93/3 asker yolu bekleyenler

Hayatım ne olduuu anlat bakiyim

Hilalll Umut haftaya cuma gelecekti ya gelemiyormuş bugün aradı çok kötüyüm planlarım hepsi suya düştü hayallerim suya düştü sınavlarım başlıyordu herşeyi ayarlaşmıştım.
ayın 3ünde çıkıyormuş meğer tankçı olmuş yarısı 20sinde yarısı 3ünde çıkıyor.3ündede sınavlarım başlıyor benim herşey alt üst oldu çok hayal kırıklığına uğradım usta birliğide bellli olduu
çook kötü bir gün geçiriyorumm ağlamaktan başım ağrıyor

​Canıım ben varııım yazamadım bi türlüüüü sorun mu var ??

gelecekti haftaya cuma tüm planlarım hazırdı derslerimi iznimiherşeyi ayarlamıştım bugün komutan o ver 30 kişiye tankçılar 3ünde çıkacak demiş benimde sınavlarım başlıyor bütün planlarım bozuldu
çok özledim 20 gün daha beklemek zorundayım şimdi

CAnımm bi sakin ooll geldiğinde sınavların bitmiş olmıycak mı daha rahat edersiniiiz heem böyle kendini üzerek bi yere varamazsıııınn sakin ol tatlım ağlama böylesi daha hayırlıymış demekki

tatlım gecmiş olsunda ne oldu burdan biriyle ilgili oldugunu anladımda tam olarak ne yaptı

Seros zeyno ve okuyan bütün arkadaşlar hepinize teşekkürler, yani buraya da herkes duyup dikkatli olsun diye yazdım, anlaşamadığımız her kişiye böyle mı yapacağız yani? 40 yıl düşünsem böyle bir hainlik yapmak aklıma gelmez en nefret ettiğim kişiye bile. Burada kızıp tartışmak farklı, bir kişinin özel hayatını sabote etmeye çalışmak farklı şeyler..
Böyle de oldu işte ben de arkadaş olurken 2 kere düşünürüm artık. ;-)

CAnımm bi sakin ooll geldiğinde sınavların bitmiş olmıycak mı daha rahat edersiniiiz heem böyle kendini üzerek bi yere varamazsıııınn sakin ol tatlım ağlama böylesi daha hayırlıymış demekki

geldiğinde sınavlarım yeni başlıyor canım finallerim
ama hayal kurdum 20 gündür haftaya cumayı sayıyorum burada biliyormusun bir 20 gün daha bekleyecem şimdiii

geldiğinde sınavlarım yeni başlıyor canım finallerim
ama hayal kurdum 20 gündür haftaya cumayı sayıyorum burada biliyormusun bir 20 gün daha bekleyecem şimdiii

Mecbur önceden çalışcaksın yavrum şimdiden çalış iyice napsın o da istemez böyle olsun o senden çok üzülmüştür eminiiim ama üzülmeyin göreceksin neticede

usta birliği ANKARA-ETİMESGUT bu aradaa.
üzüleyimmi sevineyimmmi bilmiyorum ama bana uzak oldu
nasıl bir yeeerr bilen varmı kızlar

Acemide orda olan tanıdıklarım vardı rahat etmişlerdi ama zor bi yer diye duydum Ankara olmasından ötürü zoru kolayı bi şekilde halledilir hayırlı insanlar ve hayırlı komutanlarla karşılaştısın Rabbim gerisi zor değil bebeğimm
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden hayırlı teskereler

Dilan tam anlamadım dağıtım izni mı değişti? Sen de yeni tarihte uygun değilsin öyle mı?

aynen öyle canım sözde 20 aralıktı şimdi 3 ocak işte finallerim var ve kötü 2 dersim var bu kötü 2 dersin nedenide acemiye gitmeden geldi yine vize haftasıydı gitti ben o 2 sınava çalışamadım toparlanamadım yine aynı şey olacak diye korkuyorum. ama müsait olmasamda gelsin çok özledim ayrıca usta birliğinde 4 ay izin yok dedi doğrumuuu?

