- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.341
iyi geceler kızceleeeer nasılsınıız sizi çok özlediiiiiiiimmm hiç giremiyorum gezmekten vaktim kalmadı kaç gündür ne net e ne telefona bakıyorum umarım hepiniz iyisinizdir :) Boş boş gezmek harikaymış şu eve gelince dışarda da bi hayatın olduğunun farkına varıyorum vallahi ama iyiyim şükür bugün denetim başladı veeeee tam 4 gün sürcekmiş ben 1 gün de oluo bitiyo sanıyordum ama maleseffff ıkı haftadır carsı yok bu haftada olmazsa isyaaaaaaaaaaaannnn neyse moralımı yuksek tutmam lazııım yarın annesine ziyarete gideceğilm şaçgündür uğramadım trip attıla hepinzi çok çok öpüorm zam an bunlduğugeliceeer bana
gunaydin kizlarciiim safak panolarimiz neden gorunmuyor bilginiz var mii kk ya inat safak 91 plakalara son 10 :)) burdada herkes aa bitmis aa ne kalmis ki diyo bana herkesn agzna cakasim var offf :/
tünaydın kızlar :18:
Bna fikir verin nolur ya Korayın dogum günü yaklaşıyo ne alsam ne yapsam bilemedim ztn erkege hediye almak sorun bide beyefendi pahalı bşy alırsan geri gönderirm askeriyedeyim aldıgın şeye iyi bakamayabilrm mahfolmasını istemiyorm dedi eee ne alcam bn ozamn
Kızlarr çok acil yardımınız fikirleriniz lazım nişanlım yeni gitti şuan acemi birliğinde ki komutanı hastaneye sevketmiş sevdiceğmi elinede kapalı bi zarf vermiş bunu ordaki doktora ver diye neyse gitmiş bu doktor yokmuş ordaki baska bi komutan acmış zarfı içinde aşırı sinirlilik nedeni ila askere elverişli değildir yazıomuş :18: nolcak şimdi bi fikri olan varmı
diken üstümü? işte bennnn. marttan snra btn dikenlerin üstnde olcam heralde
İnşallah ilerde bi engel cıkmaz cürük yüzünden iş yeri açarken lazım olur mu ki :S
sence nasıl bebeğim gördünmü asker için olanını bak http://www.sevgilikitabi.com/kitaplarimiz/sevgiliye-kitaplar/asker-yolu-gozlerim
iyiyim dilancım sen nasılsın? göreve çıkıyo 2 günde bir.karşılaşıyolarmış ama iki tarafta geçiyo diyo. ama telsizlere gelen konuşmayı kaçırdı ağzından geçenlerde.burası tunceli burda barış süreci falan yok diye dalga geçiyolarmış.marta kdr süreç var diye kafam rahat biraz.snrasıda çok şükür sorunsuz olr inşallah
bnm askerim doğuda. rahat olmasına rahat ama günde 12 saat nöbet. çarşı izni yok. yüzünü göremiyorum. birbirimize attığı resimlerle idare ediyoruz..barış süreci diye kafam rahat.ama emin ol doğuda olsa olmasın isterdiniz:)
Doğuda olmasınlar ama çarşıya da çıkmasınlar ya da ayda bir falan çıksınlar bence
işte benim bu dediğim hazır sadece askerlik için sözleri değiştiriyorsun kuzu. bilmiyorum ki fiyatı pahalı kendiside küçük kararsızım
aa geçen gün gördüm bnu.bi arkadaşım askerdeki sevgilisine yaotırmış.anaaa bnde yaptırırım emreye doğum gününde:)
aynen yalnız 55 kargoyla da degcek bısey degıl kı o kadar abar guzel degıl yanı bence
Aynen ben istemezdim zaten geçenlerde izmirde tersanede ki gemi batmıştı askerlerimiz şehit oldu yani allah korusun nerde ne olacağı belli olmuyor ben gemide olmasına rağmen rahat değilim ama onun orda psikolojisi bozulmuş askerlik mi yapıyorum ben diye. Allah sabır versin canım çok zor valla
kız niye öyle diyon bi günleri var haftada yazıkkk :)
aklında birşey varmı peki bebeğim bana fikir verin yaa şimdiden ayarlıyım kendimi
O günü beni delirtme günü ilan ediyo benim sevgilim de ondan biraz dertliyim ben çarşıdan yana
Aaa bak benim de derdim var o konuda her izin gününe çıktığında tartışma yaşıyoruz haklısın ayda bir olmalı bencede
Aynen tatlım haftada bir yoruyor insanı
Seninkinde de değişiklikler var mı benim ki sanki biraz daha kıskanç oldu
heh be oh ne ne dıyo dusun dusun beynım yandı rdm evet ya kotu rdm olayı yanı curugu saglıktan almak degılde rdm olarak olması ılersınde kotu ne olursa olsun sıcılınde olusuyo
Kıskançlığını belli eden biri değildir benim sevgilim çok damarına basarsan ancak öyle söyler. o anlamda değil de çok sessizleştiğini söylebilirim ama, biraz içimize kapandık sıkıntısını falan çok paylaşmamaya başladı benimle
Bnmki agırına gitmek ne kına yakcak utanmasa bide ne gbi karsına cıkabilir iş sorun degil bizim için baska ne zararı olabilir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?