- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.501
Ah ne güzel ne güzelMutlluluğun daimi olsun ciciiimm
İyi akşmlar Hilalciiim bu akşam bunalım takılıyoruuzSen napıyosun nasılsıın
Evde çay demliyorum gel sen de bendensin demek
Hepiniiiiz ağlak moddan çıkıııın sizi gülümseyerek görmek istiyoruumm hemeenn
Ohh ne güzel ne de iyi gelmiştir sana
Ocaktan snra 200altlarindayim nasil bi duygu acaba:))
Ahh insallah kuzum bi gelsinlerde daha cok mutlu olalimm
muhteşem diyebilirim
Gözlerim yandığı için ben ister istemez çıktım zaten:44:
Hemde ne moral olduuu .resmi yakinlastirip her ayrintisina bakiyormm
Senin şafak kaç tatlıımm
Demi yaa öyle yapmak çok güzel oluyor
200den sonra hedef 150:))boyle boyle derken bitircez insallah
Zayiflamismi ne halde nasl mrk ediyodum ya.kat kat giyinmis.hareketsiz nobette daha ck usur insan.
Aa ben safak yapmadim tabi kmse goremiyo:)00:00 a kadar 228teyim:/
Emrenin kargosu hazir.btn siparislerini aldm.birsey istemiyorumla basladikk ard arda siparisleriyle durumu sonlandirdik:)bardak corbalardan birsuru aldim.hilall kuzuuu snn ddign gbide seffaf kutudaki kurabiyelerden aldm.paket 3u 1 arada aldim birsuru.kupasinida aldm.pembe dosya kagidi aldim.smdi bi mektup yazicam ve mektuptan sonraki halimle az sonra geliyorm:)
Emrenin kargosu hazir.btn siparislerini aldm.birsey istemiyorumla basladikk ard arda siparisleriyle durumu sonlandirdik:)bardak corbalardan birsuru aldim.hilall kuzuuu snn ddign gbide seffaf kutudaki kurabiyelerden aldm.paket 3u 1 arada aldim birsuru.kupasinida aldm.pembe dosya kagidi aldim.smdi bi mektup yazicam ve mektuptan sonraki halimle az sonra geliyorm:)
çorba olayını bende düşündüm ama içeri sokamıyo diye şey yapmadım.. sokabilcekmi sizin nasıl ulen bizde herşey yasak be ayyy
Kiyamam sana nasıl sinirlendi.. kız sakin ol alışkın degilim ben senin bu haline :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?