93/3 asker yolu bekleyenler

Ne güzel canim bende bu ay ceyiz hazirliklarina baslicam takildigim şeyler olursa sana sorarm artik :))

Ayy ne guzell valla bn alirken cok egleniyorum cok hosuma gidiyo:)ilk tavsiyem aldigin herseyi yaz.ben ceyiz defteri yaptim her aldigimi madde madde yaziyirmm.sor tabi seve seve yardimci olurmm:)

her gelip döndüğümde hasta oluyorum zaten anlamadım bu işi ben

dikkat et ezgicim ankara havasi kotu carpiyo gerci izmir de sogukmus bu aralar sevdicegim oyle soyledi ben her gun hava durumuna bakiyorum zaten sevdicegim sayesinde ben de izmirli oldum artik arastiriyorum her gun her yerini keske gidebilme ihtimalim olsaydi

napıyon bebeğimmmm yedin tatlıları oh

Valla sistim yaa pazartesi sendromu yaşıyorum her hafta olduğu gibi sen napiosn bebeğim :)

Ayy ne guzell valla bn alirken cok egleniyorum cok hosuma gidiyo:)ilk tavsiyem aldigin herseyi yaz.ben ceyiz defteri yaptim her aldigimi madde madde yaziyirmm.sor tabi seve seve yardimci olurmm:)

Cok heyecan yaptm yaa basarabilirmiyim kalkarim altından ins :)

Aa izmirin neresi benim erkek arkadasimda orda :)

hehe ay iizmirde evet kendi hayatındaki en soğuk dönemlerini yaşıyor biz alışık değiliz bu kadar soğuga 4 derece falan oluyo ölüyoruz ondan zaten dayanamıyorum ankarada maşallah - den yukarıya çıkmıyo yer değiştirelim bence bizz

benim sevdicege denk geldi o da ben de seviniyordum kıs yasamayacak da usumeyecek diye dun diyor ki resmen kar havasi var ankara -den cikmiyo be ezgim reamen kısı layikiyla yasatiyor sagolsun ayy ne guzel olur yer degistirelimmm kosa kosa gelirim

Hepinize günaydın güzel bayanlar ışıl ışıl güneşle uyandık ve her yer bembeyaaz kar

Böyle güzel havalarda musmutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle hepinizi kocamaaan öpüyorum

Valla sistim yaa pazartesi sendromu yaşıyorum her hafta olduğu gibi sen napiosn bebeğim :)

Cok heyecan yaptm yaa basarabilirmiyim kalkarim altından ins :)

Gecen sene yazin basladim ben.bayag ilerlemisim yani siğmiyorum artk eve:))her ay maasi aldigmda belli alisveris yapiyorm.ceyize hediyede geliyo bana.instagramda paylasirm aksam:))

Gunaydinn kizlarr.hafta sonu o kadar gezmenin yorgunlugunu yasiyorm sua.omuzum kollarim agriyo cok yorgunum.eve gtsemde dinlensem diye bekliyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…