93/3 asker yolu bekleyenler

seroşşş selam yine mi denetim var kızım sizin
ayy bana fenalık geldi denetimden, kimbilir askerler nasıl sıkılmıştır.

gunaydin kizlarciiim safak panolarimiz neden gorunmuyor bilginiz var mii kk ya inat safak 91 plakalara son 10 :)) burdada herkes aa bitmis aa ne kalmis ki diyo bana herkesn agzna cakasim var offf :/

görünmüyor artık
sanırım PRO üyelerin hala görünüyor

yaa ece bence orada kullanabileceği bişey al.
bi kıyafet, bi eldiven bere falan...
çünkü öyle cicili bicili şeyleri zaten o istemez askeriye içinde. kalpli kutular falan olmasın yani ağır abiliklerine laf gelecek diye ödleri patlıyor.

selam depresifshine, bence nişanlın hakkında neden böyle bir karar vermiş komutan mutlaka öğren. annesi falan aile danışma hattı var nişanlının olduğu yerde onu arayıp direkt komutanla konuşabilir, sorabilir komutana. sinirine hakim olamayan davranışlarda mı bulundu acaba :26: kavga edildiğinde falan hemen vermiyorlar çünkü öyle bir şey, komutanlar ceza veriyor kavga edenlere falan.
çürük almaz da orada askerliğe devam ederse silah falan vermezler diye biliyorum ona.

iyiyim canım ben çok şükür.umarım hiç bir sıkıntı olmaz canım kötü düşünme şuanlık birşey yok için rahat olsun.
ne kadar kaldı sizin?

Aynen ben istemezdim zaten geçenlerde izmirde tersanede ki gemi batmıştı askerlerimiz şehit oldu yani allah korusun nerde ne olacağı belli olmuyor ben gemide olmasına rağmen rahat değilim ama onun orda psikolojisi bozulmuş askerlik mi yapıyorum ben diye. Allah sabır versin canım çok zor valla
Doğuda olmasınlar ama çarşıya da çıkmasınlar ya da ayda bir falan çıksınlar bence

kız niye öyle diyon bi günleri var haftada yazıkkk :)

O günü beni delirtme günü ilan ediyo benim sevgilim de ondan biraz dertliyim ben çarşıdan yana

Seninkinde de değişiklikler var mı benim ki sanki biraz daha kıskanç oldu

Kıskançlığını belli eden biri değildir benim sevgilim çok damarına basarsan ancak öyle söyler. o anlamda değil de çok sessizleştiğini söylebilirim ama, biraz içimize kapandık sıkıntısını falan çok paylaşmamaya başladı benimle

heh be oh ne ne dıyo dusun dusun beynım yandı rdm evet ya kotu rdm olayı yanı curugu saglıktan almak degılde rdm olarak olması ılersınde kotu ne olursa olsun sıcılınde olusuyo

acemilikteyken emrenin rdm arkadaşı vardı makara zaman geçiyo düzgün olsa zaman geçmz diyodu seviyodu rdm leri. rdm ile ilgili o kdr makara anlattıki iyi biliyorum artık. ama rdm olma işi kötü silah bile vermiyolarmış.ayak işi yapıyosun sürekli.hemde bnce bi erkek için hem rdm hemde çürük almak kötü bi durum

benimkide öyle tatlım üzülme kafasındaki şeyi hemen benimle paylaşan insan şimdi pek söylemiyor ama bizim konuşmamız çok sıkıntılı belki ondandır günde 10 dkcık konuşmaya ne sığdırabiliriz ki.. sizin de mi böyle konuşmanız tl falan soktu mu

Bnmki agırına gitmek ne kına yakcak utanmasa bide ne gbi karsına cıkabilir iş sorun degil bizim için baska ne zararı olabilir acaba ?

bu kişiden kişiye değişen bir durum. emre acemideyken rdm çok vardı buşunduğu yerde. rdm olmayıp rol yapanda vardı. rdm olunca silah falan vermiolar ayak işi yapıyosun. yani emre çürük alsa ağrına gdr.rdm de olmak istemez.sicile işlenir ama bu durum çürük alırsa veya rdm olrsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…