93/3 asker yolu bekleyenler

iyi aksamlar kizlar canım cok sıkılıyor sabahtan beri okuldayım halâ eve gitmedim bugun sanki gecmiyor gibi ya saate bakıyorum bi turlu ilerlmiyor sanki

iyi aksamlar kizlar canım cok sıkılıyor sabahtan beri okuldayım halâ eve gitmedim bugun sanki gecmiyor gibi ya saate bakıyorum bi turlu ilerlmiyor sanki

iyi akşamlar
Saat 7 olmş asıl bundan snrası zor geciyo gibi geliyo bnada

iyi akşamlar
Saat 7 olmş asıl bundan snrası zor geciyo gibi geliyo bnada

ay hic sorma ece ya sabahi bitirmek ayri dert aksami gecirmek ayri bi de bunun gecesi var. Ama bugun bi tuhaflik var gibi gecmiyor saatler daraldim vallahi.

iyi aksamlar seroscumm nasilsin

ay hic sorma ece ya sabahi bitirmek ayri dert aksami gecirmek ayri bi de bunun gecesi var. Ama bugun bi tuhaflik var gibi gecmiyor saatler daraldim vallahi.

En güzel uyuyunca geçiyo zaman Tavsiye ederm yani

En güzel uyuyunca geçiyo zaman Tavsiye ederm yani

katiliyorummm ama uyuyacak vakit bile yok ki vizeler bitti derken finallere az zaman kaldi yavastan calisiyorum artik uyku falan yalan oldu simdi safagi 7 ye dusurduk ya 1 ay sonra askerligi yariliyoruz resmen cok sukur bunun sevinci coktu icime birden

Zor oluyo ama geçiyo kızlar bir şekilde napalım sabıır

İyiyim kuzum sabahtan beri ödev yapıyooz ancak bitti sizler nasılsınız

Zor oluyo ama geçiyo kızlar bir şekilde napalım sabıır

İyiyim kuzum sabahtan beri ödev yapıyooz ancak bitti sizler nasılsınız

aynen seroscum sabırr sabırr burda bize oralarda askerlerimize sabır ben de iyim tatlim sevdicegim aradi onunla konusuyordum ben de odev yok sukur de not falan cikartiyorum artik finallere hazirlik :)

aynen seroscum sabırr sabırr burda bize oralarda askerlerimize sabır ben de iyim tatlim sevdicegim aradi onunla konusuyordum ben de odev yok sukur de not falan cikartiyorum artik finallere hazirlik :)

Ahh onlara bizden daha çok sabır lazım tabikii

Ohh ne güzell

Vayy kızımız çalışkan bende çalışıcam da daha moda giremedim

söndürüüün kalbimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dırırıırım (araları geçelim ) uzaktan uzağa dayanamam hiç kimseleere yaramam artıkkk

durduruuun onsuz olamam artık ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ölüyom galibaaa artık

Ahh onlara bizden daha çok sabır lazım tabikii

Ohh ne güzell

Vayy kızımız çalışkan bende çalışıcam da daha moda giremedim

Aynen kuzum valla onlara daha cok sabır lazım Allah yardimcilari olsin her gun du ediyorim sevdicegimle birlikte butun askerlere gecen sene boyle degildim zorla otururdum derse simdi vakit gecsin diye derse verdim kendimi baska sen de canim oyle zaman iyi geciyo hem de sinav zamani rahat ediyorsun

7 ay 12 gün....
şu 6 ayı bi görelim de

Ne guzell 12 gun sonra askerlik yarilaniyor senin :) ben de daha 1 ay var ama bi sevindirik oldum yarilanacak diye erken oldu biraz ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…