93/3 asker yolu bekleyenler

ezgi sen de burada çok foto falan paylaşıyosun dikkat et kuşum, birileri yazıları fotoları falan arşivleyip aleyhimizde kullanmaya çalışıyor.

amaaaan istediğini alsın kullansın ya çokta fifi benim gizlim saklımda yok zaten sevgilimdende ailesindende açtığım tüm konular , konuşmalarımı zaten saygın bilip görüp okuyor üyeliiğimi bildiğinden hatta gülüyor bazı konuşmalarımıza burda geçen bile bu yüzden çokta umursamıyorum bırak arşiv yapsın hhahahah

eleusis ben gittim eşimin yanına çıkardım bi haftasonu.
her hafta olur mu bilmiyorum ama ayda 1 olur demişti eşim bana.

biz işte yemin töreninde çıkarmıştıkk. şimdi usta birliğindede ayda 1 kere bile olsa çok iyi hasret gideririz. ACABA BURDA İSTANBUL-BÜYÜKADA'da askeri olan varmıı. Ben hiçbi yerde bulamıyorum birliği hakkında bilgii.

Hoşgeldnz kızlar bnm çarşım yoktu yarın olcak sanırım
Dilancım hayrlı olsun usta birliğinizde.Gelme tarihi brz canını sıkmş ama geliyo en azından böyle düşünmk lazm :26:

sağol kuzucum daha iyiyim konuştuk plan değişti işte Ankara oldu uzak oldu ama ne yapayım artık hayırlısı buymuş.
senden naber ?

çarşı vardı benimki de çıktı ama internete girmedi, oyun oynamış.
eşim aşçı olduğundan çift çarşısı var.
yarın da çıkar belki ama ben yarın yine sınavda görevliyim diye görüşemeyiz herhalde..

sağol kuzucum daha iyiyim konuştuk plan değişti işte Ankara oldu uzak oldu ama ne yapayım artık hayırlısı buymuş.
senden naber ?

İyi olmaya çalışıyorm işte nasıl oliyim özlemle bekliyoruz
ankarada cok uzak degldir ya en azından bizim 19 saat ondan iyidir

yaaa ne guzel cift carsi canim :) gerci bazen keske carsi izni olmasa diye isyan ediyorum ama cift carsi izni de guzel oluyordur gorusebildiginiz zamanlarda :)

hayirdir canim noldu :26: benimki de oyleydi bugun zaten carsilarin yarisi tartismajla geciyor olmasa daha iyi dedirtiyor bazen

ay yok keşke tartışssaydık haftaya gelecekti meğer 3ünde çıkacakmış bende planlamış heyecanla bekliyordum usta birliğide Ankara çıktı bugün yani iyi haberler almadım

ay yok keşke tartışssaydık haftaya gelecekti meğer 3ünde çıkacakmış bende planlamış heyecanla bekliyordum usta birliğide Ankara çıktı bugün yani iyi haberler almadım

ay canim tovde de ne diye tartissaniz daha iyiymis allah korusun tartismasin kimse ya herkes gul gibi gecinip gitsin Hakkinda hayirlisi olsun canim sıkma canını haftaya olmaması kotu olmus ama yine goruseceksiniz uzulme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…