- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.541
Evet eskiler yok artık...
Evet bitiyor hayırlısıyla 45 gün vurdu anca kısalması artk yapcak bişey yokk
Doguda olmasindan iyidir bence.bosver yasak olsun hersey cani sag olsun.bn marttan sonra secimler bitince diken ustnde olcam heralde.kopekler sureci dvm ettirip ettrmycegine karar verceklermis.
Ben dusulcek herseyi dustum.elde dusulcek birsey kalmadi artk:/sadece yol izni,ktm icn 1hafta erken ckisi var karakoldan.bikac gun erken gelir.oda surpriz olsun dedik.nisan sonu gibi bitiyo benim düşülcek şeyle varda şuan hiç karıştırmıyorum bakalım o donemlerde yani :)
olsun 45 45dir bence :) bi ay yani sonuçta 2 3 gün bile vursa kar nolcak erken gelmeleri değil mi önemli olan
Sizede sıra gelicek canım biz 460 dan başLadık şafak saymaya sizse 365'ten geçiyor bir şekildeee
Bende domates tencere görmüştüm onlardan iatiyorumm
Ben dusulcek herseyi dustum.elde dusulcek birsey kalmadi artk:/sadece yol izni,ktm icn 1hafta erken ckisi var karakoldan.bikac gun erken gelir.oda surpriz olsun dedik.
almazlar canım almazlar içindende mesela mektubu okuyolar diye biliyorum dene bakalım hayatım bazı yerlerde kızlar hep kurabıye bısey yapıyo gonderıyo ama carsıda alıyolar genelde ya inş alırlar ...
Mudoda ve bernardoda var.ne kdr iş gorur bilmiyorm ama aklimda var onlar:)mudoda yanlis hatirlamiyosam 50tl olmasi lazm.
bişey olmaz içini ferah tut düşünme kötü tabi canım o konuda öyle dediğime bakma allah korusun hepsini doğudakilerin ama bazen koyuyo öyle işte.. bizim ordanda millet deli gibi sürgün alıyo biliyomusun köşkte çok zor diye sürekli sürgün isteyip doğuya giden var anlamadım seviniyolar yani bi de
aa iyiymiş ben düşmedim daha yaklaştıkça düşünce iyice moral olur diye
Evet gordum fiyatlarıda çok uygun düşünüyorum bende onları kac aydir aklimda ama annemde yemek takimi catal bıçak takimi tencere seti falan onlari son zamanda alırız diyo yeni yeni çıkıyor ya hep
Ne guzelll 21.yaş.ahh keske bnde 21olsaydim diycegimi hiiicc tahmin etmezdmm valla:)iyiki dgdun kuzum nice mutlu senelere.
Iyiki doğdun ezgimmm..
teşekkür ederimm ay neden öyle dedin banada kötü geldi 21 sevemedimçok büyüyor yaşı böyle öğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?