93/3 asker yolu bekleyenler

gerçekten çok doğru dediklerin tatlım ama sevince ne bileyim bazen artık görmezden geliyorsun benim sinirlerim çok yıprandı gerçekten kaldıramıyorum bazı seyleri artık 5 yılda 10 sene yaslandım sanki

canım kullanmıyorum yasak bize erkek arkadaşımda kullanmıyor bende tatlım özel mesaj gönderemiyorum

gerçekten çok doğru dediklerin tatlım ama sevince ne bileyim bazen artık görmezden geliyorsun benim sinirlerim çok yıprandı gerçekten kaldıramıyorum bazı seyleri artık 5 yılda 10 sene yaslandım sanki

evet sevgı onune gecıyo cogu seyın bende cok sorunlar cok seyler atlattım mahkemere kadar neredeyse.
ama bı sure sonra baktım kendım yıpranıyorum ve karsımdan bekledım artık tukendıgımden ve ondan karsılık alıp cok buyuk bı sekılde
kendı sevgımden bıle buyuk bı karsılık alarak ayakta durup devam ettım .
senınde boyle bıseye ıhtıyacın var sana kalkıp ayrıl hadı demem zaten sevıyorsun bu cok zor
cunku tırnaklarınla kazıyarak bı ılıskıyı getırebılecegın getırdıgın noktayı bılıyorum bende yasadım bunları farklı boyutlaarda farklı olaylarla belkıde ama o acıyı bılıyorum . en azından artık tukendıgını ona anlatmak zorundasın . eger zaten bunun ıcın bı caba gostermezse kı sen emınım cok ufacık cabasını gorsen gene ılıskını ayakta tutarsın sevgın cok buyuk cunku . ama o bunu yapmazsa bu 5 yıldır yaptıgın cabalarını bı yana bırakıp hayatına bakman gerekıyor . ılıskı 2 taraflı yasanır tek taraflı gıtmez yurumez . konus bakalım bı caba harcıcak mı senın ıcın

çok sağol canım benim öyle iyi geldin ki bana şuanda gerçekten çok teşekkür ederim çok mutlu olun inşallah allahım sizi kem gözlerden sakınsın. deneyeceğim bakalım ne yapacak. sana adım adım anlatırım

:) tamam beklıyorummmm ıstedıgın her zaman gelıp burda bızımle konsuabılırsın hayatımmm ben tesekkur ederım bıze guvenıp anlattıgın ıcın ... ıyı geceler yatıyorum ben bırsey olmasıda onemlı degıl her zaman yazarsın gene tamam optum senı cok cok sıkma kendınıdee

kimsecikler yok gec kaldim bu gece Caglacim hadi gozun aydin kavustun sevdicegine Safagim da gittikce guzellesiyor yarin 100 lere dusuyorum hala inanamiyorummm harika bir duyguymus

İnşallah bebeğim halletmeye çalışıcam olmazsa abisiyle konuşurum o anlatsın bide ya ilk söyledigi andan beri erken diyorum bide düşün ocakda gelicektide sıkıntı oldu :) ama benim gitme imkanım olmadığı icin o gelmek istiyor 53 gün oldu bugun görmeyeli

Tünaydın herkeseee
Bu komutanların hepsini sıraya dizip nişan alıcam

Tünaydın kızlarrrr.Herkesin bi derdiii varrr bnmde varrr Emreyi gormeyeli bgn 3ay 7gun oldu.Üstüne bi 6ay daha koyacağımmm.MAsallahh yaniii

Tünaydın kızlarrrr.Herkesin bi derdiii varrr bnmde varrr Emreyi gormeyeli bgn 3ay 7gun oldu.Üstüne bi 6ay daha koyacağımmm.MAsallahh yaniii

Günaydınn :) evet hepimizin derdi aynıı sanırım 4 aydır görmüyorum bende ve dün çarşı izniydi kavga ettik konuşamadıkk öylece girdi içeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…