- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.661
İnşallah bebeğim halletmeye çalışıcam olmazsa abisiyle konuşurum o anlatsın bide ya ilk söyledigi andan beri erken diyorum bide düşün ocakda gelicektide sıkıntı oldu :) ama benim gitme imkanım olmadığı icin o gelmek istiyor 53 gün oldu bugun görmeyeli
Günaydııınn kızlaaaarrr bennn geldiiimmmm
Tünaydın herkeseee
Bu komutanların hepsini sıraya dizip nişan alıcam
Bzde carsi izni yokk brbrimizi gorme gbi ihtimalimiz birbirimize resim atarak olabiliyo.tartismalarimiz telefonda olabiliyo bzmde geri kalmiyoruzz:))
Çok mu çalıştırıyorlarmış seninkinide ?
Merhaba kizlarrbugun erkenciyim herkesler nasil bakalım kimsecikler yok mu yine
naber bebekkkk napıyosunnn
Tünaydın kızlarrrr.Herkesin bi derdiii varrr bnmde varrr Emreyi gormeyeli bgn 3ay 7gun oldu.Üstüne bi 6ay daha koyacağımmm.MAsallahh yaniii
Hem çok çalıştırıyolar hem çarşısını kitliyolar daha bi ton pürüz sayabilrm ama sizinde içinizi daraltmiym
Çok kötüyüm bebeğim dün çarşı iznimizdi ve kavga ettik konuşmadık konustuğumuzda ise sadece tartışma devam ettisınavlarımla uğraşıyorum hala sen ne yapıyorsun nasılsın bakalımmmm
Hosbuldum canım ben de iyi gibiyim sıkıntıdan patlıyorum okul olmayınca zaman geçmiyor ya ne bitmez Ocak ayiymis bitmedi gitti soyleniyorum oyle kendi kendime
bugunlük mü yok çarşı izni ? Aynıyız bizimde birbirimizi görme şansımız yok fotolarla ve tlfnla sadece :)
bence bu konuyu Ah Erkekler böliminden Bir Derdin Var'a taşımaları lazım ...
bende ssabah sabah saygına sinir oldum geçti şimdi ama bu kadar boş muhabete laf söylenmez sonrada söylemedim sen öyle anlamışsın diyo ay bide gene yanlış anlayan ben oldum ya çok komik olaya bakın şimdi
ankaraya gittiğimde kaldığım otelden askeriye gözüküyo bende dürbün alıp daha yakından göriyim diye konuşuyoduk sonra ben dürbün falan almadım ankaradada o an baktık yoktu bulamadım almadım . eve dönüncede aramadım dürbün falan zaten her gittiğimde aynı odada kalamadığımdan açısı aynı olmuyor yani
bugun gelmiş internetten her dakika saçma sapan herşeyi alıyorsun bi dürbün mü alamadın bulamadım diyorsun aradın mı sanki diyo
dedim senle şimdi bunu mu tartışıyım sabah sabah diyo ne alakası var tartışmıyoruz ama laf söylüyo yani resmen sonrada diyo ki ay dürbün için tartışcak bi insanmıyım ben sen hemen tartışma konusuna getiriyorsungüler misin ağlarmısın dedim tamam ya sensin yani ben hatalıyım ay yok sen regl olcaksın ondan böylesin falan dedim tamam aşkım aynen aynen . geçiştirme beni diyo sonrada neyse sen bi gel konuşalım knuşulmuyo artık seninle ne söylesem tartışma yaratıyorsun diyo alaah şafak sıkıştırması bu olsa gerek ya saçma şeylere kavga ediliyormuş ya kavga değilde saçma sapan gereksiz kkonuşmalar yani ..
hadi bakalııım çarşı uğursuzluğu sizede mi bulaştı
bişey olmaz düzelirsiniz en baştan çok yıpranmayın valla şafak sıkıştırdıkça daha çok olay oluyo bbeğim
barışırsınız bişey olmaz bende iyi saygınla uğraşıyorum aynen
ayy kolay gelsin ya bende ygs hazırlandığımdan ama bu ara aşırı saldımda hadi bakalım
Doguda asker o yuzden carsi iznimiz hic yok.
Ben gözümde hep askerligin bitip bzm görşcegimiz anı canlandırıyorm kendimi öyle avutuyorm küb yüzüm gülüyo en azından o şekildeKafayı sıyırmama az kaldı
Evet bu konu oraya taşınmalı bencedesizinki tartışma değil şirin bi atışma olmuş bence :))
Sorma bulaştı ki ne bulaştı çok bunaltmıyorduk aslında o kadar saçma birşey büyüdü ki anlatamam bana hiç alttan almıyorsun diyor normal konuşuyorum tavır algılıyor ççok alınganlaştı bu sefer bayağı uzadı konu nasıl düzelicez bilmiyorum martta yanıma gelmeyi düşünüyordu inş gelirde bi süre idare eder o görüşme bizi..
Ygs ye mi hazırlanıyorsun senn kolay gelsiinnn hangi bölüm istiyorsunn şekerim
Aa doğu da öylemiymiş bilmiyordum ben çok üzüldüm canım ya niye öyle olmuş ki çok saçma
bence bu konuyu Ah Erkekler böliminden Bir Derdin Var'a taşımaları lazım ...
bende ssabah sabah saygına sinir oldum geçti şimdi ama bu kadar boş muhabete laf söylenmez sonrada söylemedim sen öyle anlamışsın diyo ay bide gene yanlış anlayan ben oldum ya çok komik olaya bakın şimdi
ankaraya gittiğimde kaldığım otelden askeriye gözüküyo bende dürbün alıp daha yakından göriyim diye konuşuyoduk sonra ben dürbün falan almadım ankaradada o an baktık yoktu bulamadım almadım . eve dönüncede aramadım dürbün falan zaten her gittiğimde aynı odada kalamadığımdan açısı aynı olmuyor yani
bugun gelmiş internetten her dakika saçma sapan herşeyi alıyorsun bi dürbün mü alamadın bulamadım diyorsun aradın mı sanki diyo
dedim senle şimdi bunu mu tartışıyım sabah sabah diyo ne alakası var tartışmıyoruz ama laf söylüyo yani resmen sonrada diyo ki ay dürbün için tartışcak bi insanmıyım ben sen hemen tartışma konusuna getiriyorsungüler misin ağlarmısın dedim tamam ya sensin yani ben hatalıyım ay yok sen regl olcaksın ondan böylesin falan dedim tamam aşkım aynen aynen . geçiştirme beni diyo sonrada neyse sen bi gel konuşalım knuşulmuyo artık seninle ne söylesem tartışma yaratıyorsun diyo alaah şafak sıkıştırması bu olsa gerek ya saçma şeylere kavga ediliyormuş ya kavga değilde saçma sapan gereksiz kkonuşmalar yani ..
Hahaha ya sıyırdılar iyice artikkk.Neye laf edip napicaklarini sasirdilar.Dun emre bana bisi sorduu cvp veriyorm tamam uzatma diyo.Ne uzatmasi diyorm soruyosun cevapliyorm:))guluyorum artik ya.
Snra hattında kac dakikan kalmis falan ddi.söylüyorumm kmle knstunn o kdr bnide aramiyosun ki hic diyo.yok artik diyorm sacmalama bi.snra bni cildirtiyoo ben saymaya baslayinca sakin ol saka yaptim diyo.Yani Allah sabir versinnn bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?