- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.741
Bazı kendini bilmezler (kim olduğunu da biliyorum ya neyse) buradaki mesajlarımı alıp eşime facebooktan msj olarak göndermişler, akıllarınca bak eşin burada neler diyor diyecekler :)
Aldıkları mesajlar da eşimin kardeşinin olayını anlattığım mesaj ve turkcell hat nasıl kontrol ediliyor diye anlatıp, benim eşimin hattını kontrol ettiğimi söylediğim mesaj..
Gerçekten iyi güldük gece gece, bizi herhalde kendi üflesen yıkılacak olan ilişkisinden sandı arkadaş.
Eşimin zaten bunların hepsinden haberi var, ona anlatmadığım bir şeyi buraya yazacağımı mı sandı
Yalnız sağolsun amacına ulaşamasa da bi işe yaradı, 2 gündür küçük bir olaydan dolayı limoniydik, mesajı görünce aramız düzeldi
ne zannediyordu ki, eşimin bana kızacağını, aramızın bozulacağını hatta boşanacağımızı falan mı
Wayy be zekaya bak ne desem bilemedimmm ne saçma seylerle uğraşıyolaaaaarmııs demeeekk
Olsun kız işe yaramış barıştırmış sizi hahah
Herkese iyi akşamlaaaarr
Bir haftayı daha bitirdiiik hayırlısıyla
Herkes nasııılll bakalıımm
Yarım akıllı bilse bi nasıl bir güzelliğe vesile olduğunu
Heeeyy seroş naber
Haftasonuda geldi çattı yana yakılada olsu dimi
Aynen ya hiç üşenmemiş te uğraşmış vay be kimmiş çok merak ettim doğrusu
Kim olduğu belli be canım işsizin biri işte
Kııız senn nerdesiiiin kaç gündür yoksun ya da karşılaşamıyoruuuuzzz
He ya nihayet geldii bakalım bu hafta sonu neler yaşayacağıız
Karşılaşmıyoruzdur canım ya cok durmuyorm topicte
Aynen çarşı fln olaylı gecmese bari bu haftada huzurlu olsak
Bazı kendini bilmezler (kim olduğunu da biliyorum ya neyse) buradaki mesajlarımı alıp eşime facebooktan msj olarak göndermişler, akıllarınca bak eşin burada neler diyor diyecekler :)
Aldıkları mesajlar da eşimin kardeşinin olayını anlattığım mesaj ve turkcell hat nasıl kontrol ediliyor diye anlatıp, benim eşimin hattını kontrol ettiğimi söylediğim mesaj..
Gerçekten iyi güldük gece gece, bizi herhalde kendi üflesen yıkılacak olan ilişkisinden sandı arkadaş.
Eşimin zaten bunların hepsinden haberi var, ona anlatmadığım bir şeyi buraya yazacağımı mı sandı
Yalnız sağolsun amacına ulaşamasa da bi işe yaradı, 2 gündür küçük bir olaydan dolayı limoniydik, mesajı görünce aramız düzeldi
ne zannediyordu ki, eşimin bana kızacağını, aramızın bozulacağını hatta boşanacağımızı falan mı
Dün falan bende giremedim pek yaa
Off evet evet bakalım ne olacak bide şimdi geçen hafta cumartesiydi çarşısı çıkabilseydi bu hafta pazar olcaktı çıkamadı ya bakalım yarın mı çıkacak pazar mı ya da hiç ayyy yine çıkamazsa isyaaaaaann
Bizimde bu hafta pazar günü ama bakalım 15dk görebilcek miyimBi gün ztn arabayla eve yetişcem diye kaza yapcam ama hayrlısı Çıkar bnce seninkide bu hafta.İki hafta üst üste kitlemezler hrhlde :26: Ama günü belli olsaymş iyi olurmş iki günde bu gün mü bugün mü diye beklemk cok gıcık bşy :26:
Kızlar çok komik ya, bu arkadaş artık nasıl hırs yaptıysa 2 ayrı zamanda ekran görüntüsü alıp başka bişey yazmadan göndermiş.
Bu aslında çok iğrenç bi hareket, sonuçları çok kötü yerlere varabilirdi eğer kendisininki gibi bir ilişkide yapılsaydı.
Eşimle ilişkimiz anne babamızın bile aramıza giremeyeceği kadar sağlam olduğundan, kendisinin yaptığı şey bizi sadece güldürdü.
Eşim de "küçücük akıllarıyla evliliğimize zarar vereceğini sanmış, kim bu?" dedi geçti.
Ben yine de teşekkür ediyorum.
Ama sağolsun bizim aramızı düzeltti
seroşcum bunu yapabilecek sayılı insan var, ne hikmetse önce çağlalarla beraber banlandığımız gece, sonra sadece onların banlandığı gün olan yazılarımı almış ve de önceden facebook hesabımı bilen biri acaba kim olabilir bi düşüneyim. :44:
seroşcum bunu yapabilecek sayılı insan var, ne hikmetse önce çağlalarla beraber banlandığımız gece, sonra sadece onların banlandığı gün olan yazılarımı almış ve de önceden facebook hesabımı bilen biri acaba kim olabilir bi düşüneyim. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?