- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.941
Kızlar Ezginin dovmesini gördükten sonraa pazar gününe randevu aldım veee dövme yaptiriyorum
eveeet yaa
vuu eminmisin bebeğimm ?
Emin misin bebeğiim Ezginin dövemsini bende beğendim ama dövme işi baana ters yaptırmam da yaptırmasını da isteemem doğrusu
Emin misin bebeğiim Ezginin dövemsini bende beğendim ama dövme işi baana ters yaptırmam da yaptırmasını da isteemem doğrusu
pooof finallere az kaldı bi kaç gün sonra bende kaçarım
ya ne yalan söyliyimm ben annem babamın ki olsa yaparım da :18:
eşimi nişanlımı hiç bilmiyorum:44:
Ben çok istiyorum ya bedenimde onun adı olsun istiyorum.Şey dediler ya ayrılırsan? Allah korusun yani o benim için o kadar kıymetliki eğer Allah yazdıysa bozsun öyle bişey olursada hiç pişman olmam hatta özledikçe bi öpücük kondururum.. Sildirmeyeceğimede kesinlikle eminim
Kızlar ben çook önceden beri düşünüyordum. Yıl dönümümüzde Okan yaptırmıştı kalbinin üzerine
Bende cesaret edemedim hiç.. Ezgi'nin ki o kadar yakışmış ki aklımı çeldi o resim benimOnada söyledim de akılda aldım hatta ya yüzük parmağıma okan yazdırıcam ya da bileğimin iç kısmına daha karar veremedim
o zaman bileğe yazdır bence madem karar verdin canım :)
Hayirli olsun cnm.guZel vakit gecirinn.iyi akşmlr kızlar sonunda askerlk yermz dün belli oldu. Kars çıktı çok soğk ama raht olr diyolr sevdğim cuma günü yanıma gelyo dağtm iznine nasipse baklm kars askerlk macermz nsl olcakherşeyin hayrlısı diyorum ve dua etmye devam ediyorum Allah yardmcmz olsun kzlar hepimizn
Kızlar Ezginin dovmesini gördükten sonraa pazar gününe randevu aldım veee dövme yaptiriyorum
Ben çok istiyorum ya bedenimde onun adı olsun istiyorum.Şey dediler ya ayrılırsan? Allah korusun yani o benim için o kadar kıymetliki eğer Allah yazdıysa bozsun öyle bişey olursada hiç pişman olmam hatta özledikçe bi öpücük kondururum.. Sildirmeyeceğimede kesinlikle eminim
Yanlis anlama bnde dovme yaptirmak cok istedim.annemde bile dovme var.ama emre bana ters dovme bn istemiyorm dedigi icn yaptirmadim.yani bna sevgili nisanli vs yazdirmak ters geliyo.Allah korusun ayrilmayin tabi.ama emin ol ayrildignda oyle operim ederim olmaz.kismet bu isler.illa olumsuz sonuclancak diyede birsey yok.ama snrada sildirmesi hem eziyet hem bayag masrafli.yani bn 5yildir birlikteyim dovme yaptirma knusunda hc emreyle alakali
Birsey yaptiriym diye dusunmedm.ama tabi bu benim dusuncelerim:))
Valla çağlanin interneti kablolu, soğuk odadan bağlanmakta zorluk yaşıyormuş, ama yakında çözülecek. Ben haftasonu da çalıştım o yüzden yoktum. Ece buralarda ama çok konuşmuyo, hazal pek yazmıyo neden bilmiyorum, ezginin misafiri var genel olarak böyle galibâ
Tabii ki bebeğim kısmet bu işler büyük konuşmuyorum kesinlikle okanda var kalbinin üzerinde hilal yazıyor bende çok istiyorum 4 aydır düşünüyorum hatta ama cesaret edemedim şimdi pazara randevu aldım bileğime yaptırmayı düşünüyorum kısmetse tabi
Günaydın bayanlarŞükür bir haftayı da bitirdik
Mutluluk dolu yeni bir haftayı da su gibi geçirmeniz dileğim ile
Burda fazla takılmıyorum ki ben ondandır bizde 1 yıllık evliyiz çocuk yok siizinn ? Eşin uzun dönem mi benimkii uzun dönemlerdennn
ıyı geceler kızlar uykum kaçtı...Isparta'da acemiliğini yapıyor.Cumartesi günü usta birliği açıklandı erkek arkadaşımın,trabzon 4. mot.p.tug...fikriolan var mı? :18: Kaydırma birlik diye geçiyormuş sanıyorum.O ne oluyor araştırdım doguya gıtme ıhtımallerı oluyormus.Bılgısı olan varsa aydınlatabılır mı? Herkesı Allah sevdiğine kavustursun,askerlerimize sağlık sabır versın Allahım yardımcıları olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?