Malesef internet ortamı baya bir kötü. Hata yapmaya sürüklüyor. Ben eşimi mümkün oldukça uzak tutuyorum pc den . Hatta oturma odama koydum pc yi. Ki ne yaparsa göreyim
benımde basıma geldı 3 yıl aldatılmışım hıcmı hıc farkedemedım neden o kadar cok sevıyordumkı esımı ondan şüphelenmedim.öğrendıgınde çokkk ağladım 2yasındaydı oğlumla dahı ılgılenemıyordum aılem destek olmadı bosanıcagımı soyledıgımde cunku kaçmıştım,gel zaman git zaman dayandım şımdı hic acı duymuyorum boşuna ağlamayın ama ağlayın rahatlayın durmuyor içimizde bu acı hançer yarası gıbı saplanıp kalıyo neyse 3 aydır boşandım oğlum 5 yasında hayatımda bırısı var ve sevmeyı bırakın tapıyor bana yasamadıgım duyguları yasatıyor sevgıyı verıyor oğlum da yanımda anasınıfa gıdıyor daha ne ıstım yasadım gecdı gıttı hayat devam edıyor bayanlar, erkekler ıcın uzulmeye değmez bızler çok degerlıyız bırde bıdıklarımız varkennn
bu erkekler çocuk mu ki onları uzak tutmak zorundayız pc den. yasaklı bir oyuncak gibi mi? yapacak insan kafaya koyduktan sonra mutlak bir yolunu bulur. aklı selim insan da zaten imkan olsa yapmaz.. ilk önce güven..
abla tedbir kuldan takdir allahtan dememişler mi
iyi de canım ömrümüz adamları kontrol etmekle mi gececek acaba şölemi böylemi şüphelerle valla ben son zamanlarda kredi kartları facebook telefon dökümleri kontrol etmekten kafayı yemek üzereydim
şaka yapmıştım zaten yok ya kontrolle ömür geçmez güvenmek lazım tabi ki. şüphe herkesten çok insanın kendisine zarar veriyo valla
Dün çıkacaktı normalde dünde hiç gidemedim .. Gitmedim yani ..bilerek işe gittim direk ... Gece rahatsızlanınca dün bırakmayacağını söylemiş doktor... Bende duyunca bunu hiç gitmedim aradı mesaj yazdı gelsene falan diye .. Işim var gelemem yarın gelir çıkarırım dedim.. Annem , ablam aradı kızdı bir sürü ... Yapamadımmm.. Bugün umutları vardı .. Benimde vardı sabaha kadar kurdum kafamda gideyim yıkayım tabularımı son kez dedim ve o niyetle çıkmıştım
evden kiii olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?