- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.361
Bu ara bizim şansımız yaver gidiyorDarısı size, hepinize inşallah canıım
Şans mı o da neee bende şans olsa geçen yıl yılbaşı ikramiyesi benimdii heyy heyy hala burda sürünüyoooom
haftaya görüşürsünüz bebeğimmBizimki bakalım nereye kadar gidicek
Bu ara bizim şansımız yaver gidiyorDarısı size, hepinize inşallah canıım
Al benden de o kadar
Kelin ilacı olsa başına sürermiş işte ben böyle bitirip gidecemde siz inşAllah ilerleyen zamanlarda kavuşursunuz
Telefon meselesine girdik giricez biz de ama 4 ayın vermiş olduğu bir halsizlik var ondan sıkıntı oluyor çoğu kez, sağ olsun her gün arayıp da haberini veriyor çok şükür :26:
Benim umudum kalmadı ya inşallah
Aman aman sennki böle devam etsinn biz yapamıyoz sen yap barii
Sıkıntı olucaksa girmeyin hiiç..Bazıları da telefonu var dite mutsuz iyi mi kötü m karar veremedim vallaa..Aman maşallah hergün arıyorsa sıkıntın olmasın sakıııın
deme öyle deme bigün bi bakarsın telefonuna mesaj geliyorDüşüncesi bile heyecanlandırıcı. Nasil şaşırırsın
Canım benim Sağol
Vallahi kendisi daha iyi bilir ben sana bıraktım diyorum kendisine, telefonu ankarada yanında zaten artık müsait olsaydı başlardı çoktan kullanmaya daha değil demek ki
deme öyle deme bigün bi bakarsın telefonuna mesaj geliyorDüşüncesi bile heyecanlandırıcı. Nasil şaşırırsın
Ne demek ne demek
Yani canıııım..Bende ona bıraktım da ortamı hiç müsait değil baklım bu ay sonunda belki diyo
Daha belli olmadımı sizinki canım
yk ttlm bzm acemi brliği uzun ya dagtma gelmdi henüz o yzdn 13nde fln belli olckms cok az kldı zatn 13 gün snrada yanma geliyoo :)) szn neresi cıktı ??
Bizim izmir çiğli hayatım :) Maşallah diyim düşündüğümüzden daha rahat. Kütahya gibi degil yemekleri cok güzelmiş. Telefonda kullanıyor komutanları burada arama yok kullanın ama ulu ortada değil gizli gizli demiş :)
330 un altına indiğiniz an sizi oraya alıyorum
vay be süpermş :) darsı başımza inş :)
Amin canım sen nasılsın eskiden daha cok uğrardın :)
ttlm çalşyrum ya yorgnlktn uyuyp klyrum erkndn yaa oklda çocklrlra uğrşmk öyle zoorkihaziranı iple çekyrum yani çıksam diye yarı ylda bırakamyrum gerçi banada değşklk olyo zamn gecyo ama skntı olyo bazn. msla bu c.tsi toplntmz vrdı tam çarşı iznine çkmş eve nsl gldm blmyrum nettn görşmk içn iş baya zorlyo
Anlıyorum canım dediğin gibi çocuklarla ugrasmak zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?