınızda hayırlısı olsun şuan sen çok ileriyi düşünme inan insan kendini çok yıpratıyor ilerde ne olacak diye diye.
ben anlatsam bitmez sayfalarca dert var başımızda ama sıra ile aşacaz herşeyi işte pes etmeden yola devammmm!
o yüzden istedim zaten gitmesini askerden sonrada hayatına yön versin benim okulum bitesiye bakalım canım Allah can sağlığı versinde önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…