93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen aynen hep öyleyiz ki zaten :9:
Ne yapayım be canım atkıma son gaz devam ediyorum :6:
Sen napıyosun ?

Hamarat kızz aferiiiinnn
:46::46::46::46:okuldan geç geldim buggüüünn haberleri izliyoorum bir yandan da dinleniyorum:1::1:

ooooooo süper süper hadi izindeyim seroşşşşşşş :52::52::52::52: sıra bende hayırlısı olsun su gibi geçsinnnnn :nazar::nazar: :9:

Az kaldı Ezgicaan azz 10 gün sonra sendee:46:

Kızlar bugün doktoruma gittimm hiçbir sorun yokmuş 20 yaşına kadar gayet normal dedi sadece benim süt bezlerim fazla calisiyomus onun icin 1 ilac verdi içinde 2 hap var sadece bugün 1 tane icicem bide haftaya bugun ayni saatte icicem yuzden moralm coookk iyii :) sizler Nasılsıniz :16:

Kızlar bugün doktoruma gittimm hiçbir sorun yokmuş 20 yaşına kadar gayet normal dedi sadece benim süt bezlerim fazla calisiyomus onun icin 1 ilac verdi içinde 2 hap var sadece bugün 1 tane icicem bide haftaya bugun ayni saatte icicem yuzden moralm coookk iyii :) sizler Nasılsıniz :16:

Cok sevindim senin adına oh için rahatlamştır :16:

Bak bosuna uzuldunn.netten hastalikla ilgili okuduklarina inanma oyle.bi doktora gdip ona bagli
Kalmakta iyi degil.sn kndi doktoruna giderek en iyisini yaptin .hadi gozun aydin ck svndm cnm.aslinda bnmde gtmem lazm arada duzensiz oluyorm

Hamarat kızz aferiiiinnn
:46::46::46::46:okuldan geç geldim buggüüünn haberleri izliyoorum bir yandan da dinleniyorum:1::1:

Az kaldı Ezgicaan azz 10 gün sonra sendee:46:

aynennnnn :) aman beee ilk zamanları hatırlıyorumda geçmez geçmez diyorduk geçiyo valla zorlansakta bazen tıkansada zaman :) 2014 bızım yılımızzz oh ohhh :21::32:

oh bak o kadar ağlamana gerek yokmuş ne güzel ilerde bebişin olunca sütlerin çok olur :9:

Cok sevindim senin adına oh için rahatlamştır :16:

Bak bosuna uzuldunn.netten hastalikla ilgili okuduklarina inanma oyle.bi doktora gdip ona bagli
Kalmakta iyi degil.sn kndi doktoruna giderek en iyisini yaptin .hadi gozun aydin ck svndm cnm.aslinda bnmde gtmem lazm arada duzensiz oluyorm

oh bak o kadar ağlamana gerek yokmuş ne güzel ilerde bebişin olunca sütlerin çok olur :9:

Sagolun canlarmmmm :16: aynen Ezgiiiii annelik duygusu yasatiyormus simdiden :1::1:

Şu ankesörlü telefondan nefret ettim bi kez dahaaaa yahuu bi arayayım dedim salağın biri çıktı bana abla abla diyooo bide ismini 4 kere söledim gene de anlamadı tanımıyom dedi bide yahu anlamadın neyi tanıycaksıııın sinir oldum kapattıım :30:
Algılayamadığı için söylemedi sanırım arayan soran yok 1 saattir
:47::47:

Şu ankesörlü telefondan nefret ettim bi kez dahaaaa yahuu bi arayayım dedim salağın biri çıktı bana abla abla diyooo bide ismini 4 kere söledim gene de anlamadı tanımıyom dedi bide yahu anlamadın neyi tanıycaksıııın sinir oldum kapattıım :30:

Ankesörlü cinnet sebebi bence de :47:

Saftirigin birisine denk gelmşsin sanırım :1:
Yarın ararsın bidaha olmazsa :31:

Ankesörlü cinnet sebebi bence de :47:

Saftirigin birisine denk gelmşsin sanırım :1:
Yarın ararsın bidaha olmazsa :31:

Ay yok kırk yılda bir arayayım diyoruum pişman ediyolar yaa bi güzellik yapiim dedim onu da yaptırmadılarr..:47:
Böylesine de ilk kez denk geldim valla resmen ağlıcak gibi abla tamam abla diyo ya gülmemek için kendimi zor tutttuuum
:27: sonuç elde var sıfır:25: bilerek akşam saati arıyorum genelde tanıyanlar denk geliyodu bu sefer talihsizlik oldu:47::47:
Bi keresinde yine malın birine denk gelmştim aşkıııııııııııııım diye açtı direk kapamışım
:1::1::1:

Ay yok kırk yılda bir arayayım diyoruum pişman ediyolar yaa bi güzellik yapiim dedim onu da yaptırmadılarr..:47:
Böylesine de ilk kez denk geldim valla resmen ağlıcak gibi abla tamam abla diyo ya gülmemek için kendimi zor tutttuuum
:27: sonuç elde var sıfır:25: bilerek akşam saati arıyorum genelde tanıyanlar denk geliyodu bu sefer talihsizlik oldu:47::47:
Bi keresinde yine malın birine denk gelmştim aşkıııııııııııııım diye açtı direk kapamışım
:1::1::1:

Tanımasına falan gerek yok ki aslında içeriye bir yere seslense de yeterdi yani :52:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 19 . ARALIK. 2013 :92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... seros08 ... 120

... ezgisaygin ... 129

... yuppisi ... 138

... Snt55 ... 158

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... apple2 ... 218