- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.061
hımm sınava gireceksin yani şimdiden başarılar. Tadilat işinden nefret ederim . hele kış günü çok zor olur.
Hayır canımcım bedava degl ama cok cok ucuza yapılıyo herşey
Yok ya erken terhis işi olmaz yani olursada herkese yapmk zorundalar onu
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz?kargom bugun emreye ulasmis.ne guzel paket yapmistm ama emre alayda oldugu icn onu beklemeden acmislar pakedimi goremedi tabi.sinirlenmis braz.emre bana bi hediye yapmis mektupla gonderirm dedi ck merak ettm geldignde gorursun diyo:)
eevt heryer pıslık ıcınde gercektendeeee
İyi akşamlar canım.İyiyiz şükür sen nasılsın. Evet ya kargoyu yollayınca direk ellerine geçmiyor ya deli oluyorum.Doğru demiş gelince görürsün sürpriz kız.
İyiyim bendee cnm.nezaket gosterip paketi bari emre gelince acsalarmis iyi olrmus ama yapck bisi yk artk:)evet mrk ediyorm surprizi:)
Tüh ya keşke kendisi açabilseymş ama boşver içindekiler sag saglim gitmş ya ona şükür
Begenmş mi mendilini
Iyi aksamlar ben geldim nasılsınız :)))
Hic tahmin etmemis mendili tabi:)begenmis cebime koycam dedi:)oda bna bi hediye yapmis mrk ediyormm:)
Düşündüğüm şeyleri yavas yavas uygulamaya gectimm artk.keceye düğmelerden e harfi işlemeye basladim btnce çerceveye koycam ve çeyiz icn kaldrcam onuda:)snrada kendi bas harfimi yapicam.artk aksamlari eve gelince byle oyaliyorm kendimi:))
Hosgeldin cnmm iyiyim ben sen nasilsin?yeni isin nasl gidiyo
hoşgeldin hilal..
iyiyiz sağol, sen de işe başladın sanırım?
Ya bu beğen tuşu bi acayip oldu ya kaç gündür değişiyor :44:
İyiyim canım süper ya aman masallahh sonunda eski patronlarım gibi iyi insanlarla karşılaştırdı Allah benı :))
Evet Handecim işe başladım bu sefer cok yoğunum o yuzden pk giremiyorum u arada kızlar sevgililer gününde ne yapıyorsunuz ya
hiç bi şey yapmayacağız sanırım
sen??
Düşünüyorum bulamadmmm
toplanıp temizliğe gelelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?