- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #13.121
Bzmki agir makinaci oldu diye ust bolge nobetinde oluyo genelde.gunduz nobetindeykende goreve ckiyo belli gunler.
Anladım canım :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bzmki agir makinaci oldu diye ust bolge nobetinde oluyo genelde.gunduz nobetindeykende goreve ckiyo belli gunler.
Teşekkr ederm bende bi bakiyim gratisle watson a![]()
Bende öyleydim canım herkes öyle birden bnm şafağıma gelinmiyor maalesef dua edin 12 ay yapıcaksınız bizim gibi 13.5 ay değil![]()
Bn kendimi 15ay a kurmustum hic dusucegini aklima getirmiyodum surpriz oldu valla:).olsun bunada sukur bi sekilde bitiriyosunuz safaklari
Aynen aynen hep öyleyiz ki zaten
Ne yapayım be canım atkıma son gaz devam ediyorum
Sen napıyosun ?
ooooooo süper süper hadi izindeyim seroşşşşşşşsıra bende hayırlısı olsun su gibi geçsinnnnn
![]()
![]()
Hamarat kızz aferiiiinnnokuldan geç geldim buggüüünn haberleri izliyoorum bir yandan da dinleniyorum
Az kaldı Ezgicaan azz 10 gün sonra sendee![]()
Kızlar bugün doktoruma gittimm hiçbir sorun yokmuş 20 yaşına kadar gayet normal dedi sadece benim süt bezlerim fazla calisiyomus onun icin 1 ilac verdi içinde 2 hap var sadece bugün 1 tane icicem bide haftaya bugun ayni saatte icicem yuzden moralm coookk iyii :) sizler Nasılsıniz![]()
Kızlar bugün doktoruma gittimm hiçbir sorun yokmuş 20 yaşına kadar gayet normal dedi sadece benim süt bezlerim fazla calisiyomus onun icin 1 ilac verdi içinde 2 hap var sadece bugün 1 tane icicem bide haftaya bugun ayni saatte icicem yuzden moralm coookk iyii :) sizler Nasılsıniz![]()
Hamarat kızz aferiiiinnnokuldan geç geldim buggüüünn haberleri izliyoorum bir yandan da dinleniyorum
Az kaldı Ezgicaan azz 10 gün sonra sendee![]()
Cok sevindim senin adına oh için rahatlamştır![]()
Bak bosuna uzuldunn.netten hastalikla ilgili okuduklarina inanma oyle.bi doktora gdip ona bagli
Kalmakta iyi degil.sn kndi doktoruna giderek en iyisini yaptin .hadi gozun aydin ck svndm cnm.aslinda bnmde gtmem lazm arada duzensiz oluyorm
oh bak o kadar ağlamana gerek yokmuş ne güzel ilerde bebişin olunca sütlerin çok olur![]()
Sagolun canlarmmmmaynen Ezgiiiii annelik duygusu yasatiyormus simdiden
![]()
Şu ankesörlü telefondan nefret ettim bi kez dahaaaa yahuu bi arayayım dedim salağın biri çıktı bana abla abla diyooo bide ismini 4 kere söledim gene de anlamadı tanımıyom dedi bide yahu anlamadın neyi tanıycaksıııın sinir oldum kapattıım
Algılayamadığı için söylemedi sanırım arayan soran yok 1 saattir![]()
Şu ankesörlü telefondan nefret ettim bi kez dahaaaa yahuu bi arayayım dedim salağın biri çıktı bana abla abla diyooo bide ismini 4 kere söledim gene de anlamadı tanımıyom dedi bide yahu anlamadın neyi tanıycaksıııın sinir oldum kapattıım
Algılayamadığı için söylemedi sanırım arayan soran yok 1 saattir![]()
Ankesörlü cinnet sebebi bence de![]()
Saftirigin birisine denk gelmşsin sanırım
Yarın ararsın bidaha olmazsa![]()
Ay yok kırk yılda bir arayayım diyoruum pişman ediyolar yaa bi güzellik yapiim dedim onu da yaptırmadılarr..
Böylesine de ilk kez denk geldim valla resmen ağlıcak gibi abla tamam abla diyo ya gülmemek için kendimi zor tutttuuumsonuç elde var sıfır
bilerek akşam saati arıyorum genelde tanıyanlar denk geliyodu bu sefer talihsizlik oldu
Bi keresinde yine malın birine denk gelmştim aşkıııııııııııııım diye açtı direk kapamışım![]()