93/3 asker yolu bekleyenler

Sabır taşı olduk ztn
Sonunun güzel oldugunu bilmek ztn güç veriyo yoksa dayanılmazdı kolay kolay
Destegin için teşekkür ederiz.Gözün aydın seninde.Bidaha ayrılık olmasn umarım

Maalesef bu dönemde inişler cıkışlar kırgınlıklar hasretler tüm duygular içiçe oluyor
DiLerim herkes beklediğinn karşılığını alır kızlar
Rica ederim ne demek sadece sabır...teşekkür ederim ayrıca siDe kavuşacaksınız :)

1 ay olmuş geleli hala asker piskolojisindemisiniz sizz yavrum
yanındayken zaman geçiyo falan sanki çıkamadın daha asker piskolojisinden gibi geldi öyle okuyunca hehe
ay evet artık sıra bizlerde galiba seni de tebrik ederim ne güzel kavuşmussun sevgilinin kollarındasın darısı başımıza

sen kavuştun ya biz de kavuşmuş kadar olduk, buralarda az mı yazdın sen de ha geldi ha gelecek diye..
yanındayken artık zaman su gibi geçer gider.

Valla şükür atlattık o psikolojiyi ama kolay değildi biz 6ay görüşemedik sora da bi 5 ay zor geçti...
Ama şükür geçti
Sıra sizde evet hayırlısıyla..
sen kavuştun ya biz de kavuşmuş kadar olduk, buralarda az mı yazdın sen de ha geldi ha gelecek diye..
yanındayken artık zaman su gibi geçer gider.

Sağol canm evet askerlik unutuldu bile hiç anmıyoruz sadece bana yazdığı defteri okuduğumda aklıma geliyor o kdr :) onunda aynı şekilde
Sende en kısa zamanda kavuşucaksn eşine inşllh sabır

aynen bencede öyle hiç hatırlanmaması rüyaymış gibi olması en iyisi hatta kabus denilebilir
evet ya doğru siz görüşememiştiniz :26:
neyse artık yanında işte çıkar acısını

Ezgiii annemle siyah nokta maskesiyle balli karisimi yaptik ardindan.smdide dudagimda cikan sivilce icnn tarcinli limonu yaptimm.fena yaniyorumm:)

evet blss 100 ler çok güzel bence de

Ocaktan ben de nefret ettim, bi bitmedi ya yapıştı kaldı

Aynen handecim bu gece goruyorum ben de yüzleri çok şükür Cidden ya ne bitmez Ocak mıs hadi bitti diyorum bi bakıyorum hala ayın bılmem kacı subata gecseydık hayırlısıyla bı:26: hatta şöyle bi Agustos'a falan yaklaşsaydık çok güzel olurdu

Son düzenleme:

nabeer napıyosun canmm gece cok gec gelmıssın

Artık saatin farkında değilim ezgicim geçiyor gidiyor günler çok geç gelmişim farkında değilim iyi valla ne olsun askerim telefon soktu rahatız mesjlasıyoruz ya içim rahat bu aralar senden naber bakıyorum da şafak sıkıstırmaya baslamıs

hehhe oh ne guzel aman sorma ya azalmasınında bu derdı var sıkıstırıyo harbdende ınsanıda artık kasmıyoruz daha cok var modunda gırdık bugun telefonda ıkımzde hayır işin kötü yanı artık telafi modumuz tükendi ikimizde ya bitti beee diyoruz yada ay daha çok var aşkım ya diyoruz

askerden dönünce ikimizede piskolog şart oldu valla bu gidişle.... aman geçip gitsin günler ya en güzeli

evet ya mayıs gibi çok güzel olacak inşallah blsscim

bugün çok özledim ya ben
neden böyle özlem geldi birden???

ay bende 5 dakıka falan agladım bugun ozledım senı cok sevıyorum dıyınce saygın koptu fılmde guldurdu sonra neden boyle deprestık galıba ondan bu ara gene bı de ocak bıtemedı bı falan ıyıce sıktı hersey

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 27. OCAK. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 80 ->>> OSMANİYE'YE SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ezgisaygin ... 90

... yuppisi ... 99

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 119

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 173

... apple2 ... 179

... KUBB88 ... 179

... zeytinagaci ... 182

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Kanaryam35 ... 198

... KorEc ... 199

... blss ... 199

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... mystery123 ... 200

... yunay ... 200

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 273

... tuqbaCadi ... 280

... dilanumut ... 284

... pinkok ... 284

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 324

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…