- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.901
Çarşısı olmayanlar çok mataf bir şey sanıyor şu çarşıyı ama inanın hiç değil, canınızı sıkmaktan başka hiç bir işe yaramıyor çoğu günlerde
Valla ben ayda bir carsiya raziyim en azindan yuzunu gorurum.izin kullanmadan bitircez cnku askerligi.telefonda ona bakilirsa pek iyi olmuyo tartisma zamani oluyo insanin.ama
Bnlardan hcbirisi olmadanda pek olmuyo acikcasi
Seni anlıyorum kübi, aynı durumda olsak inan bende böyle düşünürdüm ama burada aşağı yukarı kime sorarsan sor çarşı olmasa ya da bu kadar sık olmasa diyebilecek bir ton insan gösterebilirim sana. Edilen saçma sapan kavgaları, maruz kalınan saçma sapan durumları bir görmelisin. Ayda bir olsa evet daha iyi olur , hem de herkes için. Bu kadar sık olmamalı askerler saçmalıyor çünkü, oyundu , yemekti falan filan derken
Günaydıııın herkeseee
Pazar günü sabahın 7 snde uyanan bi ben varım hahah
Günaydın seroş yanlız değilsin bnde 7 de kalktım
Ay benim stres tavan hala çıkamadı of yine cezalandırıldı sanırım
Belki 12 de fln cıkıcaktır :26:
Ay bilmiyorum pazar olunca erken çıkıyo normalde ama şu sıralr 11 den sonra çıkıyodulaaar..İnşAllah öyledir yoksa çok üzülürüüüüümm
Sen şimdiden her duruma alıştır kendini canım ya :26: İnş cıkar ama cıkmazsada cok fazla üzülmemş olursun en azından :26:
Telini arasaydın bi belki cıkmştr :26:
Ah evet alıştırmaya başladım bunalıma girmeme az kaldıııÇıksa arar heralde ya az daha bekliyeyim arıyım bi olmadı askeriyeyi arayıp sorcaam
Ya bazen bşyler oluyo arayamayabiliyolar sen brz daha bekle ara kesinlikleEn azından akşama kadar beklememş olursn bi habern olur
Aradı aradı sonunda şükür
10,30 gibi bırakmış oyun oynamışlar tabi gene hem telinin şarzı yokmuş takmş şimdide sıra bekliyorum dedi nete girebilmek için
İyi haberleşmşsnz şükür
Bu hafta güzel gecer inş sizing için
İnşallah canikom sizin ne zaman çıkıyor
Cıkmş haber Verdi ama işleri vardı bn eve gidene kadar onları halletcek
Eve gittigimdede 15dk görcem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?