93/3 asker yolu bekleyenler

Ah ah dualarımızla ayakta duruyoruz zaten yoksa dayanması zor çok zoooorAy ne bilim hiç içimden gelmiyo şu ödevleri bi bitirelim de başlıcam bende haftasonu falan

Ah ah dualarımızla ayakta duruyoruz zaten yoksa dayanması zor çok zoooorAy ne bilim hiç içimden gelmiyo şu ödevleri bi bitirelim de başlıcam bende haftasonu falan

aynen canim oyle zor ki iste yasayan anlar halimizden ancak kolay gelsin canim benim baslarsin yavastan sen de sıkma cok benim de bu aksam calisasim yok dersleri actim onume onlar bana bakiyo ben onlara

aynen canim oyle zor ki iste yasayan anlar halimizden ancak kolay gelsin canim benim baslarsin yavastan sen de sıkma cok benim de bu aksam calisasim yok dersleri actim onume onlar bana bakiyo ben onlara

Yaa sen nerde okuyoduuun bölümün ne ben sormadım sanırımm hiiiçç
Senin asker nerde bu arada onu bile bilmiyoom

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 17 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 122

... ezgisaygin ... 131

... yuppisi ... 140

... Snt55 ... 160

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 220

... KUBB88 ... 220

... zeytinagaci ... 223

... Kanaryam35 ... 239

... KorEc ... 240

... blss ... 240

... mystery123 ... 241

... yunay ... 241

... ARAZIM ... 243

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 321

... tuqbaCadi ... 321

... dilanumut ... 325

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Yaa sen nerde okuyoduuun bölümün ne ben sormadım sanırımm hiiiçç
Senin asker nerde bu arada onu bile bilmiyoom

dogru ya ben de bilmiyorum seni bak ben Felsefe okuyorum 2.sinif oldum bu sene Ankara da yasiyorum adım da gulsah hatirlataym cok unutturuyorum kendimi ama artik burdayim hep Askerim de Izmir/Guzelyali da simdi
Sen hangi bolumde okuyorsun nerde yasiyosun askerin nerde

Memnun oldum canımcım
Bende Seraap Zonguldak ta okuyorum sosyal bilgiler öğrt şuan 3 sınıfm memlektm de kırklarelii Askerimde Tokat merkez de
Kendimi evlilik programında hissettim bi an

Memnun oldum canımcım
Bende Seraap Zonguldak ta okuyorum sosyal bilgiler öğrt şuan 3 sınıfm memlektm de kırklarelii Askerimde Tokat merkez de
Kendimi evlilik programında hissettim bi an

Ben de cok memnun oldum canim benim bolumun de guzelmis ne guzel seneye mezunsun Allah kolaylilla bitirmek nasip etsin :) ben de oyle hissettim bi an tanisma fasli hep oyle olur ya

Ben de cok memnun oldum canim benim bolumun de guzelmis ne guzel seneye mezunsun Allah kolaylilla bitirmek nasip etsin :) ben de oyle hissettim bi an tanisma fasli hep oyle olur ya

Amin canım benim hepimize nasip olsun inşAllah başlayınca bitiyo işte sanki daha dün başladık okula ama bitti bile askerlik te böyle hemen geçse keşkeeeeeee
Bi de atanırsak oh

Amin canım benim hepimize nasip olsun inşAllah başlayınca bitiyo işte sanki daha dün başladık okula ama bitti bile askerlik te böyle hemen geçse keşkeeeeeee
Bi de atanırsak oh

ah keske canım keskeeeee hep sanki daha dun gitmis gibi diyorum ve sanırım askerlik bitene kadar da oyle olcak Insallah kolaylikla atanirsin canim okudun mu da bitmiyor ki iste Allah herkesin gonlune gore versin

Bu sarkilar bgn ustume oynuyooooemre son gun bu sarkiyi dinletmisti nasl agladigimi soylememe grk yk heralde.sabah sabah bi arkadasmda tarkanin sabret inci tanem sarkisini yazmis.o sarkida emreyle uni.de ayri sehirlerdeyken dnliyoduk.bgn 2sarki agir geldi.

Günaydın herkese
Ayın ortasını gectik artık sonuna dogru zaman sayıyoruz bit artık Aralık gelsin 2014

Gunaydinn kizlarr.emreye ulasamadim telide kapaliydi merak ettim karakolu aradim.goreve cikti dediler.bgn gorev gunu degildi haber veriyodu cikmadan.arac agrizalandi tunceliye gitti falan dediler.insallah ters bi durum yoktur.gelince aratcaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…