93/3 asker yolu bekleyenler

Bizde var da ne oluyor hayatım yine de ulaşamıyoruz yani

Sen neden aradın ki şimdi daha erkeen o arayacak kendini strese sokuyosun boşunaa

Sabah 07.30 da aradı , kazanı açmış çok vakti yoktu şimdi kapatayım da ben bir şey falan olur dedi, görevdeydi bir bakıma yani. 50 saniye sürdü bu konuşma, otobüsteydim zaten çok alamadım bile sesini. Sonra ararım ben seni edasıyla konuştu. Ses yok, sesin olmamasını geçtim şuanda benim ona ihtiyacım var, sesini duymaya ihtiyacım var ama ulaşamıyorum

Vakti olmamıştır canım nöbet tutuyomu nöbettedir belki de şimdiii

Sorun nedir
canın mı sıkıldı seniiiin bakiiim:26:

Vakti olmamıştır canım nöbet tutuyomu nöbettedir belki de şimdiii

Sorun nedir
canın mı sıkıldı seniiiin bakiiim:26:

6-8 nöbetlerini ona kilitliyorlar genelde. Zaten dedim ya onun arayıp arayamaması çok da mesele değil şuanda, daha önce de oldu ben seni akşam ararım deyip de fırsat bulamayıp arayamadığı zamanlar. Ben ona ulaşmak istiyorum ve ulaşamıyorum. Hiç olmadığı kadar zoruma gidiyor bu durum bugün, niye ben de bilmiyorum ama hiç bu kadar zoruma gittiğini de hatırlamıyorum daha önce

Zaman geçtikçe zor geliyo işte canıım çok kötü o ulaşamamaak..Ama bi sakin ol canını sıkma rahatla

İlk günü hatırlıyorum hep böyle zamanlarda telefonu kapamadan önce ki son konuşmayı ve sonra arayıp ulaşılamıyo sesini Allahııım nasıl koymuştu o an deli gibi ağlamaya başladım öğlen 3 ten gece 11 e kadar teslim olduğu gece 11 de aradı o zaman sustum nihayet beni de duygusallaştırdın be çağlaaa işin yok mu senin

Hıçkıra hıçkıra ağlamakla meşgulüm şu sıra

Hıçkıra hıçkıra ağlamakla meşgulüm şu sıra

Keşke ağlayınca geri gelsee ama yok o da çare değiil
o yüzden hep kızarlar ağlayınca ben yemin töreninden sonra bırakırken çok kötü olduuum askeriyenin kapısındaki asker hanfendi yaklaşmayın diyo ben hala içeri girmeye çalışıyorum bide nasıl ağlıyosam hiç görmüyorum kimseyi en sonunda gir de otur içerde dedi

Ailesiyle yanına ziyaretimizden sonra gidiyoruz artık nizamiye önünde vedalaşıyoruz tuttum tuttum da ben kendimi, orada dayanamadım. Hani gözlerim doldu, bir iki damla süzüldü ama yine de sıkıyorum kendimi. O da hep sarılıp ayrıldıktan sonra şöyle bir yüzüme bakar ağlıyor muyum diye ben de hep gözlerimi kaçırırım kırmızılığını görmesin diye, kaçırdım tabi yine öyle olunca görmedi sanıyorum. Ailesiyle falan da sarıştı işte, biz artık çıktık gidiyoruz. O da nizamiyede arkasını dönünce işte başlamış ağlamaya. Evci iznine geldiğinde anlatmıştı bunu, bana da değil hatta arkadaşlarıma. Sizin bu kız çok sulu göz, tuttu tuttu da kendini gider ayak ağladı , sonra onlar gitti arkamı döndüm ben ağladım bu sefer diye, ne olmuştum ama yaa

Ehhh ama kizlarrrr yaaaa.okurken aglattiniz beniiii aklima getirdiniz ayrilik anlarını

Ah ah hep tutarız işte kendimiziiii onlarda öyle bizimkide yatağına girince ağlamış anlatmıştı..Ama o gün arabyı babası kullanyo o arkda bnm ynmde bn ağlyorum rimeller akmş gözlrm kıpkırmzı elimi sıkıyo lütfn diye sonra çarşıdan bişi almk için indk gtti ön tarafa babasnn yanına oturdu bni daha fazla ağlatmasın dye ama insan kötü oluyo işte ben kendm üniversiteye giderken de ilk yıl son gece dışardaydık bütün gece ağladım o zaman da çok kızıyodu

Ya benim ayarım ciddi ciddi kaçtı ama, ben kendimi biliyorum ya bu kadar ağlak bir insan değildim ben. Bırak bu kadarını ağlamazdım ben yaa, duygusuz ruhsuz derlerdi bana. Şimdi otobüs okul sınıf ev salon oda banyo tuvalet hiç fark etmiyor yani her an ağlayabilme potansiyelim var ne oluyo bana böyle

Tamam toparlanıyoruuuz hemen aç bakim ordan bi oynak bişileeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…