93/3 asker yolu bekleyenler

Kelin ilacı olsa başına sürermiş işte ben böyle bitirip gidecemde siz inşAllah ilerleyen zamanlarda kavuşursunuz

Telefon meselesine girdik giricez biz de ama 4 ayın vermiş olduğu bir halsizlik var ondan sıkıntı oluyor çoğu kez, sağ olsun her gün arayıp da haberini veriyor çok şükür :26:

Telefon meselesine girdik giricez biz de ama 4 ayın vermiş olduğu bir halsizlik var ondan sıkıntı oluyor çoğu kez, sağ olsun her gün arayıp da haberini veriyor çok şükür :26:

Sıkıntı olucaksa girmeyin hiiç..Bazıları da telefonu var dite mutsuz iyi mi kötü m karar veremedim vallaa..Aman maşallah hergün arıyorsa sıkıntın olmasın sakıııın

Sıkıntı olucaksa girmeyin hiiç..Bazıları da telefonu var dite mutsuz iyi mi kötü m karar veremedim vallaa..Aman maşallah hergün arıyorsa sıkıntın olmasın sakıııın

Vallahi kendisi daha iyi bilir ben sana bıraktım diyorum kendisine, telefonu ankarada yanında zaten artık müsait olsaydı başlardı çoktan kullanmaya daha değil demek ki

Son düzenleme:
deme öyle deme bigün bi bakarsın telefonuna mesaj geliyor Düşüncesi bile heyecanlandırıcı. Nasil şaşırırsın

Canım benim Sağol

Ne demek ne demek

Vallahi kendisi daha iyi bilir ben sana bıraktım diyorum kendisine, telefonu ankarada yanında zaten artık müsait olsaydı başlardı çoktan kullanmaya daha değil demek ki

Yani canıııım..Bende ona bıraktım da ortamı hiç müsait değil baklım bu ay sonunda belki diyo

yk ttlm bzm acemi brliği uzun ya dagtma gelmdi henüz o yzdn 13nde fln belli olckms cok az kldı zatn 13 gün snrada yanma geliyoo :)) szn neresi cıktı ??

Bizim izmir çiğli hayatım :) Maşallah diyim düşündüğümüzden daha rahat. Kütahya gibi degil yemekleri cok güzelmiş. Telefonda kullanıyor komutanları burada arama yok kullanın ama ulu ortada değil gizli gizli demiş :)

Son düzenleme:

vay be süpermş :) darsı başımza inş :)

Kizlarrr ben geldimm.2gundur vallahi cok yoruldumm dolanmaktan.emreye alcaklarim tam bitti diyorum bnuda alsana diyo.yarn bi daha cikip alicam.sali kargoya verirm artk.bu ayda bayag ceyiz alisverisi yaptim kotami doldurdmm:)artk bi dahaki ay tekrardan:)emreye bjk kupasi aldimm bardak corba icer diye.haberi yoktu.bna kupa aldin dmi soylemeyi unutmustm da sn almissindir dedi:)aldiklarimi soylemiyorm ama tahmin ediyo:)

Son düzenleme:
Amin canım sen nasılsın eskiden daha cok uğrardın :)

ttlm çalşyrum ya yorgnlktn uyuyp klyrum erkndn yaa oklda çocklrlra uğrşmk öyle zoorki haziranı iple çekyrum yani çıksam diye yarı ylda bırakamyrum gerçi banada değşklk olyo zamn gecyo ama skntı olyo bazn. msla bu c.tsi toplntmz vrdı tam çarşı iznine çkmş eve nsl gldm blmyrum nettn görşmk içn iş baya zorlyo

Anlıyorum canım dediğin gibi çocuklarla ugrasmak zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…