- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.041
Nasıl ya parasız mı resim cektirmek :26: Öyleyse işi zor yani
İnş güzel bi ödül olur ama verecegi en fazla ya fazladan çarşı izni yada yemek fln filandır yani ne olck başka
Kaçıncı sınıftasında perfomans ödevin varki. Ben iyiyim şükür canım evdeyim evden dışarı çıkmıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor. Askerimde iyi şükür ne kadar iyi olabilirse işte.
cocuk gelişimi 2 sınıftayım canım baya mesakatli hep proje yada oyuncak ödevleri felan veriyorlar .bende haftasonları haric senin gibi evdeyim tüm gün malesef ksıtlı gitigim yerler hayırlısıyla gelsinlerde onlar gelince telafi ederiz artık.sen okuyormusun
Tabi canım askeriyede çalışanlara askeriyedeki herşey bedavadan değilmidir. Sende haklısın başka ne ödül verebilir ki ne bilem hani deseki şu kadar önce terhis olabilirsin falan diye ne kadar mutlu olursunuz
Hayır canımcım bedava degl ama cok cok ucuza yapılıyo herşey
Yok ya erken terhis işi olmaz yani olursada herkese yapmk zorundalar onu
kızlarrr nabeer??
İdare eder işte yuvarlanıp gidiyorz
Sen nasılsın bitti mi sınavların :44:
İyidir diloş senden naber
ben iyiyim bebeğim yarın son sınava girecem inş.
yarından sonra daha sık girerim hiç giremiyorum herşey yolundamı canım?
evet canım o bölümün ne kadar zor olduğunu bilirim ablamdan dolayı çok uğraştırıcı. İnşallah canım şimdi gidip gezsemde hiç tat almıyorum içime sinmiyor dediğin gibi onlar bi gelsin acısını çıkartacaz. ama biraz havalar ısınsın ben mecburen onsuz bi koşturmaya girecem düğün alışverişine başlamam lazım onsuz zor olacak ama mecburen iş bana düşecek. Yok cnm benim okul biteli çok oldu . yaş büyük benim
hoşgeldin canım nerelerdesin sen. Bende anlamadım herkes bir yerlere kayboldu. Sanırım bazı kızlarında sınav vakti o yüzden .
iyilik bendede sınavdan geldim yarın bitecek finaller çok yorucu bir sınav dönemi oldu..
bir bakayım dedim sende ne var ne yok?
oylemi ablan ne yapıyor simdi bitirdimi :26:dogru vallahi her yerde öyle boslukları belli oluyorki sende evlilik hazırlıgı heyecanı varsa daha eglenceli gecer kafanı onlara yorarsın zaman cabuk gecer .yas kac canım bende gec basladım benimde yasım var 22yim.
olabilir ya ben günlerdir boğuşuyorum çok takılamıyorum valla canım napıyosun bakalımm
neyle boğuşuyorsun canım. Ben aynı bildiğin gibi evdeyim :) Bir elimde tlf bir elimde kumanda yanıbaşımda laptop.
öss basvurusu ıcın bebegım ya bıttı artık allahtan bende suan oyleyım ama tek sorun evde tadılat var mılyon tane ınsan dolu falan bayılcam
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz?kargom bugun emreye ulasmis.ne guzel paket yapmistm ama emre alayda oldugu icn onu beklemeden acmislar pakedimi goremedi tabi.sinirlenmis braz.emre bana bi hediye yapmis mektupla gonderirm dedi ck merak ettm geldignde gorursun diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?