- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.101
Tabikide haftaya gitmelisinKendini yollarda peşişan etceksin snrada askeriyenin içinde 1-2 saat görceksin yani.Gitmşken güzelce gör zaman gecir derim ben
Buarada ezgi senin o yaptırdıgın künyeden yaptırabilrm Koraya söylemştim cok begendi fikri.Dogum günüde yaklaşıyo ya öyle bşy düşündüm bnde tabi yapan bi yer bulabilrsim burda :26:
Koymustm buraya resm yaptigmda.gri mendil uzerine iple baslangıc tarihimizi ve baş harflerimizi işledimm .sonra bol parfummm ve keseye koyup gonderdim:)5.yil hediyem oldu emreye:)
aynen yaptır cdden tam bı askerlık ıcın ıdeal bısey yanı onlar ıcın foton falan her an yanında oluyo saygın takıyo mesela dus alıyo falan cıkmıyo gecen salak salak dalga gecıyo ay askım yıkandım makyajın aktı falan dıye ahahha
Koymustm buraya resm yaptigmda.gri mendil uzerine iple baslangıc tarihimizi ve baş harflerimizi işledimm .sonra bol parfummm ve keseye koyup gonderdim:)5.yil hediyem oldu emreye:)
Canım öncelikle cezası ne zaman belli olacakmışki. Bence haftaya git bu hafta gidersen pazarda çıkarsan gitmenin bi anlamı olmaz diye düşünüyorum. Tek başına sende üzülecen saygında seni orda tek bıraktığı için üzülecek.
Alerjin varsa yapacak bişey yok canım. O zaman sen kabasını temizliyecen saygında ince detayına girecek.
ne bılıyım gene naptı bılmıyorum kı bakalım yarın yada persembe bellı olur dedı ama :26::26::26:
alttan alttanda sey dıyo e 14. ayımızdı sen ıstersen gelırsın ıcerde gorusuruz ıstersen haftaya gelırsın falan
ahhaha saygın çok komikmiş ya
makyajın aktı nedir ahahha
aynen bencede oyle olcak hahah ay ne guzelmıs olmadı valla kabarmaya razıyım elıme kucucuk degdırırm ay ben kabardım sen yap derım hohohoohbı gelsınde
aynen yaptır cdden tam bı askerlık ıcın ıdeal bısey yanı onlar ıcın foton falan her an yanında oluyo saygın takıyo mesela dus alıyo falan cıkmıyo gecen salak salak dalga gecıyo ay askım yıkandım makyajın aktı falan dıye ahahha
ama biz yine de İnşallah ceza almaz diye dua edelim. Tabi diyemiyorki ben ceza alacam gelme diye bu erkek milleti varya ...
Hayat müşterek demişler. Yani yardımcı olması lazım.Sonra saygın tamam yaa kalsın her yer öyle nasıl yaparsan yap dermiş iş kendine dönünce
Girmediğim vakitte koydun sanırım canım. Aslında güzel bişey gelecek ay bizim de 2 yılımız bitiyor hem sevgililer günü hemde yılımız için yapabiliirim.
ya yok gelmıcem hayatım soyle yapsak daha ıyı desem gene bısey demezde oyle bı soyluyo kı hahaha neyse bakalım nolcak haber verırım zatenn hemennnsenın kı napıyoooo
Hehehe ayyy saygın süpermş ya
Sorcam burdaki fotografçılara ama hiç umudum yok olmadı netten yaptırrm artk :26:
:) Benimki de iyi şükür nöbetten geldi uyudu.Bu sıralar iki lafının arasında hemen uyku uyku. 1 saat uyutmadım çenem yüzümden :) sonra dayanamadım hadi uyu dedim
hahah der o beklerim vallasaygın kahvaltı hazırlasın oyle kafasına gore yemek yapsın somıne yaksın evde bozuk bıseylerı tamır etsın ama temızlık yapmasın oyle bırı oldugundan der
e napalım ozluyoruuz hehe ıyı yapmıssın bosver bızımde onlarla konusmaya ıhtıyacımız oluyo benımde oyle benle konustu nobete gıttı 10 da gelmıs olması lazım yatmıstır zaten dırek yatıcam dıyodu
Yok benimki öle hemen yatamaz gelecek arayacak ondan sonra yatar yoksa ben onu uyutmam ve sonraki tribimi çekmeyi göze alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?