- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.761
Sonunda 7 yii gördüüüüüüüm
Oh ya insan moral buluyo görünce
Yarında darısı bana olur inş
Kızlar iyi geceler öncelikle
konuşmalarınız dikkatimi çekti şöyle bir kaç sayfa ilerledim ne göreyim şok oldum valla
nasıl insanlar varmış dedim kendi kendime..
konuya dalıyorum direk ama şok oldum ya..hiç işin gücün yok mu be kızım senin!!!
amacı neymiş acaba çok merak ettim kızlar..
konuşmalarınız dikkatimi çekti şöyle bir kaç sayfa ilerledim ne göreyim şok oldum valla
konuya dalıyorum direk ama şok oldum ya..hiç işin gücün yok mu be kızım senin!!!
Sonunda 7 yii gördüüüüüüüm
Oh ya insan moral buluyo görünce
Yarında darısı bana olur inş
Şafaklarda 07 yi gördüğünüz günler tez gelsin inşAllaahh
BEnde 4 gün sonra 3 ü göreceğimm huhuu heyecan bastı
ya yaa biz uyuyalım kamile hep ana topikte takılma bak gel buralarda neler oluyooo
İşsiz mi eksik canım
Tezkereci güzellere de not düşmek lazım bu durumu, kızların da yazılanları falan çekilip ileri zekalılar tarafından eşlerine sevgililerine falan gönderilir
Ağzından bal damlıyor canım, amin amin inşallah
Bitiyo be valla bitiyo :119:
ayy hiç sorma serapcım yaa hala inanamıyorum şaka gibi
gelmez miyim hiç bundan sonra
Allah'ım ya bi insan ne diye bu kadar şey yapar ki..hiç üşanmemiş bir de fotosunu çekmiş facden bulmuş..ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum yani..o değilde hiç mi Allah korkusu yok ki..eşlerin arasına girmeye çalışıyor..
Biteceeeek başka yolu mu var
Ben de görünce bi şooook ama ciddeen çok ayıp ve saçma bişey kişiliksiz mi desem dengesiz mi bilemedim
Bazı kendini bilmezler (kim olduğunu da biliyorum ya neyse) buradaki mesajlarımı alıp eşime facebooktan msj olarak göndermişler, akıllarınca bak eşin burada neler diyor diyecekler :)
Aldıkları mesajlar da eşimin kardeşinin olayını anlattığım mesaj ve turkcell hat nasıl kontrol ediliyor diye anlatıp, benim eşimin hattını kontrol ettiğimi söylediğim mesaj..
Gerçekten iyi güldük gece gece, bizi herhalde kendi üflesen yıkılacak olan ilişkisinden sandı arkadaş.
Eşimin zaten bunların hepsinden haberi var, ona anlatmadığım bir şeyi buraya yazacağımı mı sandı
Yalnız sağolsun amacına ulaşamasa da bi işe yaradı, 2 gündür küçük bir olaydan dolayı limoniydik, mesajı görünce aramız düzeldi
ne zannediyordu ki, eşimin bana kızacağını, aramızın bozulacağını hatta boşanacağımızı falan mı
Kızlar çok komik ya, bu arkadaş artık nasıl hırs yaptıysa 2 ayrı zamanda ekran görüntüsü alıp başka bişey yazmadan göndermiş.
Bu aslında çok iğrenç bi hareket, sonuçları çok kötü yerlere varabilirdi eğer kendisininki gibi bir ilişkide yapılsaydı.
Eşimle ilişkimiz anne babamızın bile aramıza giremeyeceği kadar sağlam olduğundan, kendisinin yaptığı şey bizi sadece güldürdü.
Eşim de "küçücük akıllarıyla evliliğimize zarar vereceğini sanmış, kim bu?" dedi geçti.
Ben yine de teşekkür ediyorum.
Ama sağolsun bizim aramızı düzeltti
selam kızlarr
hayırdır ne olmuş ne olmuşşşş
Yok tabi ki deee
Biteceeeek başka yolu mu var
Ben de görünce bi şooook ama ciddeen çok ayıp ve saçma bişey kişiliksiz mi desem dengesiz mi bilemedim
ben hala neden yaptığı konusunda takılı kaldım ama canım belkide daha önce tanıyordu buraya üye olduğunu öğrendi takip etti falan bak gece gece nasıl senorya yazdım amaYok demek ki insan müsveddesi kılıklıda, hayır bir de inanmış yani bu yaptığıyla aralarını açacağına
Ayy çok güldürdü bizi çirkefliğin mal kız , gel bir daha yap hatta benim sevgilime falan yap da attığın resimleri yedirsin sana
Hem 2014 e ne kaldı şurdaa 2014 bizim yılımızz
Buyur dilancım oku da bir krize gir sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?