- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.561
off evet ya şu panolar iyiydiiioh oh hadi iyi bakalım benim çarşı yok haftaya belkiii
Aman hayatım maşallah çok rahatızsiz nasilsiniz :)
İyi geceler Sağol sen nasılsın canım :))
Bizi ihmal ettin hazalll :) Ohh ohh sevindim bol bol hasret giderin kamerada :)
hoşgördüm kuzum iyiyim yeni geldik dışardaydık arkadaşlarla canlı müziğe falan gittik senden naber yarın çarşı varmı?
Ablan hoşgelmiş cnm size iyi muhabbetler. Bizde bekliyoruz şafağı geldiğinde düşmüş olarak gelecek ve bizde sevinecez
Bizimde çarşımız var bizde mutlu olduk ve hepimizin mutluluğu askerlerimizle beraber daim olsun inşallah.
Ehehehe sağoool canımcıım
Aynen o yanı güzel de gelir miki ?:44:
İnşalllahhhhhhhhhhhhh
İyiyim canım şükürler olsun işte şafak eksiltmeye devam sende ne var ne yok neler yaptın.
bizde iyiyiz bebeğim yerimiz çok güzel ve rahattt
bir çarşıya çıksa teli emanette alıp getircek onu bekliyorumm
Evet canım giremiyorum ama özledim baya bi :) Şafaklarsa atıyor ne güzelll :) Evet öyle olcak valla pek bi mutluyuum
İnşallah gelir canım eskildiğini görmek güzel oluyor. Ne oldu bi an da bu şafaklara onuda anlamış değilim.
Aynı bende hayatım ev iş iş ev... Sosyal Hayat sıfır bu askerlik bizimkini daha bi kıskanç yaptı zaten oleydi daha beter oldueve yuruyerek 20 dakikada gidiceksij diyo uzuuunn bi cadde normal yurusem yarım saat suruyo nasıl hızlı gidiyorum varya 21 dk olsun kiziyooo
Anladım canım çıkar çıkar sabiiirr :)
Darısı hepinizeeee hepiniz görüşün bol bol biz dayanamıyoruz diye görüşmüyoruz :)
Günaydın canım Evet kısmet olmuyo karşılaşamıyoruz
ben de aynıyım canım alerjimidir ne haltsa onla ugrasiyom hala
degisen bisey yok zaman cok yavas geciyo bi sekilde gidiyo iste itekaka hayat
Esimde iyi sukur gunu birlik konusuyoruz iste
sende ne var ne yok
yazdıklarını okuyorum eşinin yeri iyi maşallah
Stresli biten bir cuma mesaisinin daha sonuna geldimm ck sukur.caddede ablami beklerken donucam sanirmmm.bn buralarda emreyle gezerdmm smdi onla gezdigim yerlerde onsuzum.ck ozledm be hayatimizdan calinan koskoca 1yil ya !
Bizim pek fırsatımız olmuyo çarsı filan olmuyo olduğundada fırsatı kaçırmamaya çalışıyoruz duygusal konuşmalar oluyo ama görmek güzellll
Aynı bende hayatım ev iş iş ev... Sosyal Hayat sıfır bu askerlik bizimkini daha bi kıskanç yaptı zaten oleydi daha beter oldueve yuruyerek 20 dakikada gidiceksij diyo uzuuunn bi cadde normal yurusem yarım saat suruyo nasıl hızlı gidiyorum varya 21 dk olsun kiziyooo
Anladım canım çıkar çıkar sabiiirr :)
Darısı hepinizeeee hepiniz görüşün bol bol biz dayanamıyoruz diye görüşmüyoruz :)
Evettt . Bizimda hava güzelmiş biraz o yüzden çıkıcak yarın en azından görücem yani onu mutluluğunuu yaşıyorum :) Umarım haftaya olur canım :)
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 18. OCAK. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 89
... ezgisaygin ... 99
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... yuppisi ... 108
... Snt55 ... 128
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... ARAZIM ... 182
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
... apple2 ... 188
... KUBB88 ... 188
... zeytinagaci ... 191
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Kanaryam35 ... 207
... KorEc ... 208
... blss ... 208
... mystery123 ... 209
... yunay ... 209
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... hilal1108 ... 282
... tuqbaCadi ... 289
... dilanumut ... 293
... pinkok ... 293
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
Aynen canım aynen o benimkindede var. Biz zaten ayrı memleketteydik bi yere gidip gelirken mutlaka haber veririm ki şimdide aynı mutlaka msj atarım. Ben birtek benimkinde var sanırdım demek sizdede varmış. Aslında güzel bişey insanın sevdiği tarafından kıskanılması
Oh ne güzel yapmşsnz sınav sonrası iyi gelmştir
Bende iyiym ya temizlik fln filan ugraştm bugünYarında normalde çarşısı iptaldi ama demş pc ye format atmam lazm onun içinde çarşıya cıkmam lazm diyip öyle izin koparmş Ben ztn 15dk görebiliyorm kursta oldugum için Az ve öz yani
Evet ya güzel oluyodu ayları filan görmek neyse artık gelesiye kadar kendi şafağımızı kendimiz attırırız
aynen canım ayla görünce daha güzel eksildiğini anlıyorum. ;KEndi şafağımız ayrı canım ben hergün gece 00:00 da bi çizik atıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?