%99 .9 Aldatılıyorum...

Malesef internet ortamı baya bir kötü. Hata yapmaya sürüklüyor. Ben eşimi mümkün oldukça uzak tutuyorum pc den . Hatta oturma odama koydum pc yi. Ki ne yaparsa göreyim

Malesef internet ortamı baya bir kötü. Hata yapmaya sürüklüyor. Ben eşimi mümkün oldukça uzak tutuyorum pc den . Hatta oturma odama koydum pc yi. Ki ne yaparsa göreyim

ah şu internet.insanın iradesine bağlı bazı şeyler. bazı erkekler vicdan denen şeyi taşımıyor her ne hikmetse biz pcyide kaldırsak neti de yasaklasak yapacak olan adam yine yapıyor.

benımde basıma geldı 3 yıl aldatılmışım hıcmı hıc farkedemedım neden o kadar cok sevıyordumkı esımı ondan şüphelenmedim.öğrendıgınde çokkk ağladım 2yasındaydı oğlumla dahı ılgılenemıyordum aılem destek olmadı bosanıcagımı soyledıgımde cunku kaçmıştım,gel zaman git zaman dayandım şımdı hic acı duymuyorum boşuna ağlamayın ama ağlayın rahatlayın durmuyor içimizde bu acı hançer yarası gıbı saplanıp kalıyo neyse 3 aydır boşandım oğlum 5 yasında hayatımda bırısı var ve sevmeyı bırakın tapıyor bana yasamadıgım duyguları yasatıyor sevgıyı verıyor oğlum da yanımda anasınıfa gıdıyor daha ne ıstım yasadım gecdı gıttı hayat devam edıyor bayanlar, erkekler ıcın uzulmeye değmez bızler çok degerlıyız bırde bıdıklarımız varkennn

senin kide çok kötüymüş canım bide çocuk varmış insafsız herif ama iyi atlatmışsın kötü günleri sanırım ben de çocuk yapmadan bıraktım adamı umarım herşey gönlünce olur mutlu olursun canım

gecdı artık sıkıntılar kımseyı takmıyorum artık güzel ısım var sevenım var ılerdede evlenırım ohhhhh degmeyın keyfıme..

Bu erkeler daha ne ister bilmem
Daha yeni evliyim ve bu konuları sıkca okuyor ve çevremdede görüyorum
Gerçekten içler acısı bir durum
Nasıl evleniyoruz
Nasıl bitiyor evlilik
Bence sizde sorun yok.
Eşinizin doyumsuzlugundan olsa gerek
Maksat farklı bir duygu farklı bir ten.

bir kendini 'aldatma'hikayesi daha

aybüke eşin iyice pişman olmuş canım benim
haydi kır inadını 1 adım at gelir devamı
inşallah herşey güzel olacak canım :)

bu erkekler çocuk mu ki onları uzak tutmak zorundayız pc den. yasaklı bir oyuncak gibi mi? yapacak insan kafaya koyduktan sonra mutlak bir yolunu bulur. aklı selim insan da zaten imkan olsa yapmaz.. ilk önce güven..

bu erkekler çocuk mu ki onları uzak tutmak zorundayız pc den. yasaklı bir oyuncak gibi mi? yapacak insan kafaya koyduktan sonra mutlak bir yolunu bulur. aklı selim insan da zaten imkan olsa yapmaz.. ilk önce güven..

abla tedbir kuldan takdir allahtan dememişler mi

iyi de canım ömrümüz adamları kontrol etmekle mi gececek acaba şölemi böylemi şüphelerle valla ben son zamanlarda kredi kartları facebook telefon dökümleri kontrol etmekten kafayı yemek üzereydim

şaka yapmıştım zaten yok ya kontrolle ömür geçmez güvenmek lazım tabi ki. şüphe herkesten çok insanın kendisine zarar veriyo valla

Konunuzu başından beri takip ediyorum. En son yazdıklarınızı görünce gözlerim doldu. Bu kadar severken ayrılmayın lütfen. Ona bir şans daha verin.Bunu en azından çocuklar için yapmaya çalışın. Belli ki çok pişman olmuş. Affetmeyi düşündüğünüz için kendinizi suçlamayın. Aranızda hala aşk ve sevgi var. Vazgeçmeyin eşinizden. Çok uzun mutlu sağlıklı huzurlu yaşamlar diliyorum sizin için.

esin pismansa affet yada affetme diyemem kendi kararin. bende defalarca aldatildim neler neler yasadim bu evlilikte ......dun gecede son dayagimi yedim elim kolum sirtim morluklar icinde aglaya aglaya sabah ettim. ve son kez bir karar verdim bu adamin elinde olmektense sokaklara dussemde bitti......

