- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.721
Sonunda level jump
oh oh eceeee sonunda bee !!! hadı bu da hıphızlı geçsinn
hehhe oh ne guzel aman sorma ya azalmasınında bu derdı var sıkıstırıyo harbdende ınsanıda artık kasmıyoruz daha cok var modunda gırdık bugun telefonda ıkımzde hayır işin kötü yanı artık telafi modumuz tükendi ikimizde ya bitti beee diyoruz yada ay daha çok var aşkım ya diyoruz
askerden dönünce ikimizede piskolog şart oldu valla bu gidişle.... aman geçip gitsin günler ya en güzeli
evet ya mayıs gibi çok güzel olacak inşallah blsscim
Ezgiiiiiiiiiiiii sende 3 ay olmşsn tatlım yaaa ay cidden moralim düzeldi şuan
Son zamanlar öyle oluyormus ezgi sizden görüp tecrübe kazanıyoruz biz de askerim de orda devrelerinden görüyor son zamanlara bi gelelim zaman duracak bak gör diyor bana ben daha çok var o zamana diyorum ama şimdiden onun sıkıntısı sarmış benimkini kıyamamDönünce birbirinizin psikologu olursunuz valla geçiyor bi şekilde ya
Ayy evet evet inşallah canımm bi an önce azaltsak şafakları mayıs ayı cidden güzel olacak
Veee sonundaaaaa ben de gördüm yüzleriiiiiii
valla o pıskolojıye hıc mı hıc bulasmamasını sıddetle tavsıye edıyorum hayatımsıkıntısına sımdıden gırmesın evet oyle son zamanlar yaklastıkca ınsan ne yapıcagını ne dusuncegını sasırıyor bı de bızım kı gıbı ara bısey olunca boyle az mı desen cok mu desen sasırıyorsun son ay desen bıtmıs dersınde e bızımde daha var ıste ... ondan sıkıntı oluyo
benim sevdicek izinden gitti ya alışamadı hala her gün geçmiyor diyip duruyor sonlara gelsek ne yapacak hiç bilemiyorum yaniburdayken gülerek diyorduk bi gün daha attı şafak diye orda olunca saymak ıstemıyorum diyor... Ama senin şafak öyle bir göz kamastırıyor ki ezgicim sıkıstırsa da etse de darısı başımıza ah ah
Ben de Ocak'tan yakınmaya gelmiştim ki herkes aynı şeyi yazmış.
Ya bu ocak neden bitmiyor!???
Özellikle de 20 sinden beri zaman geçmiyor..
aa evet ya izinden yeni döndüğünde saygında çok bocaladı hayatım doğal şimdi alışıyorlar buraya tekrar orda hapis gibi uyumaları bile emirle...
şafağı verebiliyorsak veriyim bebekk
ay bakalım valla ama ben daha buralarda olurum yani bugun saygınlada konusuyoruz ben bitincede bizim kızlarınkini bitirip öyle çıkarım kkdan diyorum ay tamam ben evde oyun oynarken sende orda takılırsın o zaman diye anlaşma yapıyoru heheh burdayız hepimiz yani dahaberaber sizinde görücez bu dönemlerinizi inşşşş
ececim sen de geldin 100 lere, nasıl bi duygu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?