93/3 asker yolu bekleyenler

tamamda 53 gun olmus sonrasında 230 gun gormuceksınız yanı valla sonra delırır o rapor ısınıde alırım dıyoda zor oyle kafasına gore alırımla olmaz kı artık hava degısımlerı askerlıkten sayılıyo gıtcek gene onu tamamlıcak falan uzadıkca uzar askerlıgınız

Tünaydın kızlarrrr.Herkesin bi derdiii varrr bnmde varrr Emreyi gormeyeli bgn 3ay 7gun oldu.Üstüne bi 6ay daha koyacağımmm.MAsallahh yaniii

Ben gözümde hep askerligin bitip bzm görşcegimiz anı canlandırıyorm kendimi öyle avutuyorm küb yüzüm gülüyo en azından o şekilde Kafayı sıyırmama az kaldı

Hem çok çalıştırıyolar hem çarşısını kitliyolar daha bi ton pürüz sayabilrm ama sizinde içinizi daraltmiym

Olur mu öyle şeyy anlatmak istersen anlat dinlerim paylaşmak bile insanı rahatlatıyorr. :)
Üzüldüm çarşısının kitlenmesine çalışma konusunda sanırım her yerde herkeste bu sorun var maleseff..

bence bu konuyu Ah Erkekler böliminden Bir Derdin Var'a taşımaları lazım ...
bende ssabah sabah saygına sinir oldum geçti şimdi ama bu kadar boş muhabete laf söylenmez sonrada söylemedim sen öyle anlamışsın diyo ay bide gene yanlış anlayan ben oldum ya çok komik olaya bakın şimdi

ankaraya gittiğimde kaldığım otelden askeriye gözüküyo bende dürbün alıp daha yakından göriyim diye konuşuyoduk sonra ben dürbün falan almadım ankaradada o an baktık yoktu bulamadım almadım . eve dönüncede aramadım dürbün falan zaten her gittiğimde aynı odada kalamadığımdan açısı aynı olmuyor yani
bugun gelmiş internetten her dakika saçma sapan herşeyi alıyorsun bi dürbün mü alamadın bulamadım diyorsun aradın mı sanki diyo
dedim senle şimdi bunu mu tartışıyım sabah sabah diyo ne alakası var tartışmıyoruz ama laf söylüyo yani resmen sonrada diyo ki ay dürbün için tartışcak bi insanmıyım ben sen hemen tartışma konusuna getiriyorsun güler misin ağlarmısın dedim tamam ya sensin yani ben hatalıyım ay yok sen regl olcaksın ondan böylesin falan dedim tamam aşkım aynen aynen . geçiştirme beni diyo sonrada neyse sen bi gel konuşalım knuşulmuyo artık seninle ne söylesem tartışma yaratıyorsun diyo alaah şafak sıkıştırması bu olsa gerek ya saçma şeylere kavga ediliyormuş ya kavga değilde saçma sapan gereksiz kkonuşmalar yani ..

Çok kötüyüm bebeğim dün çarşı iznimizdi ve kavga ettik konuşmadık konustuğumuzda ise sadece tartışma devam etti sınavlarımla uğraşıyorum hala sen ne yapıyorsun nasılsın bakalımmmm

hadi bakalııım çarşı uğursuzluğu sizede mi bulaştı
bişey olmaz düzelirsiniz en baştan çok yıpranmayın valla şafak sıkıştırdıkça daha çok olay oluyo bbeğim
barışırsınız bişey olmaz bende iyi saygınla uğraşıyorum aynen
ayy kolay gelsin ya bende ygs hazırlandığımdan ama bu ara aşırı saldımda hadi bakalım

Evet bu konu oraya taşınmalı bencede sizinki tartışma değil şirin bi atışma olmuş bence :))

Sorma bulaştı ki ne bulaştı çok bunaltmıyorduk aslında o kadar saçma birşey büyüdü ki anlatamam bana hiç alttan almıyorsun diyor normal konuşuyorum tavır algılıyor ççok alınganlaştı bu sefer bayağı uzadı konu nasıl düzelicez bilmiyorum martta yanıma gelmeyi düşünüyordu inş gelirde bi süre idare eder o görüşme bizi..

Ygs ye mi hazırlanıyorsun senn kolay gelsiinnn hangi bölüm istiyorsunn şekerim

Ben gözümde hep askerligin bitip bzm görşcegimiz anı canlandırıyorm kendimi öyle avutuyorm küb yüzüm gülüyo en azından o şekilde Kafayı sıyırmama az kaldı

Ahhh ahh havaalanında kavuşma anımızı kac kere hayal ettimmm..duygusala bağliyorumm artikk gecicek biticek demeye basladignda gözümden yaşlar dökülüyoo.Benden sabırlı o teselli ediyo bni yeri gelince koy vermiyo kendini.

dış ticaret ya normalde moda tasarımdı benim çizimler falan herşeyim tamdı ama istanbul ordanda yurt dışı düşünüyordum hep yani planlar bu yöndeydi aileminde benimde e saygın yoktu tabi ilk başından beri
şimdi biraz değişmek zorunda kaldı o askerden gelcek ben istanbula gidicem bilmemne yani e sonrasındada ya istanbulda kalmam lazım
ya yurtdışı moda tasarımda yurtdışında bitirilir bence ondan birazcık vazgeçmek zorunda kaldım hayallerimden....

ya atışma evet kavga denmezde işte çok gergin artık of 3 ay kaldı geçmiyo durdu artık falan bu şekilde şafak az kaldıkça gerginleşiyo insan e bende regl olcam zaten alttan alamam şuan yani kimseyi onun gereksiz çenesi sinirlerimi zıplatıyo ..

sizinde ya o alttan almıyosun dediği hep tama aşkım peki sevgilim dicen öyle insan tabi açıklama istiyo normal konuşuyorsundur tahmin edebiliyorum ama işte anlamazlar ilk başlarda baya tmm aşkım peki aşkım modu oluyo insanda zamanla açılır merak etme alışınca oraya

Aa doğu da öylemiymiş bilmiyordum ben çok üzüldüm canım ya niye öyle olmuş ki çok saçma

Oyle malesefff doguda hic carşı izni yokk.ztn köyde oldugu icn carsı izni olsada bi internet cafe falan ykk.merkeze uzakk bulundugu yer.eet cok saçma ama yapck hicbisey yok ne yazikki.bu kdr uzn askerlik yapmalari bile sacma ztn

Son düzenleme:

Hahaha ya sıyırdılar iyice artikkk.Neye laf edip napicaklarini sasirdilar.Dun emre bana bisi sorduu cvp veriyorm tamam uzatma diyo.Ne uzatmasi diyorm soruyosun cevapliyorm:))guluyorum artik ya.
Snra hattında kac dakikan kalmis falan ddi.söylüyorumm kmle knstunn o kdr bnide aramiyosun ki hic diyo.yok artik diyorm sacmalama bi.snra bni cildirtiyoo ben saymaya baslayinca sakin ol saka yaptim diyo.Yani Allah sabir versinnn bize:)

ahaha aynen ben laf soyleyınce dürbünün tartışmasını mı yapçam diyo banada çok komikler allahım piskolojimiz bozulmadan bitsin dicemde bozuldu benim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…