93/3 asker yolu bekleyenler

inşallah dilediğin gibi olurr

gereksiz çenesi hoşuma gitti bu :) 90 gün çabuk geçer bende düşebilicek mi sağsağlım o rakamlara acaba çok korkuyorum bazen
açıklama yapıyorum sesimi yükseltmeden kızmadan ama bu ona tavırlı geliyor tamam aşkım diyorum beni geçiştiriyorsun diyor kafayı yicem artık bilmiyorum ne zaman alışacak oraya
Dün hiç yapmadığı birşeyi yaptı ve içeri girerken aramadı beni mesaj attı sadece ve bende kendime hakim olamayıp bu şekilde giriyorsan içeri arama beni dedim oda tamam dedi yaptığı çok ayıp değil mi yani biz kavga da etsek içeri girerken mutlaka arardı dün aramadı diye çok bozuldum kırıldım ben şimdi tavırlarım nasıl olmalı sence ona karşı alttan mı alayım yoksa kızdığımı göstereyim mi

Oyle malesefff doguda hic carşı izni yokk.ztn köyde oldugu icn carsı izni olsada bi internet cafe falan ykk.merkeze uzakk bulundugu yer.eet cok saçma ama yapck hicbisey yok ne yazikki.bu kdr uzn askerlik yapmalari bile sacma ztn

aynen bence de öyle gözlerimizi açıp kapayıncaya kadar geçse zaman ve kavuşsak çok yıpratıyor insanı...

zaten o da seni aradığında sakinleşmiş olur önce bi normal konuşun bizimde mesela en başlarında bişey oluyodu arama falan diyodum tamam diyodu gece sonra sabahına arıyordu öyle bi havaadan sudan konuşma naber naptın olur sonrasında zaten normal konuşursunuz
en son diyebilirsin ki zaten o konu illa ki açılır kırıldım ne olursa olsun beni ara yakınımda değilsin başımıza bişey gelse kızsanda ne olursa olsun falan dersin sende askerde olduğunu ve senin uzakta olup onu merak ettiğini kısaca söyle tekrar aman şöylydi sen bunu dedin ben şunu dedim olmasın yani uzar gene çünkü

Ya o bnada oluyo ama toparlıyorm hemen kendimi
Korayda bni teselli ediyo yeri geliyo bn onu teselli ediyorm bugün mesela tüm bildiklerimi unuttum işle ilgili diye üzülüp duruyodu.Bu seferde bn teselli ettim onu.Ama Bu işler böyle işte yeri geliyo sen onu teselli ediceksin yeri gelicek o seni...Yoksa gecmez ki

bi kaç gün arayacağını sanmıyorum ben ama ararsa öyle yapıyım canım sağol :)

Şafak:81 Düzce'ye selaam yola devam :) şükür bu günleri de gördüüüük sonunda plakalardayız bundan sonrası su gibi geçsin inşallah hepinizi kocaman ,üyorum canlar :*

Aynen oyle ikimizde teselli ediyoruz brbrimizi.Bittiği günleri görelimm insallah valla artk bunaldim

Şafak:81 Düzce'ye selaam yola devam :) şükür bu günleri de gördüüüük sonunda plakalardayız bundan sonrası su gibi geçsin inşallah hepinizi kocaman ,üyorum canlar :*

Ayyyyy cok guzellll hemencik bitsin plakalar insallah.01Adanayı gorursun tez zamanda:))darisi basimiza:)

Aynen oyle ikimizde teselli ediyoruz brbrimizi.Bittiği günleri görelimm insallah valla artk bunaldim

Aynen ya bnde bunaldım şu sıralar özlem bni dahada sıkıştırıyo ztn gideli 3 ay fln oldu of off

serosss plakalardasın valla heheh senı beklıyoruz bızde plaka heyecanına

ay bende ıstıyorum artık hadı ya

Yavrum 4 gün kullancak sadece konuştum nuh dio peygamber demio

Yavrum 4 gün kullancak sadece konuştum nuh dio peygamber demio

4 gunluk gelcek yol ıznı ne kadar verıyolarmıs gelsın bakalım aynı seneye gırdıgınden 2014 ıcınde 1 kere yol ıznı verılıyo dıgerındede dırek yıcek ızınden yolunu yanı yol ıznı vermıcekler ne dıyım bebek gelsın bakalımm ama cok pısman olcak erken kullandıgından ılerde asırı zorlancaksınız :26:

kimsecikler yok gec kaldim bu gece Caglacim hadi gozun aydin kavustun sevdicegine Safagim da gittikce guzellesiyor yarin 100 lere dusuyorum hala inanamiyorummm harika bir duyguymus

evet blss 100 ler çok güzel bence de

Hosbuldum canım ben de iyi gibiyim sıkıntıdan patlıyorum okul olmayınca zaman geçmiyor ya ne bitmez Ocak ayiymis bitmedi gitti soyleniyorum oyle kendi kendime

Ocaktan ben de nefret ettim, bi bitmedi ya yapıştı kaldı

hahah ben raşite dürbün alıcam desem bana röntgenci misin kırarım hem dürbünü hem bacaklarını der

vay be seroş plakalara düştün... darısı başımıza

hahaha yanı bende askerde olsam yaptırmam herseyı kıskanır ona nasıl ızın oyle dedı saygın bende anlamadım zaten tabı o sımdı garıbım ona bakıcam dıye ıste konusurken o otele bakıyo benım oldugum pencereye ben net gormuyorum onu ondan dıyo ama o da guzelmıs hahahahahha

Sabır kızlar..
İçimden geldi söyleym dedim sonu gerçekten cok güzel oluyor
Bizim 1 ay olucak geleli zaman yanındayken cok cabuk geçiyor...Ama uzaktayken cok zor biliyorum :/
Herkesin beklediğine değecek inşallah

Hayırlı Teskereler

Son düzenleme:

Sabır taşı olduk ztn
Sonunun güzel oldugunu bilmek ztn güç veriyo yoksa dayanılmazdı kolay kolay
Destegin için teşekkür ederiz.Gözün aydın seninde.Bidaha ayrılık olmasn umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…