93/3 asker yolu bekleyenler

guzel topıgın guzel kızları en guzel asker bekleyenler napıyosunuzzzzzz bakıyıııım

Ay hadi cok sevindim gozun aydin o zaman cnm.Allah bozmasin bu gidisatii.

Son düzenleme:
bu hafta ankaraya gıdıcektım saygın bıseyler yapmıs anlamadım da ceza yıcekmıs galıba
14ayımızdı pazar carsısı da pazardı bakalım cezasına gore olmadı haftaya gıdıcem askerıyeye gırıp donmek ıstemıyorum
bı kac saat ıcın haftaya gıdıp otelımızde adam gıbı kahvaltımızdır tv dısarda gezerız ederız
daha mantıklı degıl mı yoksa gıdıyım mı yanı pazar gunu napıyım ben 1 hafta daha beklıyım mı ceza alırsa akıl verınnn ??

Ben severim öbce temizlemeyi sonra dağıtmayı haha:)

hahaha aynen ben genelde temızlıgıde ustun koru yapıyorum malesef alerjım var temızlık malzemelerıne karsı saygında cıglık atıyo pıs kalıyo dıye ama napıyım kabbarmaya baslıyorum bı sure sonra

Evet Yapcak bişi yok kargo fln yollasam dedim amaa ne yollcm :)

ya fikirler tükendi bende.
artık kargo falan göndermek istemiyorum

bence 1 gün için gitme canım.
bir hafta daha sabret, gitmişken 2 gün gör tabiki.

Bnce haftaya gt.bikac saat icn deger tabi ama haftaya gidip daha cok vakit gecirme sansiniz varken onu degerlendirin bence.hem 1hafta daha ozleyin birbirinizi:)

Canım öncelikle cezası ne zaman belli olacakmışki. Bence haftaya git bu hafta gidersen pazarda çıkarsan gitmenin bi anlamı olmaz diye düşünüyorum. Tek başına sende üzülecen saygında seni orda tek bıraktığı için üzülecek.

Alerjin varsa yapacak bişey yok canım. O zaman sen kabasını temizliyecen saygında ince detayına girecek.

Bnce haftaya gt.bikac saat icn deger tabi ama haftaya gidip daha cok vakit gecirme sansiniz varken onu degerlendirin bence.hem 1hafta daha ozleyin birbirinizi:)

dımııı olabılır bakalım ya oyle bıseyde :) yarın bı bellı olsun da ceza mı aldı naptı ...
nasıl ceza aldı gene neler yaptı ay bayılcam artık

Tabikide haftaya gitmelisin Kendini yollarda peşişan etceksin snrada askeriyenin içinde 1-2 saat görceksin yani.Gitmşken güzelce gör zaman gecir derim ben
Buarada ezgi senin o yaptırdıgın künyeden yaptırabilrm Koraya söylemştim cok begendi fikri.Dogum günüde yaklaşıyo ya öyle bşy düşündüm bnde tabi yapan bi yer bulabilrsim burda :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…