93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar iyi geceler öncelikle
konuşmalarınız dikkatimi çekti şöyle bir kaç sayfa ilerledim ne göreyim şok oldum valla
nasıl insanlar varmış dedim kendi kendime..
konuya dalıyorum direk ama şok oldum ya..hiç işin gücün yok mu be kızım senin!!!
amacı neymiş acaba çok merak ettim kızlar..

ya yaa biz uyuyalım kamile hep ana topikte takılma bak gel buralarda neler oluyooo

İşsiz mi eksik canım
Tezkereci güzellere de not düşmek lazım bu durumu, kızların da yazılanları falan çekilip ileri zekalılar tarafından eşlerine sevgililerine falan gönderilir

İşsiz mi eksik canım
Tezkereci güzellere de not düşmek lazım bu durumu, kızların da yazılanları falan çekilip ileri zekalılar tarafından eşlerine sevgililerine falan gönderilir

Allah'ım ya bi insan ne diye bu kadar şey yapar ki..hiç üşanmemiş bir de fotosunu çekmiş facden bulmuş..ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum yani..o değilde hiç mi Allah korkusu yok ki..eşlerin arasına girmeye çalışıyor..

Yok demek ki insan müsveddesi kılıklıda, hayır bir de inanmış yani bu yaptığıyla aralarını açacağına
Ayy çok güldürdü bizi çirkefliğin mal kız , gel bir daha yap hatta benim sevgilime falan yap da attığın resimleri yedirsin sana

selam kızlarr
hayırdır ne olmuş ne olmuşşşş

Buyur dilancım oku da bir krize gir sende

Boş insandan bol ne var ki
Yani oturmuş düşünmş bi ton fake hesap fln açmş resim cekmş baya baya ugraşmş bunun için
Baska derdi mi yok yani çirkefleşmş resmen
Amacıda ne olcak ara bozmak
Ama bozmadıgı gibi bide barışmalarına vesile oldu oda ayrı mesele

Biteceeeek başka yolu mu var

Ben de görünce bi şooook ama ciddeen çok ayıp ve saçma bişey kişiliksiz mi desem dengesiz mi bilemedim

bence bazı sorunları var arkadaşın ve en kısa zamanda çözüm bulmalı..

ben hala neden yaptığı konusunda takılı kaldım ama canım belkide daha önce tanıyordu buraya üye olduğunu öğrendi takip etti falan bak gece gece nasıl senorya yazdım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…