- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.641
Aynen oyle smdi kuzu olduuu.bide telefnda kavga ederken rahatladm snirm gecti dedi.snir stres topuyum sanki ben
selam kızlarrrr ben geldim Ankara'dannn saygın çarşıya çıkamadığından kalmadım bende öyle gerek yok diye
siz neler yaptınızzz nasılsınız
bi kaç sayfa önce bahsetmiştim aşırı sinirlilik nedeni ile komutanı askere el verişli olmadıgna karar vermiş ertesi günde gönderdiler çürük aldıı yani söylerken bile kötü ama napalımm vermişler çürüüğü sadece seferberlik durumunda savaş falan cıkarsa askeregidicek
Hoş geldin ezgiğğğ, bizde napalım bol atraksiyonlu 2-3 gün geçirdik ama hala daha aynı bekleme mode onnn
Tatlıya baglandıgına sevindim kübi en azından anlamşta özr dilemş hiç özr dilemeyi bilmeyen sürekli kendisini haklı gören tiplerde var sonucta :18:
Sevgilimle ortak bir erkek arkadaşımız var onunla konuşuyoruz. Dediğim gibi pazardan beri de limoniydik, saçmaladı yani sıkıntıdan bana sardı bildiğin. Diyorum ki bak böyle böyle saçma , dengesiz davrandı bana, zulmü bana zaten falan dedim arkadaşa. O da diyor ki dur daha neler neler yapacak, daha nasıl saçmalıcak falan diye kaldım ben böyleSıkıntıdan stresten saçmalıcak, sizin en alttan alan haliniz askerlikte sadece , bunun şımarıklığını yapacak falan dedi, ben olsam ben de yaparım dedi. Hakkımızda hayırlısı diyorum
selam kızlarrrr ben geldim Ankara'dannn saygın çarşıya çıkamadığından kalmadım bende öyle gerek yok diye
siz neler yaptınızzz nasılsınız
Hosgeldinnn.ohhh hasret giderdinde geldinn ne guzelll:)
Onlar orda askerlik yapiyorda bizde burda resmen onlarin ruh halleriyle ugrasiyoruz.gercektenn Allah bize büyük sabır versinnn.Bide bunların geldiklerinde bi sudan çıkma balık halleri var dmi offff
evet askerıyede daha zor oluyor boyle yanında sarılamıyorsun doya doya opemıyorsun ama olsun bunada sukur bebegım :) naptınız nasıl gıdıyo bakalım
Bir de sonrası var demiii:26:
Ay bn onu bile yapamiyormmmnapalim ayniii safak saymaca beklemece arada tartismalar kiskancliklar falan:))
ezgi hoşgeldin, saygın nasılmış???hehe olsun arada olur oyle onlar tuzu biberı askerlıgın
ezgi hoşgeldin, saygın nasılmış???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?