93/3 asker yolu bekleyenler

yaklaşık 1 aydır soranlara 6 ay kaldı diyordum,
şimdi gerçekten 6 ay kaldı.
bu ay da 6 kaldı demeye devam o zaman

günlük yazdım içime bi sıkıntı geldi daha 180 küsur günüm var :'(

Ayın son günleri diyedir Hande biliyosn bizm hep son günler sıkıntılı oluyo böyle ama 181 gün bnce süper görünüyo 460 larla başlamştık hatrlasana

Ayın son günleri diyedir Hande biliyosn bizm hep son günler sıkıntılı oluyo böyle ama 181 gün bnce süper görünüyo 460 larla başlamştık hatrlasana

460 ı duyunca zaten şu anki halime sevinçten ağlayasım geliyor :)
azalıyor aslında di mi ece ya,
mesela 93-4 lerin bile bayağı oldu geleli.

slm kızlarr :) heyecanlar özlemler ağlamalar yani o en zorlu olan ilk günler geçti şükür :) şimdi biraz daha alışmışım... ne hediye alsam acaba ben 14 şubatta?? siz ne düşünüyorsunuz :)

Son düzenleme:
slm kızlarr :) heyecanlar özlemler ağlamalar yani o en zorlu olan ilk günler geçti şükür :) şimdi biraz daha alışmışım... ne hediye alsam acaba ben 14 şubatta?? siz ne düşünüyorsunuz :)

Canim ben traş köpüğü losyonu roll on parfüm sampuan kalin polar ve yazlık tshrt koydum bi kutuya onu yollucam orda lazım olan şeyleri yollasak daha mantikli geliyo bana :)

Canim ben traş köpüğü losyonu roll on parfüm sampuan kalin polar ve yazlık tshrt koydum bi kutuya onu yollucam orda lazım olan şeyleri yollasak daha mantikli geliyo bana :)

Öylemi dersin, canım bende hep romantik düşündüm şimdi karar veremiyorum napsam die.. benimde sarma sarıp yollayasım var :) traş jeli mantıklı evet :) belki şeker hamurlu kurabiye yaparım yada alırım ama çok sekerli ya sevmiyorum hem herkes bakar o yer olmaz ole, çok az olur çünkü :)

Tünaydın
Sabh sabh doktora gttim kan verdim öğlende gidip sonucları doktora göstericem

Tunaydin kizlarr bu ocak hala bitmedi mi off fenalik geldi Ececim hayirdir neyin var :26:

Tunaydin kizlarr bu ocak hala bitmedi mi off fenalik geldi Ececim hayirdir neyin var :26:

Saçlarım cok dökülüyo diye cildiyeye gittim bakalm ne cıkıcak :26: Ciddi bi durum degl yani teşekkr ederm sordugun için

hehe aynen öyle tabi ki :) hatırlıcaaz oo seneler once bızde yapmıstık bekledık dıye ne tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…