93/3 asker yolu bekleyenler

Tamamen disari cikmamdan rahatsiz oldu baska hcbisi degil.bn surekli gezmiyorm ztn.sucluymusum gbi kdndimi ispatlamaya calisiyorm.strese sokmusum onu orda.oturdum agladimm saydim saydim kapadim telefonu.

canım sürekli iş-ev şeklindeyiz seninle, fenalık geliyor artık içimize. iş stresini haftasonu bi şekilde atmak zorundayız.
ben bugün çok bunaldım, hava da güzel, mükemmel bir cumartesi ve yalnızım. bir de ailevi meselelerle boğuşuyorum.
o kadar kötü oldum ki, raşitle konuştuk resmen ağlamaklıydım. kendisi de fark etti, sen biraz nolur çık kafanı dağıt alışverişe falan git dedi.
bence senin ruh halini anlayamamış henüz seninki ama kafasına dank eder, dışarı çıkabiliyor olmak onun için şu anda imkansız ve bizi nedense kıskanıyolar. kendileri askeriyede diye 7/24 biz de asker gibi yaşayamayız. biraz nefes almaya ihtiyacımız var. zaten zaman geçmiyor, iki arkadaşla oturup bi kahve içmişiz günü geçirmişiz kime zararı var yani.

hiç üzme kendini, o da yanlış şeyler söylediğinin farkına varacak

Tamamen disari cikmamdan rahatsiz oldu baska hcbisi degil.bn surekli gezmiyorm ztn.sucluymusum gbi kdndimi ispatlamaya calisiyorm.strese sokmusum onu orda.oturdum agladimm saydim saydim kapadim telefonu.

Ya belki orda bşye canı sıkılıp sana patlamşta olabilr.Tabiki bu haklı oldugunu göstermez ama bi yandanda iyi yapmşsn öyle söyleki bilsin en azından anlarda özür diler :26:

Hahahaha valla gelicektide askerlikten düşmüyormuş vazgeçtik o yüzden yoksa 40 gün vardı

Hilaaaaal o kadar şansın üstüne de zahmet olmazsa 12 ayı yapın be

Seve seveee yapcazz elden başka bisi gelmioo

depresif hepimizi ezdi geçti zaten 12 gün ile

ama hilalcim sana daha da yok artık, sen kazana düşmüşsün ki
çocuğun sana trip atıcak kadar zamanı var kızım daha iyi olabilir yani askerlikte?

Valla ya trip atmayı bırak sacma sacma espirilere başladı artık

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 19. OCAK. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 88
... ezgisaygin ... 98

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... yuppisi ... 107

... Snt55 ... 127

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 181

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... apple2 ... 187

... KUBB88 ... 187

... zeytinagaci ... 190

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Kanaryam35 ... 206

... KorEc ... 207

... blss ... 207

... mystery123 ... 208

... yunay ... 208

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 281

... tuqbaCadi ... 288

... dilanumut ... 292

... pinkok ... 292
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

peki teskere mi vermişler, çürük kağıdı mı vermişler? gerekçe olarak ne göstermişler yani?

bi kaç sayfa önce bahsetmiştim aşırı sinirlilik nedeni ile komutanı askere el verişli olmadıgna karar vermiş ertesi günde gönderdiler çürük aldıı yani söylerken bile kötü ama napalımm vermişler çürüüğü sadece seferberlik durumunda savaş falan cıkarsa askeregidicek

Yok cnm olrmu oyle sey dal tabi:)benzer seyleri yasiyoruz tabiki.bn 1sene brda olmasam sn nasl olrdun dedim ztn.karsilastigimizin haberini bnden once amcasi vermis.bn gec kalmisim.disari cikmam rahatsiz etti onu bn brda sogukta nobetteyim sn geziyosun dedi ztn.anlamiyorm yani bu mantigida.nereye gidip gitmemem gerektigini biliyorm ztn.ona gore davraniyorm.ama gelde anlat iste.ozur diledi bi sure sogukluk yaparim ama.sacmaliyolar yani bazenn.

Her konuyu artık sabıra bağlıyorum tek yapabileceğimiz bu. Bir anlık sinirle yapıyolar ama olanda oluyo o sırada senin kalbin kırılmış oluyo sonradan özür dilesede geçmiş oluyo. Daha biz bunlardan çok görücez bu ne ki diyor içimdeki ses...:26:

Evet genel olarak hep is ev.bide kuzenimle ciktim benden buyuk abla diyorum yani.sadece yemekten snra kahve icmeye gidrken haber vermedigimin farkinda olmamisim ve amcasiyla karsilasinca cagirdi yanina bi 10-15dk oturduk yaninda.amcasi bndn once hbr vermis.benden duymayi tercih edermis.bn snirlenince bayag tepki verdim anladi ztnn ozur diledi bayag kiskaniyorum elimde degil falan dedi.kiskandircak seylerde yapmiyorum.daha once disari ciktigmda hic tepki vermemisti byle.bi sure evde takilirm ztn smdi:)evde oturuncada skılıyosun dmi diyo:)napicagimi sasirdim artk

Tabi özür dilemesinin bi anlami yk bnm icin.Anlamış sonunda ama geç oldu yani.aynen oyle sanki daha yeni basliyoruz gibii önümüzde ck sabır testi olacak..

Ya belki orda bşye canı sıkılıp sana patlamşta olabilr.Tabiki bu haklı oldugunu göstermez ama bi yandanda iyi yapmşsn öyle söyleki bilsin en azından anlarda özür diler :26:

Sesimi cikarmasam daha fazla üstüme geliyo.çemkiriyorum o yuzdnn en azindan susturuyorum o zmn :)özür diledii ama bn kendimi parçaladim resmen yani.snrada ck kıskaniyorum moduna grdi.smdilik bu tartismayida bitirdik yani:)

Günaydınnnnnnnnn
Bu haftanın son günü ve panolar gelmş huuu hu

Sesimi cikarmasam daha fazla üstüme geliyo.çemkiriyorum o yuzdnn en azindan susturuyorum o zmn :)özür diledii ama bn kendimi parçaladim resmen yani.snrada ck kıskaniyorum moduna grdi.smdilik bu tartismayida bitirdik yani:)

Tatlıya baglandıgına sevindim kübi en azından anlamşta özr dilemş hiç özr dilemeyi bilmeyen sürekli kendisini haklı gören tiplerde var sonucta :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…