- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.441
Merhabalar bizden Ececiiiimoh oh ne güzel işte kız misafirlerle vakit geçeeer keşke bende evde olsam da misafir gelsee
Yok ya iyi degl ztn bn pek misafirlerle oturmamHepsi yaşlı bna hitap etmiyolar
Ztn bu ara bunaldm gelenin gidenin hesabı yok
Bendee iyi diyeyim iyi olsun canımcımmm
Okul yok ama tüm gün uğrayamadım beeehh temizlik yemek derken ancak bitti işler çok yorulduuum sizler naptınız bakalım
Ne yapayım ben de sabahtan derse girdim işte, öğleden sonrasını kafam kaldırmadı erken geldim yattım evde. Şimdi de yemek falan yedim işte öyle bakınıyorum
Aman iyi yapmışsın benim ders programımı değiştirdiler 3 gün gidiyorum okula o da çarşambadan sonra
Ben yaş kısmını düşünmeden yorumladııımPoof bizim bunalmadığımz zaman mıı var bu ara iyice depresyona bağladık sanki
Keşke bize de öyle bir ayar çekseler ya bir günü çok rahat boşaltırlar da işte yapmıyorlar, kassalar 2 gün bile boşalabilir :26:
Ya ama bu askerlik bunalımı degl yani o yetmiyomş gibi bide misafir bunalımına giriyorum
Bizimde öleydi salı da tek ders vardı artık yok aslında cuma falan öğleden sonram da boş ama üstten alıp doldurmuşum
Olsun ya daha iyi işte, son seneye ne kadar az ders o kadar iyi bence
Eveeet KPSS gibi büyük bi belamız var tabi:26:
Selam millet
Ben geldim
Eşimi gördüm haftasonu 24 saat beraberdik, yetmedi ama birazcık özlem giderdim tabiki
Çok güzeldi her şey..
Onu çok özlemişim...
Kaldığı yeri gördüm, komutanını gördüm ve içim rahatladı.
Bende 230 u bekliyorm bakalm darısı 200 e olsun
Ben hayatımda bu kadar çok meşgul olan bir numara daha görmedim yaaa
Hangi numaradan bahsediyosun
Askeriyenin lanet olasıca ankesörlüsünden
Onun bi de çalınıp çalınıp açılmaması var yaa ben 50 kere arıyorum ancak biri gelip açıyo
O yine bir nebze yani canım, 1 saat boyunca sürekli meşgul mü olur ya bir telefon, bizim konuşma rekorumuz 21 dk daha
Ben daha hiç rastlamadım o kadar meşgule ha gayret amacına ulaşacaksın kapatacak elbeeett tek bi numara mı var elindee..
Emin ol benimki daha gıcııııkk bende dün 1 saat uğraştım
5-6 tane var da biri revir falan mesela onu hiç aramadım bile, en çok aradığı 2 numarayı denedim biri kazanını açtığı batarya diğerini de koğuş diye kaydetmişim. Birine hiç cevap veren yok diğerine ulaştım da tatminkar bir cevabım yok yani içeri kantine seslendiler, yokmuş hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?