- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.321
hahah yok biz o kadar ilerlemedik ya daha 14 ay falan takılıyoruz hihihi inş bebeğim aminnn sizinde 4000000000 yıllarınız olsun up uzunnnnn
sence nasıl bebeğim gördünmü asker için olanını bak http://www.sevgilikitabi.com/kitaplarimiz/sevgiliye-kitaplar/asker-yolu-gozlerim
canım dediğin şeyi bugun nette gördüm tesadüfen benim çok hoşuma gitti site linki verebiliyormuyum burdan veriyim?
aaa bu ne boyle hep karıkatur gıbı mı gıdıyo ben anlamadım sayfalarını vermısler bıraz ama
rdm:) valla çürük alırsa kötü bnce ya ilerisi içinde karşısına çıkar bu. emre çürük olsa bayağ ağrına gdr
rdm:) valla çürük alırsa kötü bnce ya ilerisi içinde karşısına çıkar bu. emre çürük olsa bayağ ağrına gdr
bebeğim kitap aynen bu şekilde sayfaları çevir oraya ikiniz için özel kelimeleri yazdırıyorsun bir birinize hitabı değiştirirsin telefonda konuştuklarınızı yazıyorsun çok hoş biraz pahalı geldi ama güzel
bende nete hep öyle okudum canım ama bizim ki bir tuhaf keşke doğuda yapsaydım saatlerce soğukta nöbet tutsaydım diyor asker gibi değilim diyor saçma sapan iş yapıyoruz diyor
Bnmki agırına gitmek ne kına yakcak utanmasa bide ne gbi karsına cıkabilir iş sorun degil bizim için baska ne zararı olabilir acaba ?
Tatlım ben bu örnekteki sayfalardan da serpiştirmiştim tabiki de içine ama hepsini de bu şekilde yapmadım. Evet şuan askerdeler diye bu psikolojiyle hep bunlara yöneliyoruz sonuçta ama şu lanet askerlik elbet bitecek yaniO sebeple dediğim gibi ara sayfalara ekledim, böyle çok duygusala bağlayacağı yerlerde 2 dk nefes aldırır yüzünü güldürür diye ki nitekim de öyle oldu zaten. Sayfalarda hiç bir sorun yoktu, yazılar fotoğraflar çok güzel çıkmış, müşteri hizmetleri de çok iyiydi çok ilgilendiler sağ olsunlar. Benim tek sıkıntım kitabın ebatı oldu, hani sadece bu beklentimi karşılamadı ki onu da önceden görme şansın olmuyor maalesef
yok ya allah korusun boşver onlar öyle düşünüyor benimkkide bazen keşke doğuda olsaydım bu kadar sıkı değiil en azından rahatlar falan diyorda yani emin olabiliriz ki olsalar biz de onlarda hep diken üstünde olcaktık gerek yok
heh be oh ne ne dıyo dusun dusun beynım yandı rdm evet ya kotu rdm olayı yanı curugu saglıktan almak degılde rdm olarak olması ılersınde kotu ne olursa olsun sıcılınde olusuyo
bnm askerim doğuda. rahat olmasına rahat ama günde 12 saat nöbet. çarşı izni yok. yüzünü göremiyorum. birbirimize attığı resimlerle idare ediyoruz..barış süreci diye kafam rahat.ama emin ol doğuda olsa olmasın isterdiniz:)
Rdm olunca illa ki çürük alınmıyor bu arada, rdm olarak askeriyede de kalabilir. Geri hizmete veriliyosun, kantin falan gibi. Ama o daha sıkıntı bence. Askeriyede rdm asker sevilmez çünkü. Askerler arasında rdm, rahatına düşkün mehmetçik olarak tasvir edilir ve askeriyede iş yapmayan da pek sevilmez
direk kitap hazırlada var o daha iyi değil mi bu direk askerlik ya diğer kitap hazırlamak ne kadar acaba yaa göremedim onu direk hazırlamaya girdim
Ben yaptırmıştım doğum günü için
İş olursa illaki yapar işten kaçan biri asla değil sinirli sadece diorum ya huyuna gidersen sorun yok
canım nasılsın ne yapıyorsun askerin nasıl varmı Tuncelimde bir sıkıntı?
Ah ah o sozu bana sor sen esim gitti gideli tersim dondu iyi olamadim hic sikintilar sorunlarda cabasiDertler biter mi sevdicekler uzaktayken :)
Aynen gebzede oyle canm zaten sevmiyorum burayi havada kasvetli olunca hic cekilmiyor malesef katlaniyom isteselam çok sıkıcı birgün hava yağmurluiç karartıcıı
Selam merhaba sanadaSelamm kızlarr :)))
ay o 90 gitse çok iyi olck
kız hatıra olur bence ilerde çocuklara gösteririz aman askerlikte 1 yıl bebeğim 1 yılda bunla ilgili şeyler olsun.
düşünüyorum bakalım yarın mektup yollayacam bu aradailk mektubumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?