93/3 asker yolu bekleyenler

Gunaydinn kizlarrr.emrecim bgn alaya araç üstünde atış yapmaya gtti.Karakolda en iyi atış yapan oymus cnku.bn buna sevinsemmi panik mi olsam bilemiyorm.iyi atış yapınca snki sorumlulugu artar gbi geliyoo.ama emre bu durumdan ck mutlu:)

Günaydın
Güzel bi gün olsun dicem ama hava kapalı bugün içim daralıyo böyle havalarda

askerlik, uzaklık yüzünden işte arada atışıyoruz güli ama düzeldi

aynen canım . ee sende ne var ne yok askerin napar

Ben iyim ya haftaiçi ingilizce kursu hafta sonu yazılım kursu derken geciyo bi şekilde Askerimde baya yogun bu aralar nerdeyse bütün birligin pc işleri yazı işlerine bakıyo akşam 11 de zor atıyo kendisini koguşa Canını çıkarıyolar yani

Sen ne okuyorsun canım yazılım kursu deyince ilgimi çekti. Bende blg programcılığı bitirdim ama işimi yapamıyorum maalesef. Demekki askerlerimiz aynı bende sadece benim askerim yoğun zannederdim. Benimkide fotografçı dediğin gibi saat 10 da geldiği oluyor koğuşa. İlk başta fotoda rahat olur sanki sürekli fotografmı çektirecekler diyordum ama öle değilmiş

Ben matematik bölümü bitirdim.Ama yazılım üstüne çalışmak istediğim için önce kursa gidiyorum.Şubat sonunda biticek inş Bittikten snra iş başvurusu fln yapıcam bakalım artk
Yok senn askerin yanlız degl bnmki acayip yogun haftasonu bile komutanların evine pc yapmaya gidiyo Oda yetmezmş gibi komutan karşılama mangasına seçilmş her pazartesi komutan karşılıyomş boyu uzun diye seçmşler 10 kişiyi buda onların içinde işte Sevdicegim ordan oraya koşuyo yani bi rahatlık yok Dün komutana isyan etmş demş herkes 4 ten snra kogusa gidip yatıyo bn niye böyleyim artk sabh 8 akşam 5 çalışmk istiyorm bnde demş Komutanda 2 gün daha sabret snra bn seni ödüllendircem demş ama bakalım nolck

Aynen canım benimkide öğle normalde sabah 8 akşam 5 ama bazı günler çok geç saatleri buluyor. Diyorum millet sürekli fotografçı çektiriyor diye.O da evet diyor nasıl olsa beleş diyorlar gelen giden çekiniyor diyorlar şimdi birde yeni gelen askerler olmuş full onların resmini çekiyorlarmış çok yoruluyor ya. Hadi inşallah güzel bi ödül olur sizin için. daha sonra o güzel ödülden bizede

iyiyim canım bir sürü performans ödevim var onları halletmeye cabalıyom
sen nasılsın neler yapıyon askerin nasıl

Kaçıncı sınıftasında perfomans ödevin varki. Ben iyiyim şükür canım evdeyim evden dışarı çıkmıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor. Askerimde iyi şükür ne kadar iyi olabilirse işte.

Nasıl ya parasız mı resim cektirmek :26: Öyleyse işi zor yani
İnş güzel bi ödül olur ama verecegi en fazla ya fazladan çarşı izni yada yemek fln filandır yani ne olck başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…