- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.781
bence bazı sorunları var arkadaşın ve en kısa zamanda çözüm bulmalı..
ben hala neden yaptığı konusunda takılı kaldım ama canım belkide daha önce tanıyordu buraya üye olduğunu öğrendi takip etti falan bak gece gece nasıl senorya yazdım ama
seroşcum bunu yapabilecek sayılı insan var, ne hikmetse önce çağlalarla beraber banlandığımız gece, sonra sadece onların banlandığı gün olan yazılarımı almış ve de önceden facebook hesabımı bilen biri acaba kim olabilir bi düşüneyim. :44:
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
yuh bu ne ya kim yapmış bunu Allah aşkına kırk yıl düşünsem aklıma gelmez vallaa
Boş insandan bol ne var ki
Yani oturmuş düşünmş bi ton fake hesap fln açmş resim cekmş baya baya ugraşmş bunun için
Baska derdi mi yok yani çirkefleşmş resmen
Amacıda ne olcak ara bozmak
Ama bozmadıgı gibi bide barışmalarına vesile oldu oda ayrı mesele
bir kez daha anladım ki cidden BOŞ insancıklar çok fazla..Allah herkesi korusun böyle insanlardan..
senaryoyu güzel yazmış oynamış ama kimse yememiş
yaptığı saçmalaık bi işe yaramış yani
Tatlım burada tartıştığımız bir kimseydi kendisi, hatta 92-3 tün sanırım sen büyük ihtimalle tezkereci güzellerde senin de tartıştığın bir isim bu yanlış hatırlamıyorsam mesajları , çirkef bir kimseydi anlayacağın. Buradaki tartışmayı ciddiye alıp da o kadar uğraşacak kadar işsiz hem de
hırsa bak sen..nasıl bi insanmış bu yahu..
evet canım bi tartışmam olmuştu birisiyle ama inan adını falan hatırlamıyorum ama aklımda kalan cidden çirkef biriydi tabi o mu bilmiyorum ama neyse Allah biliyor nasılsa..
arkadaşa tek tavsiyem işine gücüne baksın ve en kısa zamanda tedavi olsun bence
şimdi bu şeytanın asistanı eşini nerden buldu canım bu 1
2. olarakta facede atan kişi fake hesapmıydı?
valla şok oldum böyle şeylerde oluyormuymuş yaa
nasıl hırs yaptı ise
şimdi bu şeytanın asistanı eşini nerden buldu canım bu 1
2. olarakta facede atan kişi fake hesapmıydı?
valla şok oldum böyle şeylerde oluyormuymuş yaa
nasıl hırs yaptı ise
Handeyi daha önce faceden ekleyen biriymiş canım ordan eşini de görmüş etiketli fotolardan..Sonra fake hesap açmış burdaki konuşmaları foto çekmiş ordan da eşine yollmış insan üşenir be psikopat hiç mi işin gücün yok
demek takmış işte ya konuşuyoruz ediyoruzda burada öyle ne üdüğü belirsiz insanları eklemeyin kızlar facenize benim face yok zatende olsada öyle herkese vermem tüm kişisel şeyler orada sonuç olarak sonra böyle aptal şeyler meydana geliyor.
valla kimse intikam almak istemişte becerememiş tabikii
Aksine aralarını düzeltmiş hayatııım
Ben şu askerliğin düşme mevzusundan sonra yararlananlar ( 93-1 ve sonrası ) yararlanamayanlar ( 92-3 ve öncesi ) bir de yarı yarıya faydalananlar ( 92-4 ) diyeyim sen anla hayatım
tamam canım anladım
Allah korusun böyle insanlardan ne denir ki!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?