- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.021
geçmiş olsun canım kendine dikkat et üzme bu kadar kendini herşeyin başı sitres zaten
Ohhh allahm muhabbetinizi artırsın
artık seni kirmaktan vazgecip imana geldi desene
Aranizin duzelmesine sevindim canm
Darisi bize artik en azindan tel sorunumuz bitsin artik
Herkeslere gunaydin kizlar
Guzel bi gun olsun cabucak bitsin
Bende sevmem hic ama smdi ne olsa doktora gidiyorm valla panik oluyorm cnku.sırtım agriyo diye randevu aldim haftaya gitcem bnde
Tünaydın kızlar
Tünaydın
Nasıl oldun hala agrın devam ediyo mu :26:
Çok şükür bugün pek fazla yok ama yinede bi kontrole gidecem.
Kesinlikle gitmelisin ztn nolur olmaz saglık ihmale gelmiyo
aynen canım onlarında bizimde dengemiz bozuluyo yanımızda oldugundan daha asabiler tabi hasret özlem stres bizi oldugu kadar onlarıda etkiliyoraskerlik, uzaklık yüzünden işte arada atışıyoruz güli ama düzeldi
Tünaydın kızlar
aynen canım . ee sende ne var ne yok askerin napar
aynen canım onlarında bizimde dengemiz bozuluyo yanımızda oldugundan daha asabiler tabi hasret özlem stres bizi oldugu kadar onlarıda etkiliyor
merhaba tünaydın sanada
Ben iyim ya haftaiçi ingilizce kursu hafta sonu yazılım kursu derken geciyo bi şekildeAskerimde baya yogun bu aralar nerdeyse bütün birligin pc işleri yazı işlerine bakıyo akşam 11 de zor atıyo kendisini koguşa Canını çıkarıyolar yani
Sen ne okuyorsun canım yazılım kursu deyince ilgimi çekti. Bende blg programcılığı bitirdim ama işimi yapamıyorum maalesef. Demekki askerlerimiz aynı bende sadece benim askerim yoğun zannederdim. Benimkide fotografçı dediğin gibi saat 10 da geldiği oluyor koğuşa. İlk başta fotoda rahat olur sanki sürekli fotografmı çektirecekler diyordum ama öle değilmiş
Darısı 6 gün hatta 6 saate inşallah tatlım.
Maşallahbu arada hastaymışsın geçmiş olsun hayatım
Masallah oh yarında sıra bnde ozamnBundan snra 5 e sevincez inş
napıyn nasılsın canım.
Ben matematik bölümü bitirdim.Ama yazılım üstüne çalışmak istediğim için önce kursa gidiyorum.Şubat sonunda biticek inşBittikten snra iş başvurusu fln yapıcam bakalım artk
Yok senn askerin yanlız degl bnmki acayip yogun haftasonu bile komutanların evine pc yapmaya gidiyoOda yetmezmş gibi komutan karşılama mangasına seçilmş her pazartesi komutan karşılıyomş boyu uzun diye seçmşler 10 kişiyi buda onların içinde işte Sevdicegim ordan oraya koşuyo yani bi rahatlık yok Dün komutana isyan etmş demş herkes 4 ten snra kogusa gidip yatıyo bn niye böyleyim artk sabh 8 akşam 5 çalışmk istiyorm bnde demş Komutanda 2 gün daha sabret snra bn seni ödüllendircem demş ama bakalım nolck
iyiyim canım bir sürü performans ödevim var onları halletmeye cabalıyom
sen nasılsın neler yapıyon askerin nasıl
Aynen canım benimkide öğle normalde sabah 8 akşam 5 ama bazı günler çok geç saatleri buluyor. Diyorum millet sürekli fotografçı çektiriyor diye.O da evet diyor nasıl olsa beleş diyorlar gelen giden çekiniyor diyorlar şimdi birde yeni gelen askerler olmuş full onların resmini çekiyorlarmış çok yoruluyor ya. Hadi inşallah güzel bi ödül olur sizin için.daha sonra o güzel ödülden bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?