Güli buradan birisi benim mesajlarimin bazılarını resim çekip eşimin faceine atmış sahte hesap açıp, aklınca eşimin kızacagini düşünmüş ama öyle olmadı yine de çok kötü, düşünsene burada eşinin ailesinden dert yanıyorsun biri de bunları eşine gönderiyor bak karın neler yazıyor diye

Valla eşimin ustaya gittikten 1 ay sonra izin kullanan arkadaşları var tatlım. Sen finallere şimdiden çalışsan? Bu hafta o iki derse calis mesela olmaz mı?

Mecbur önceden çalışcaksın yavrum şimdiden çalış iyice napsın o da istemez böyle olsun o senden çok üzülmüştür eminiiim ama üzülmeyin göreceksin neticede

aynen canım öyle yapacam zaten çok çalışacamda kendimi o gün kurmuştum çook mutluydum bu sabah kalktım gelmesine 6 gün kaldı dedim pat telefon gelince çok kötü oldum çok hevesliydim şimdi 20den tekrar sayacamm
ankarada uzakk bana of offf

Valla eşimin ustaya gittikten 1 ay sonra izin kullanan arkadaşları var tatlım. Sen finallere şimdiden çalışsan? Bu hafta o iki derse calis mesela olmaz mı?

öyle yapacam zaten başlamıştım çalışmaya özet çıkartıyorumda çok hayal kurdum çok heyecanlıydm herşey netti bugün arayıp gelemiyorum deyince üstüme kaynar sular döküldüü resmen canım

Dilaanncımmm dur şimdi bak üzme kendini bi sakınles ki sakin kafayla konuşalım boyle kendini hırpalarsan kötü olur. Şimdi ayın 3 unde gelirse hic gorusme ihtimaliniz olmuyor mu hayatim. Bu arada usta birligi neresi

canım bende baktımda şimdi herkes disiplinli falan demiş çook kalabalık en büyük askeriyeymiş onun şuanki acemisindende oraya aynı yere çıkan arkadaşları varda bilmiyorum:44:
Allah razı olsun canım aminn kimse yokmu bizim topicten ya Ankarada :44:

yok artık yuhhh ne demek bu ya resmen kalleslik kişiliksizlik boyle bişey yapan.allahım seytanın aklına gelmeyen ici fesatların aklına geliyor.burdan tanyıpta konustuklarımıza cidden dikkat etmek lazım demekki.sende yazarken iki defa dusun.allah bildigi gibi yapsın kız neler var allahım daha neler duyarız aman dikkat

Dilaanncımmm dur şimdi bak üzme kendini bi sakınles ki sakin kafayla konuşalım boyle kendini hırpalarsan kötü olur. Şimdi ayın 3 unde gelirse hic gorusme ihtimaliniz olmuyor mu hayatim. Bu arada usta birligi neresi

olacak canım 6sında sınavalarım başlıyor. 6sında var 7sinde sınav yok 8inde var 9 ve 10da var oda 10 gecesi gider işte 1 hafta oluyor dimi acemi izni ?
bebeğim çalışacam dersleri aradan çıkaracamda düşün onunla ilgilenemeyecem haftaya gelseydi bir haftam onundu herşeyi ayarlamıştım o gittikten 9 gün sonrada sınavlarım başlayacaktı herşey süperdi yani ama olmadııı Ankara-Etimesgut bitanem uzakk ve sıkıntılı diye okudum netten çok kalabalık ve disiplinli tankçı olarak gidiyor.

arkadasım allahım hayırlısını versin sen bol bol dua et.gerisi allaha kalmıs iyi insanlar cıkar ins karsısına.benimkide doguda hem evliyimde ben. gözünde büyütme herseyi allahım saglık versinde hepsi yoluna girer.görürsün işlerinide uydurursun stres yapma yani.
ah be guzelim sen boyleysen bizim onca sıkıntılarla catlamamız lazım vallahi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…