- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.661
ezgi bi de 100. gününde ıslatmışlar mı????
saygın iyi ya napsın ceza almış işte gereksiz yere
Bunlar devriye atıyo ya saygında zaten ayağı uyuşuyor diye revire çıkıp duruyor ayağı gene uyumuş saygında 2 dk oturmuş .
telefonunun şarj aletini köşkün demirlerinden atan bi çocuğu yakalamıştı o çocukta onun oturduğunu görünce hemen gitmiş komutana yok saygın uyuyo falan baya abartıp anlatmış . komutanda çarşıları kitlemiş saygında şimdi içerde 100 200 tl telefon satıyolar alcam sokcam onun yatağının oraya komutanım telefon kullanıyormuş dicem gitçem yakalatçam diyo amaan çocuk gibi onlarla uğraşcakmış yani
aman uğraşmasın ya, salak çocuk işte aklında intikam almaya çalışmış.
bugun senlık bı olay olmus bak ( ıngılızceyle alakalı )
ay allahım bugunde cok komık sey olmus dvd ızlıyorlarmıs ıngılızce ama saygında gırmıs demıs napıyosunuz sız anlamıyorsunuzda herkes kendınce fılm cozmeye calsııyo son ses bı de acıkdemıs barı kısın nasılsa anlamıyorsun sankı apple ceo'su hepsı bı ızleyıslerı var hıı aa bak falan dıyo hahahah
sonra saygın turkce dublaj yapmıs tekrar takıp ızlemısler kurtulmak ıstıorum artık burdan diyo
hhahaha yazık ya bari alt yazılı izlesinler
yaaaaaaaaaaaaaaaaa o diz üstünü nerden aldıııııııııııııııın handeeeeeeeeeeeee
Sevimli sincap kazağım
Eki Görüntüle 940315
Eki Görüntüle 940317
Çizmelerim (düz bir model aldım, her şeyle uysun diye)
Eki Görüntüle 940330
Eki Görüntüle 940335
Ve elbiseler
Eki Görüntüle 940339
Eki Görüntüle 940340
Eki Görüntüle 940337
Eki Görüntüle 940338
tatlım penti
hem de deli gibi bir indirim var
ohhh güle güle kullaaaan :) pazar keyfi yapmışsın valla ne güzeeeeeeeeeeeeeeel
ay bende bi dalıyım o zaman diz üstü arıyordummmm nbb de kalmamıştı
oh iyi oldu
kızaaaaaaaaaaaaaaaaam super curuk almıssınız oha ya bayıldım harbıden ve kıskandım saygında ayagından doktora cıkıcak salı gel demısler sporlardan rapor alsa zaten bıtcek cok bısey yapmıyo artık ust devre dıyede bakalım
Hoşgeldin canım ya geldi beyfendi inşallah seninkide hava değişimine gelir yanına ayağna noldu kötğ bişey yoktur inşallah
hayır yok ama uyusma varmıs anlasılmıyor nedenı de aslında oyle bakalım.. kan verıcekmıs gene ne alaka anlamadık kan alıp duruyorlar sureklı bısey var mı dıye herhalde gorunurde oyle cok bısey yok cunku bakalım ne olucak
Bende dışarı çıkınca bacağım kasılıyo yürümemi engelliyo soğuktan gibi geliyor çünkü evde hiç bi şey yok. Durduğu yer soğuksa ondan olabilir mi acaba :44:
bilmiyoruz hayatım ayağı uyuşuyor parmağ yani botlardan olabilir gibi geliyor banada öyle o kadar kaba ve katı bot giymediklerindn belki öyle bişeydendir diye düşünüyorum ama ...
baktırsın bakalım öyle saçma şeyleride es geçince sonrasında kötü şeyler çıkabiliyor diyede korkuyorum bir yandan bende ama botlardan olabiltesi var gibimede geliyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?