93/3 asker yolu bekleyenler

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 13 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 126

... ezgisaygin ... 135

... yuppisi ... 144

... Snt55 ... 164

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 224

... KUBB88 ... 224

... zeytinagaci ... 227

... Kanaryam35 ... 243

... KorEc ... 244

... blss ... 244

... mystery123 ... 245

... yunay ... 245

... ARAZIM ... 247

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 325

... tuqbaCadi ... 325

... dilanumut ... 329

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

canım hafta içi mesai bitmeden birlikte olmaları gerekiyor ondandır hafta sonu bazen 6 kadarda kalabiliyorlar . ( asker yolu bekledim ve 8 yılın sonunda bitirildim )

öyle güzel oldu ki ilk önce aldattı doğum günümde aldatıldığımı öğrendim sonra da kızdan ayrıldı bir süre sonra tekrar konuştular ve şuan nişanlılar

o zaman iyi ki öğrenip kurtulmuşsun. Allah korusun evlendikten sonra başına gelseydi... :18:
Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın nazays..çok üzüldüm...

o zaman iyi ki öğrenip kurtulmuşsun. Allah korusun evlendikten sonra başına gelseydi... :18:
Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın nazays..çok üzüldüm...

kolay olmuyor canım yıllarını veriyorsun evinin eşyasını bile birlikte gidip alıyorsun ve sonunda bunlar oluyor ve 8 yılda herkesten çok çekiyorsun

günaydın... eşim hala aramadı, ben de aramadım. uzattı da uzattı çarşamba akşamından beri
masallah oda uzatmıs gercekten ben benimkine kızıyom ama o sinirli dahi olsa kızsada arar en azından hatrımı sorar.sende adım atmamakta kararlısın tez zamanda düzelir ins canım sabir
öyle güzel oldu ki ilk önce aldattı doğum günümde aldatıldığımı öğrendim sonra da kızdan ayrıldı bir süre sonra tekrar konuştular ve şuan nişanlılar

ayy ne kadar kisiliksizmiş yahu sen yolunu bekleyen hasretini kahrını ceken insana bunu nasıl yaparsın.bosver allahında vardır bi bildigi hakkında hayırlısı boyleymiş demekki.ben emeklerine üzüldüm ileride pişman olmaktansa kurtulmussun kişiliksiz adamdan .

15 ay resmen bana askerlik yaptırdı . günlük en az yarım saat telefonda ne yaptım nereye gittim diye hesap veriyordum (salakmışım) 460 günün toplasam belki 15 yada 20 gün telefonla görüşmemişimdir her gün sabah akşam arardım arardı . kahrını sen çek sefasını şimdi başkası sürsün çok acı bir durum

Tam 8 ay sonra bugün, ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
#dirençağla
vallahi direncagla hayırlısıyla gelecek o günlerde ahh ahh

diyorumya hayırlısı senin icin böyleymiş sevgiliyken böyle yapan adam evlenince saman altından su yurutur hep işi gucu yalancılık olurdu.sen cektiysen ahın yerde kalmaz merak etme allah herkesin gönlüne göre versin.

Amin Allah ıslah etsin

canım sıkılıyor ya eşim facebooktan bişeyler paylaşmış kendi kendine.

Ne söylesem tarifin eksik kalıyor
Oysa; kalbi acıtan her ne varsa
Sen hepsinden birazsın işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…