93/3 asker yolu bekleyenler

vuu eminmisin bebeğimm ?

Emin misin bebeğiim Ezginin dövemsini bende beğendim ama dövme işi baana ters yaptırmam da yaptırmasını da isteemem doğrusu

Kızlar ben çook önceden beri düşünüyordum. Yıl dönümümüzde Okan yaptırmıştı kalbinin üzerine
Bende cesaret edemedim hiç.. Ezgi'nin ki o kadar yakışmış ki aklımı çeldi o resim benim Onada söyledim de akılda aldım hatta ya yüzük parmağıma okan yazdırıcam ya da bileğimin iç kısmına daha karar veremedim

ya ne yalan söyliyimm ben annem babamın ki olsa yaparım da :18:
eşimi nişanlımı hiç bilmiyorum:44:

Ben çok istiyorum ya bedenimde onun adı olsun istiyorum.Şey dediler ya ayrılırsan? Allah korusun yani o benim için o kadar kıymetliki eğer Allah yazdıysa bozsun öyle bişey olursada hiç pişman olmam hatta özledikçe bi öpücük kondururum.. Sildirmeyeceğimede kesinlikle eminim

canım sen bilirsin ama bence acele etme evlenince yaparsın tabiki senin kararın yinede Allah pişman etmesin bebeğim

o zaman bileğe yazdır bence madem karar verdin canım :)

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 16 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 123

... ezgisaygin ... 132

... yuppisi ... 141

... Snt55 ... 161

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 221

... KUBB88 ... 221

... zeytinagaci ... 224

... Kanaryam35 ... 240

... KorEc ... 241

... blss ... 241

... mystery123 ... 242

... yunay ... 242

... ARAZIM ... 244

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 322

... tuqbaCadi ... 322

... dilanumut ... 326

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Hayirli olsun cnm.guZel vakit gecirinn.

Yanlis anlama bnde dovme yaptirmak cok istedim.annemde bile dovme var.ama emre bana ters dovme bn istemiyorm dedigi icn yaptirmadim.yani bna sevgili nisanli vs yazdirmak ters geliyo.Allah korusun ayrilmayin tabi.ama emin ol ayrildignda oyle operim ederim olmaz.kismet bu isler.illa olumsuz sonuclancak diyede birsey yok.ama snrada sildirmesi hem eziyet hem bayag masrafli.yani bn 5yildir birlikteyim dovme yaptirma knusunda hc emreyle alakali
Birsey yaptiriym diye dusunmedm.ama tabi bu benim dusuncelerim:))

Tabii ki bebeğim kısmet bu işler büyük konuşmuyorum kesinlikle okanda var kalbinin üzerinde hilal yazıyor bende çok istiyorum 4 aydır düşünüyorum hatta ama cesaret edemedim şimdi pazara randevu aldım bileğime yaptırmayı düşünüyorum kısmetse tabi

aynen benim antalyadan arkadaşım geldi kızlar çok giremiyorum bu aralar okuyorum ama sizi hihi :)
özledim valla en kısa zamanda aranızdayımm
saygında 5 gün izinliydi ayağı ağrıyormuş onunla konuşuyoruz hafta sonuda gdiyorum genel olarak bendede durumlar bu şekildeee :)

ıyı geceler kızlar uykum kaçtı...Isparta'da acemiliğini yapıyor.Cumartesi günü usta birliği açıklandı erkek arkadaşımın,trabzon 4. mot.p.tug...fikriolan var mı? :18: Kaydırma birlik diye geçiyormuş sanıyorum.O ne oluyor araştırdım doguya gıtme ıhtımallerı oluyormus. Bılgısı olan varsa aydınlatabılır mı? Herkesı Allah sevdiğine kavustursun,askerlerimize sağlık sabır versın Allahım yardımcıları olsun ınsallah

Bncede bilekte guzel durur.hadi o zmn resim bekliyoruz yaptirdiktan snra:)

Burda fazla takılmıyorum ki ben ondandır bizde 1 yıllık evliyiz çocuk yok siizinn ? Eşin uzun dönem mi benimkii uzun dönemlerdennn

bizimde uzun dönem evet cocuk askerden önce düsünmedik.hakkımızda hayırlısı sag saglim dönsünlerde onlar geldikten sonra önümüze bakarız engelimiz olmadan artık.kac yasındasın bu arada esine ne kadar kaldı nerde yapıyor?

Meraba canım benim sevgilimde acemiligini ıspartada yaptı ve usta birligi bayburt kaydırma birlik cıktı.Kyadırma birlik hakkındaki bilgim şöyle:nette cok bi bilgi bulamadım ama ekimde gitti bayburta martta hakkari şırnak siirt gibi bölgelere ihtiyaç halinde kaydırma ihtimalleri varmş.Sizinkide ona benzer bşy olur ama hemen kaydırılmazlar.Yinede bilgi almak istersen bnle iletişime gecebilrsin :26: Haklarında hayırlısı olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…