- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.081
yani ne yapabiliriz ki çocuklar askerde
heheh ya ne guzel olurrrrr temızler sonra hep beraber gene dagıtırıız hehehe
Acaba ne yaptı ayy bnde merak ettim
İşten gelip iyi bide öyle şeylerle ugraşıyosn bn olsam canım cıkmş olurdm hrhlde
İyiyim canım süper ya aman masallahh sonunda eski patronlarım gibi iyi insanlarla karşılaştırdı Allah benı :))
Evet Handecim işe başladım bu sefer cok yoğunum o yuzden pk giremiyorum u arada kızlar sevgililer gününde ne yapıyorsunuz ya
İyiyim bendee cnm.nezaket gosterip paketi bari emre gelince acsalarmis iyi olrmus ama yapck bisi yk artk:)evet mrk ediyorm surprizi:)
Evet bende bedava degil diye biliyorm.emre cektirmisti cnku bedava olmadigini ordan biliyorm
Sürpriz ne olursa olsun emrenden gelmesi mutlu olmana yeterli canım.
Tüh ya keşke kendisi açabilseymş ama boşver içindekiler sag saglim gitmş ya ona şükür
Begenmş mi mendilini
Ben severim öbce temizlemeyi sonra dağıtmayı haha:)
Evet Yapcak bişi yok kargo fln yollasam dedim amaa ne yollcm :)
bu hafta ankaraya gıdıcektım saygın bıseyler yapmıs anlamadım da ceza yıcekmıs galıba
14ayımızdı pazar carsısı da pazardı bakalım cezasına gore olmadı haftaya gıdıcem askerıyeye gırıp donmek ıstemıyorum
bı kac saat ıcın haftaya gıdıp otelımızde adam gıbı kahvaltımızdır tv dısarda gezerız ederız
daha mantıklı degıl mı yoksa gıdıyım mı yanı pazar gunu napıyım ben 1 hafta daha beklıyım mı ceza alırsa akıl verınnn ??
bu hafta ankaraya gıdıcektım saygın bıseyler yapmıs anlamadım da ceza yıcekmıs galıba
14ayımızdı pazar carsısı da pazardı bakalım cezasına gore olmadı haftaya gıdıcem askerıyeye gırıp donmek ıstemıyorum
bı kac saat ıcın haftaya gıdıp otelımızde adam gıbı kahvaltımızdır tv dısarda gezerız ederız
daha mantıklı degıl mı yoksa gıdıyım mı yanı pazar gunu napıyım ben 1 hafta daha beklıyım mı ceza alırsa akıl verınnn ??
Nasıl bi mendildi canım .
ya fikirler tükendi bende.
artık kargo falan göndermek istemiyorum
bence 1 gün için gitme canım.
bir hafta daha sabret, gitmişken 2 gün gör tabiki.
hahaha aynen ben genelde temızlıgıde ustun koru yapıyorum malesef alerjım var temızlık malzemelerıne karsı saygında cıglık atıyo pıs kalıyo dıye ama napıyım kabbarmaya baslıyorum bı sure sonra
Bnce haftaya gt.bikac saat icn deger tabi ama haftaya gidip daha cok vakit gecirme sansiniz varken onu degerlendirin bence.hem 1hafta daha ozleyin birbirinizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?