- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.861
Ankara Çagla'dan sorulur
Onun sevdiceğide Ankarada ve anlattığı kadarıyla cok disiplinli biyer. Ezgininki zaten köşkte oo dahada disiplinliymiş. Canim benim haklisin uzulmekte ama kısmet boyleymis yine goruseceksiniz biraz daha erken çalışırsın sınavlarına sinavdan sonra gidersin yanına olmazmi
canım bende baktımda şimdi herkes disiplinli falan demiş çook kalabalık en büyük askeriyeymiş onun şuanki acemisindende oraya aynı yere çıkan arkadaşları varda bilmiyorum:44:
Allah razı olsun canım aminn kimse yokmu bizim topicten ya Ankarada :44:
Asker beklerken ne kdr iyi olunursa diyelim:)evde pinekliyorum brz skldimm sanirmm:))
canlaarrr şok tim nöbeti ne oluyor ? Bugun okanın var 7-9, 11-1 ve 3-5 cok canım sıkıldı ya ariyo nobetteyken konuşuyoruz ama dun gecede 3 5 nöbeti vardi şimdi 6 saat yine var ve pazarda çarşı yazmışlar büyük ihtimal cıkmıcak uyuyacak
seni hic gormedim sendemi evlisin benim gibi 1 yıllık evliyim bende esimde asker onu bekliyorum.sende cocuk felan varmı ne kadar kaldı dönmesine
Hayırlısı Ankaraymış demekki canım evet büyük bi yermiş bende öle duymuştum belki çok rahat edecek şimdi ne desek boş düşünüpte canını sıkma gidince göreceksin
aynen canım yaşayıp göreceğim Allah büyüktür!bakalım ...
benimkide tim ama hic duymadım canım seninki nerde yapıyorduki yerine görede degişiyordur belki.
3 ankara olduk desene kuzum Çağlanınki neresindeydi aynen bende baktım disiplinli diyorlar bakalım Hilalimm zaman herşeyi gösterecek daha ayın 10unda gidecek oraya
Hayırlısı Ankaraymış demekki canım evet büyük bi yermiş bende öle duymuştum belki çok rahat edecek şimdi ne desek boş düşünüpte canını sıkma gidince göreceksin
Poff evet sıkılmayan mı var ki yahuu
İlk defa duydum Hilal ama baya zor heraldeee bizim nöbet tutmadığı için nöbet şeylerinden hiç anlamıyom
İzmir çiğlide Gülizarcımmm şok tim nobetiymis meslekçi aslında ama burda cok var bu nöbet diyor...
Çaglaninki Ankaraydi ama neresiydi unuttum hayatim herseyin hayırlısı
Zor olmazmi canım ya 7-9a gidiyor tutuor snra bunu Nizamiyeye götürüyolr 1 saat orda bekliyo sonra tekrar 11-1 nobet bitince yine aynı şekil sonrada 3-5 bizim çarşı yalan oldu kısmet boyleymis :)
usta birliği ANKARA-ETİMESGUT bu aradaa.
üzüleyimmi sevineyimmmi bilmiyorum ama bana uzak oldu
nasıl bir yeeerr bilen varmı kızlar
Selam Kızlar :)) Bişey sorcam siz bu konuda daha bilgilisinizdir bu evci izinleri sadece 1 kere mi çıkıyoo ?:18:
Ab cnm bu neki emre gece nobetinde oldugunda aksam 5ten sabah 5e kdr nobet tutuyo.smdi gunduz nobetine gctide biraz rahatladi
Bilmiyorum şok tim nöbeti deniliyormus hayatım
Ezgii nerelerdesinnn?cok guzel olmsss.yer olarakta iyi olmss
Biz evliyiz canımm :) O konuda rahatız işte.
teşekkür ederim brdayım bebeğimde kimse çok takılmıyo burda artık diye yazmadım
burdayız kız bi yere gittiğimiz yok :)
dövmen çok hoş olmuş ezgiiii benim de yaptırasım geldi
teşekkür ederim brdayım bebeğimde kimse çok takılmıyo burda artık diye yazmadım
hehe burda kalınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?