93/3 asker yolu bekleyenler

Merhabalar bizden Ececiiiim
oh oh ne güzel işte kız misafirlerle vakit geçeeer keşke bende evde olsam da misafir gelsee

Yok ya iyi degl ztn bn pek misafirlerle oturmam Hepsi yaşlı bna hitap etmiyolar
Ztn bu ara bunaldm gelenin gidenin hesabı yok

Bendee iyi diyeyim iyi olsun canımcımmm

Okul yok ama tüm gün uğrayamadım beeehh temizlik yemek derken ancak bitti işler çok yorulduuum sizler naptınız bakalım

Ne yapayım ben de sabahtan derse girdim işte, öğleden sonrasını kafam kaldırmadı erken geldim yattım evde. Şimdi de yemek falan yedim işte öyle bakınıyorum

Ben yaş kısmını düşünmeden yorumladııım
Poof bizim bunalmadığımz zaman mıı var bu ara iyice depresyona bağladık sanki

Ya ama bu askerlik bunalımı degl yani o yetmiyomş gibi bide misafir bunalımına giriyorum

Keşke bize de öyle bir ayar çekseler ya bir günü çok rahat boşaltırlar da işte yapmıyorlar, kassalar 2 gün bile boşalabilir :26:

Bizimde öleydi salı da tek ders vardı artık yok aslında cuma falan öğleden sonram da boş ama üstten alıp doldurmuşum
Ya ama bu askerlik bunalımı degl yani o yetmiyomş gibi bide misafir bunalımına giriyorum

Kız askerliği de geçti misafir bunalımına giriyo ben askerlikte takılmaya devaaamm 4 ay sabır

Ne guzelll ck sevindimm canim.hasret giderdiniz esini gordunn ohh.idare eder bu sizi biraz smdi mecbur

O yine bir nebze yani canım, 1 saat boyunca sürekli meşgul mü olur ya bir telefon, bizim konuşma rekorumuz 21 dk daha

Ben daha hiç rastlamadım o kadar meşgule ha gayret amacına ulaşacaksın kapatacak elbeeett tek bi numara mı var elindee..
Emin ol benimki daha gıcııııkk bende dün 1 saat uğraştım

Ben daha hiç rastlamadım o kadar meşgule ha gayret amacına ulaşacaksın kapatacak elbeeett tek bi numara mı var elindee..
Emin ol benimki daha gıcııııkk bende dün 1 saat uğraştım

5-6 tane var da biri revir falan mesela onu hiç aramadım bile, en çok aradığı 2 numarayı denedim biri kazanını açtığı batarya diğerini de koğuş diye kaydetmişim. Birine hiç cevap veren yok diğerine ulaştım da tatminkar bir cevabım yok yani içeri kantine seslendiler, yokmuş hepsi bu

Arayabileceğin birsürü numara var ne güzel kiiii içtima söylerler aradığını canım her an oralarda oalmıyolar heryerde telefon var ne güzeeeell bizim 4 tane var sadece 1 i geridönüşümlü telefonların hepsi de dışarda o yüzden çok zor ulaşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…