- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.721
handecim iyimi kötümü yani simdi bu yazdıgı sana laf vuruyo bellidecanım sıkılıyor ya eşim facebooktan bişeyler paylaşmış kendi kendine.
Ne söylesem tarifin eksik kalıyor
Oysa; kalbi acıtan her ne varsa
Sen hepsinden birazsın işte.
handecim iyimi kötümü yani simdi bu yazdıgı sana laf vuruyo bellide
bence oradaki ruh haliylede ilgilidir
vallahi direncagla hayırlısıyla gelecek o günlerde ahh ahh
ah bu adamlar ya bize karmasık diyorlarda bilmiyorlar asıl bilmece onlar.bende bügun esimle konusurken beni üzdügü seyler felan acıldı bende icim dolu konustum konustum benimki sen benim hersyisin gercekten sen böylemi düsünüyon dedi kaldım.sanki ben üzdüm hafta icinde bana yasattıklarını vallahi fazla buyutme bu hafta bana zor geci bu yuzden oluruna bırak kendileri pişman oluyorlar zaten.valla bana yönelik paylaştıysa beni kırdın diyo heralde.
insallah caglaa kız cabucak saglıkla gecsinde zaman gelsinler allahın izniyleİnşallah canım inşallah
kolay gelsin.....
ben haftasonu da çalışıyorum, açık öğretim sınavları var bu haftasonu.
canım sıkılıyor ya eşim facebooktan bişeyler paylaşmış kendi kendine.
Ne söylesem tarifin eksik kalıyor
Oysa; kalbi acıtan her ne varsa
Sen hepsinden birazsın işte.
Veeeee haftasonuda geldigine göre bn bu haftayı bitti sayıyorm
Şafaklar atmaya devam ediyor
İyii aksamlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tsk ederimm.aaa insallah iyi gecer sinavlarinn.çan var sanirm artk daha iyi oldu
yok kız ben salon başkanı olarak görevliyimsınava gireceklerin başında durucam, umarım çok çalışmışlardır da hemen yapıp çıkarlar ben de çok beklemem
Selam hilal hoşgeldin iyi işte eşim aramadı aramaya da niyeti yok herhalde bekliyorum öyle bos bos
Herkese iyi akşamlaaaarr
Bir haftayı daha bitirdiiik hayırlısıyla
Herkes nasııılll bakalıımm
Bazı kendini bilmezler (kim olduğunu da biliyorum ya neyse) buradaki mesajlarımı alıp eşime facebooktan msj olarak göndermişler, akıllarınca bak eşin burada neler diyor diyecekler :)
Aldıkları mesajlar da eşimin kardeşinin olayını anlattığım mesaj ve turkcell hat nasıl kontrol ediliyor diye anlatıp, benim eşimin hattını kontrol ettiğimi söylediğim mesaj..
Gerçekten iyi güldük gece gece, bizi herhalde kendi üflesen yıkılacak olan ilişkisinden sandı arkadaş.
Eşimin zaten bunların hepsinden haberi var, ona anlatmadığım bir şeyi buraya yazacağımı mı sandı
Yalnız sağolsun amacına ulaşamasa da bi işe yaradı, 2 gündür küçük bir olaydan dolayı limoniydik, mesajı görünce aramız düzeldi
ne zannediyordu ki, eşimin bana kızacağını, aramızın bozulacağını hatta boşanacağımızı falan mı
İyi akşamlar serooş, iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
Bazı kendini bilmezler (kim olduğunu da biliyorum ya neyse) buradaki mesajlarımı alıp eşime facebooktan msj olarak göndermişler, akıllarınca bak eşin burada neler diyor diyecekler :)
Aldıkları mesajlar da eşimin kardeşinin olayını anlattığım mesaj ve turkcell hat nasıl kontrol ediliyor diye anlatıp, benim eşimin hattını kontrol ettiğimi söylediğim mesaj..
Gerçekten iyi güldük gece gece, bizi herhalde kendi üflesen yıkılacak olan ilişkisinden sandı arkadaş.
Eşimin zaten bunların hepsinden haberi var, ona anlatmadığım bir şeyi buraya yazacağımı mı sandı
Yalnız sağolsun amacına ulaşamasa da bi işe yaradı, 2 gündür küçük bir olaydan dolayı limoniydik, mesajı görünce aramız düzeldi
ne zannediyordu ki, eşimin bana kızacağını, aramızın bozulacağını hatta boşanacağımızı falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?