93/3 asker yolu bekleyenler

Ben öncelikle böyle bi işsizlik kapasitesine sahip arkadaşı tebrik ediyorum büyük ugraş vermş zahmet etmş fake hesap acmş resim fln cekmş helal olsun Ama kendi ilişkisiyle başkalarınınkini karıştrmş anlaşılan Dogru düzgün bi ilişkide ztn gizli saklı olmaz ama o bunun bilincinde degl demkki böyle bi oyun yapıp yuva yıkma çabasına girmş.Yuva yıkanın yuvası olmazmş güzelik diyorum bn burdan ve selam gönderiyorum o şahsiyete

Yarım akıllı bilse bi nasıl bir güzelliğe vesile olduğunu

Aynen ya hiç üşenmemiş te uğraşmış vay be kimmiş çok merak ettim doğrusu

Heeeyy seroş naber
Haftasonuda geldi çattı yana yakılada olsu dimi

Kııız senn nerdesiiiin kaç gündür yoksun ya da karşılaşamıyoruuuuzzz

He ya nihayet geldii bakalım bu hafta sonu neler yaşayacağıız

Kııız senn nerdesiiiin kaç gündür yoksun ya da karşılaşamıyoruuuuzzz

He ya nihayet geldii bakalım bu hafta sonu neler yaşayacağıız

Karşılaşmıyoruzdur canım ya cok durmuyorm topicte
Aynen çarşı fln olaylı gecmese bari bu haftada huzurlu olsak

Karşılaşmıyoruzdur canım ya cok durmuyorm topicte
Aynen çarşı fln olaylı gecmese bari bu haftada huzurlu olsak

Dün falan bende giremedim pek yaa

Off evet evet bakalım ne olacak bide şimdi geçen hafta cumartesiydi çarşısı çıkabilseydi bu hafta pazar olcaktı çıkamadı ya bakalım yarın mı çıkacak pazar mı ya da hiç ayyy yine çıkamazsa isyaaaaaann

Sakami???turkcell hat kontrolü icin bana sn yardim etmistnn ckta isime yaramisti.bi insan niye bnlari esine soyler.amac ne?ayrica bu kisi km ck mrk ettm.isi gucu yok yapan kisinin heralde.kiskanclik ve fesatliktan baska birsey degil bu yaptigi her kimse..valla bende guldum gece gece.km yaptysa esinle kucuk darginliginiz son bulmus oldu cok akilliymis yapan kisi:))

Yuhhhh diyoruummm şok oldummm.
Hangi haddini bilmez yapabiliyor boyle biseyiii. Hem facende eklimiydiii bunu yapan. Ayyy Allah razı olsun barismanizi sağlamış Allah'dan ohh ne güzel bi işe yaramis

Son düzenleme:

Bizimde bu hafta pazar günü ama bakalım 15dk görebilcek miyim Bi gün ztn arabayla eve yetişcem diye kaza yapcam ama hayrlısı Çıkar bnce seninkide bu hafta.İki hafta üst üste kitlemezler hrhlde :26: Ama günü belli olsaymş iyi olurmş iki günde bu gün mü bugün mü diye beklemk cok gıcık bşy :26:

Ay dikkat et kıııızz kendinee

Hiç belli olmaaz adam gıcık gene çıkarmam demiş yani tehdit alındı
Evet belirsiz bir şekilde bekliyorum bakalım inşAllah çıkar

Kızlar çok komik ya, bu arkadaş artık nasıl hırs yaptıysa 2 ayrı zamanda ekran görüntüsü alıp başka bişey yazmadan göndermiş.

Bu aslında çok iğrenç bi hareket, sonuçları çok kötü yerlere varabilirdi eğer kendisininki gibi bir ilişkide yapılsaydı.

Eşimle ilişkimiz anne babamızın bile aramıza giremeyeceği kadar sağlam olduğundan, kendisinin yaptığı şey bizi sadece güldürdü.
Eşim de "küçücük akıllarıyla evliliğimize zarar vereceğini sanmış, kim bu?" dedi geçti.
Ben yine de teşekkür ediyorum.
Ama sağolsun bizim aramızı düzeltti

Son düzenleme:

Ay yok amacı ne ki sanki ona bakarak kavga ediceksiniz ayrılıcaksınız bu kadar basit mi hey yavrum heeyy büyüyememiş dahaa yahu..Sen sanki eşinden bişey gizliyorsunda gösterecek peeeh ne güldüm be gece gece

Hiç takma kuzu değmezz
Kim olduğunu da ifşa edeydin iyiydi çok meraklandıııkk Hem mazallah başkalarının başına da gelmesiiiiinn

Kızlar topiğe bişey yazarken dikkat edin bundan böyle bazı salaklar kendi ilişkileriyle karıştırıp sevgililerimizden eşlerimizden falan işte bişey saklıyoruz sanıp akıllarınca ortalık karıştırmaya çalışıyor aman haa dikkat böyle ucubelere

seroşcum bunu yapabilecek sayılı insan var, ne hikmetse önce çağlalarla beraber banlandığımız gece, sonra sadece onların banlandığı gün olan yazılarımı almış ve de önceden facebook hesabımı bilen biri acaba kim olabilir bi düşüneyim. :44:

Ben Çözemedim olayı valla arap saçı gibi senden ne istiyo acab
a

Cevabı cok zor dimi Hande ya şuan düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorm :26: (ki sadce bulmak saniyemizi aldı )

Ayy Hande çatlıcam şimdi gülmekten bir alemsin be yavrum

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 14 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 125

... ezgisaygin ... 134

... yuppisi ... 143

... Snt55 ... 163

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 223

... KUBB88 ... 223

... zeytinagaci ... 226

... Kanaryam35 ... 242

... KorEc ... 243

... blss ... 243

... mystery123 ... 244

... yunay ... 244

... ARAZIM ... 246

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 324

... tuqbaCadi ... 324

... dilanumut ... 328

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…