- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.701
Sabır taşı olduk ztn
Sonunun güzel oldugunu bilmek ztn güç veriyo yoksa dayanılmazdı kolay kolay
Destegin için teşekkür ederiz.Gözün aydın seninde.Bidaha ayrılık olmasn umarım
Aynen ya bnde bunaldım şu sıralar özlem bni dahada sıkıştırıyo ztn gideli 3 ay fln oldu of off
Sabır kızlar..
İçimden geldi söyleym dedim sonu gerçekten cok güzel oluyor
Bizim 1 ay olucak geleli zaman yanındayken cok cabuk geçiyor...Ama uzaktayken cok zor biliyorum :/
Herkesin beklediğine değecek inşallah
Hayırlı Teskereler
Sabır kızlar..
İçimden geldi söyleym dedim sonu gerçekten cok güzel oluyor
Bizim 1 ay olucak geleli zaman yanındayken cok cabuk geçiyor...Ama uzaktayken cok zor biliyorum :/
Herkesin beklediğine değecek inşallah
Hayırlı Teskereler
Valla şükür atlattık o psikolojiyi ama kolay değildi biz 6ay görüşemedik sora da bi 5 ay zor geçti...1 ay olmuş geleli hala asker piskolojisindemisiniz sizz yavrum
yanındayken zaman geçiyo falan sanki çıkamadın daha asker piskolojisinden gibi geldi öyle okuyunca hehe
ay evet artık sıra bizlerde galiba seni de tebrik ederim ne güzel kavuşmussun sevgilinin kollarındasın darısı başımıza
sen kavuştun ya biz de kavuşmuş kadar olduk, buralarda az mı yazdın sen de ha geldi ha gelecek diye..
yanındayken artık zaman su gibi geçer gider.
Valla şükür atlattık o psikolojiyi ama kolay değildi biz 6ay görüşemedik sora da bi 5 ay zor geçti...
Ama şükür geçti
Sıra sizde evet hayırlısıyla..
Sağol canm evet askerlik unutuldu bile hiç anmıyoruz sadece bana yazdığı defteri okuduğumda aklıma geliyor o kdr :) onunda aynı şekilde
Sende en kısa zamanda kavuşucaksn eşine inşllh sabır
evet blss 100 ler çok güzel bence de
Ocaktan ben de nefret ettim, bi bitmedi ya yapıştı kaldı
nabeer napıyosun canmm gece cok gec gelmıssın
40dk snra 100 lere adım atıyorm artk şükürr
Artık saatin farkında değilim ezgicim geçiyor gidiyor günler çok geç gelmişim farkında değilimiyi valla ne olsun askerim telefon soktu rahatız mesjlasıyoruz ya içim rahat bu aralar senden naber bakıyorum da şafak sıkıstırmaya baslamıs
Huhhhuuuu , şafağın bir harikaa Devremm
Aynen handecim bu gece goruyorum ben de yüzleri çok şükürCidden ya ne bitmez Ocak mıs hadi bitti diyorum bi bakıyorum hala ayın bılmem kacı subata gecseydık hayırlısıyla bı:26: hatta şöyle bi Agustos'a falan yaklaşsaydık çok güzel olurdu
bugün çok özledim ya ben
neden böyle özlem geldi birden???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?