- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.481
Onu da bir ara düşünmedim değil, ama bölüm değiştirme durumum var büyük ihtimal ikinci dönem dersleri almıcam bile
Ben ve düzensiz hayatım işte
Allahııımm seni ben döviyim bi iyi gelir
Valla bana bir el atın yaa, bütün topik bir bana dalsın şöyle ancak kendime gelirim gibi
Emreyle birbirmize resmimizi yolladik.son halini hemen cekip yolladi nasil mutlu oldum.1.5aydir yuzunu gormemistim.agzimla kulaklarim yer degistirdi resmen
İyi Akşamlar kızlar nasılsınız
Ah ne güzel ne güzelMutlluluğun daimi olsun ciciiimm
İyi akşmlar Hilalciiim bu akşam bunalım takılıyoruuzSen napıyosun nasılsıın
Kız valla bende oyle bi burukluk var sanki... Okanla konuşuyorduk 15 dkda bir gelcem bekle diyo simdii mesaj atti yine bakalım 15 dk sonra yine gider :)
işi vardır kızz bütün işleri bitince rahat rahat konuşsanıza kesip durmayn
Sende niye burukluk vaar hayırdır
Bilmiyorum ki yavrum ya cnm sıkılıyo
Git kafanı suya falan sok
Ben böyle kötü olduğum zamanlarda içimden hep ben iyiym iyim diyorum
Bi duygusala bağladık bu akşam eski anılar depreşti vallahii
Emreyle birbirmize resmimizi yolladik.son halini hemen cekip yolladi nasil mutlu oldum.1.5aydir yuzunu gormemistim.agzimla kulaklarim yer degistirdi resmen
Donmasam onu da yapardım da yerimden kıpırdayasım yok ya üşüyoruuuum
Dokunsalar agliyorum ztn.bu aksamda siz aglattinizBugünün dram suçlusu benim kızlar ya pardon, öküz gibi ağlıyorum topiğe de sıçrattım salya sümüğümü
Vallahi seni bir kıpırdatıcam kiiii bidaha hiç oturamıycan yerinee duygusala bağlattın hepimizii
Dokunsalar agliyorum ztn.bu aksamda siz aglattiniz
Bna arkadaslarim ne okuz ne duygusuz insansin derler.film izlerken bile aglamazdm herkes aglar bn domuz gbi izlerm.emreyle tanistiktan bi sure sonra ben aglak birsey oldum.soz knusu emre oldumu hemen aglayabiliyorumm.Ya benim ayarım ciddi ciddi kaçtı ama, ben kendimi biliyorum ya bu kadar ağlak bir insan değildim ben. Bırak bu kadarını ağlamazdım ben yaa, duygusuz ruhsuz derlerdi bana. Şimdi otobüs okul sınıf ev salon oda banyo tuvalet hiç fark etmiyor yani her an ağlayabilme potansiyelim var ne oluyo bana böyle
Totom donuyor ezgim sen ne diyorsun
Emrede karakola yemege indi onu bekliyorm gelmesini.sozde ck yorgunum diye eve gelir gelmez yaticam diyodumm:)Kız valla bende oyle bi burukluk var sanki... Okanla konuşuyorduk 15 dkda bir gelcem bekle diyo simdii mesaj atti yine bakalım 15 dk sonra yine gider :)
Bna arkadaslarim ne okuz ne duygusuz insansin derler.film izlerken bile aglamazdm herkes aglar bn domuz gbi izlerm.emreyle tanistiktan bi sure sonra ben aglak birsey oldum.soz knusu emre oldumu hemen aglayabiliyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?