Yapamadım kızlar gittim çıkardık hastaneden ve annesinin evine götürdük ..
Apar topar kaçtım işe dönmem lazım dedim.
çok üzüldü öyle bakakaldı arkamdan .
Yapma ne olur dedi gitme.
Tamam eve gelmek istemiyorum ama kaçma benden dedi.
Yapamam dedim.
Hiçbirşey olmamış gibi olamıyorum..
çocukları düşün dedi. Ben düşüncesizlik ettim dedi bari sen bana bir şans ver bak nasıl toparlıyorum gör dedi.
Aybuke istersen odamı ayır eşyamı ayır eve dönsem bile dedi.
Ama gölgen bile bana yetiyor falan diyerek bir sürü ağladı.
Ama yapamadım işte ...
Burda kal biraz daha bakalım dedim ... Kendin bilirsin sıkıldınsa bile ama ben suan sana hazır değilim dedim ve çıktım
mesaj attı "ben bir ömür seni yılda bir görsem bile ayrılmayacağım bunu kafana sok " diye yazmış ...
Benden sana hayır gelmez artık dedim ... Benimde kendimden umudum yok diye yazdım ...
Gerçektende kendime güvenim ve bu evliliğe olan umudum güvenim yok olmuş farkettim bunu.
Kayınvalidem çok ağladı yapmayın dedi...
Zaten ben arabayı onların eve doğru sürünce anladılar . Rengi kaçtı hepsinin. Eve gideceğiz zannettiler çünkü..
Aslında bende o niyetle çıktım evden . Onu alıp eve gelecektim .. Konuşacak dökecektim herşeyi . Kusacaktım herşeyi ... Ama yapamadım sürdüm kayınvalideme...
şimdi eve geldim oturuyorum ... Sabah beri aç karnına 5-6 sigara içtim ... Delirmek üzereyim iyi değilim ....olmuyo

yasadıklarını ne kdr detaylı anlatırsan anlat hepsını sen yasadın. dısardan ahkam kesmekle olmaz senın yasasdıklarına yorum yapmak. kararını verdıysen don gıt yoluna o kadar hatayı yapmadan dusunseymıs esın. once can dersler ya sende once kendı canını dusunmelısın bence. cocuklarına zaten bakıyomussun yıne bakarsın yıne calısırsın... onemlı olan senın kendını daha fazla yıpratmaman bence ve aldıgın kararı uygulamanda. yoksa oda ıstedıgı kdr ayrılmıcam desın sana sen kararlıysan hıcbısey yapamaz

Dün çıkacaktı normalde dünde hiç gidemedim .. Gitmedim yani ..bilerek işe gittim direk ... Gece rahatsızlanınca dün bırakmayacağını söylemiş doktor... Bende duyunca bunu hiç gitmedim aradı mesaj yazdı gelsene falan diye .. Işim var gelemem yarın gelir çıkarırım dedim.. Annem , ablam aradı kızdı bir sürü ... Yapamadımmm.. Bugün umutları vardı .. Benimde vardı sabaha kadar kurdum kafamda gideyim yıkayım tabularımı son kez dedim ve o niyetle çıkmıştım
evden kiii olmadı..

içinden gelmeyen bıseyı yaparak kendıne kotuluk edecegıne onu alıp eve getırdıgınde sen mutsuz olacaksın. anlattıgından bunu anlıyorum. o zaman devam etsene yoluna. yok affetmekse nıyetın bu cektıklerın ne senın... gurur yıkılır ama sen once ne yapmak ıstedıgıne oturup karar ver bence...

aybükece eğer eşinin yaptıklarını hazmedip kabulenebileceksen yani eşim yaptı bir hata tekrar şans vermeliyim diye düşünüyorsun tavrını koy kendine çeki düzen versin ama diyorsan benim gönlüm inancım kırıldı sevgim saygım kalmadı diyorsan bırak ama bişeyler kırılınca bitince de yine herşey eskisi gibi olmuyor adam yemişse bir halt bir daha yapmıyayım demiyorlar unutturup sular durulunca yine aynı devam ediyor çoğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…