- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.801
Herkesee günaydınlaaaaar
Günaydın herkese
Güzel bi haftasonu olur inş
Günaydııınn ÇağlacıımmmNasılsıın
İyi diyelim iyi olsun seroşcuuum yaa, seni sormalı
Bende öyle şekerim yatıştayım finale son iki hafta kendimi dinlenmeye çektim
Günaydın Ecetooş nasılsın bakalımm[/B]
selamlar kızlar
Bizim de 3 hafta var da ben hiç oralı değilim yine yaa
İyi gibiyimde degil gibiyimde yarın karar vercem iyi miyim degl miyim
Sen nasılsın
selamlar kızlar
Selamlarrr kizlarrr:)
İyi diyelim iyi olsun kızçeler siz nasılsınız
iyi sayılır bizde canım okuldan geldim dondumm buz resmen ayaz var insanın yuzu donuyo eve girene kadar
sen nasılsın
Selam kızlar ben de açıköğretim sınavında görevimi yaptım geldim
Ya işte böyle başıma gelenler, güvenilmez olmayı geçtim kotu niyetli insanlar varmış aramızda. Siz yine de dikkatli olun, eğer ben buraya eşimden gizli girip onun hakkında bilmesini istemediğim şeyler yazmış olsam ve bu arkadaş bu yazıları eşime göndermiş olsa eşim çok kotu tepki de verebilirdi, bu kadar kolay mı insanların hayatıyla oynamak?
Bir şeye kızmış olabilirsin, burada bazen herkes geriliyor, tartisabiliyor, ama kalkıp böyle birşey yapıyorsan bu belden aşağı vurmaktir, ne kadar alçakça bir hareket!
Selam kızlar ben de açıköğretim sınavında görevimi yaptım geldim
Ya işte böyle başıma gelenler, güvenilmez olmayı geçtim kotu niyetli insanlar varmış aramızda. Siz yine de dikkatli olun, eğer ben buraya eşimden gizli girip onun hakkında bilmesini istemediğim şeyler yazmış olsam ve bu arkadaş bu yazıları eşime göndermiş olsa eşim çok kotu tepki de verebilirdi, bu kadar kolay mı insanların hayatıyla oynamak?
Bir şeye kızmış olabilirsin, burada bazen herkes geriliyor, tartisabiliyor, ama kalkıp böyle birşey yapıyorsan bu belden aşağı vurmaktir, ne kadar alçakça bir hareket!
benim size ihtiyacım var ama kimse yokk
benim size ihtiyacım var ama kimse yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?