%99 .9 Aldatılıyorum...

Off aklıma başka bir fikir geldi ama yapar mısın bilmem:)

Bilgisayar geçmişini silme,senin KK ne girdiğini görsün.
Hatta şifreyi hatırla seçeneğini ayarla.Buraya girince senin üyeliğini ve açtığın konuyu görsün.Yazılan yorumları okusun.

katiliyorum kesinlikle rahat davranman konusunda dayimda yengemi aldattti bosandilar uc sene ayri kaldilar sonra yeniden evlendileer cunku yengem artik daha sosyal daha rahat oldu onun icin degistirdigi huylarini geri uyguladi yani onu giyme dedigi seyleri giydi oraya gitme dedigi yerlere gitti onunla konusma dedikleriyle konustu kendine face acti gittigi yerlerde fotolar cektirdi dayim kiskanclik krizlerine girdi elindeki polonyali kadindan zevk alamadi ve birakti karisina yalvardi 1sene surundurdu yengem onu cokta ii yapti simdi sorcak olursan yine yengeme yasaklar koydu yine yengem dediklerini yapiyo ve dayimin gozu yine kaymaya basladi disari cok fazla teslim olmamak lazim sanirim

Inanırmısın demin aklıma geldi ;-)
sonra vazgeçtim inkar eder delil yok
Haklı iken haksız duruma düşmek istemem
Şu program işini ilk plânda deneyeceğim diğer
Şıklarda cebimde dursun....

allahtan ekonomik ozgurlugun var olmasa sen dusun tantanayi cok kotu olurdu ama o simdi bilmeliki sen onsuzda hayatina devam etceksin bu sekilde var olmasi sana bisey katmaz yillarini harcarsin ama duzelcekse ne ala cok cirkin bi davrnis bakimsiz olsan kac yazar insan bakimsizsa esi soyler kendine biraz bak karicim der kendin icin harcama yap der hem iki uc parca bisey alinca beynini kemirirler cokgordum boylelerinide sikayetci olmak onlar icin luks bence.sen kendini uzme biraz sakin ve mantikli hareket et sahsen bizim ailede cok kisinin basina gelmistir ve bilirim bu surecleri sadece hataya dusme sakin davran bagirip cagirma ya da ustune hic gitme yoksa gidersen varsa digerine daha cok yakinlasir kendinden itme.nede olsa sevmissin onu ve cocuklarinin babasi olmus haketmemis orasi ayri mevzu.sakince islerini yoluna koy once emin ol programi dene sonra biraz rahatdavran bir dal sigara ic karsisinda neden iciyosun derse bilmem buaralar boyle istedim de sonra arkadaslarinla gezmeye cik yap bunlari kasma kendini ve kayinvalidenede anlat..islerini sakin yurut

Aslında iyi olurdu.En azından böyle bir durumda kadınların neler düşündüğünü anlardı.
Tek sen söylesen saçmalama diyebilir:)

Aslında iyi olurdu.En azından böyle bir durumda kadınların neler düşündüğünü anlardı.
Tek sen söylesen saçmalama diyebilir:)

Önce su planı bir yapıyım
Sonra zaten sonuç ne olursa olsun okuturum
senden önce bak kimler kimler duydu
Neler neler söylemiş hepsini okuturum
Beni salak bilmemesi gerektiğini anlamadan bırakmam zaten

internet başında uzun süre duran biri şunları yapıyor olabilir:
1. bir forum sitesine üyedir ve ortamını oluşturduğu için bağımlılık düzeyine gelmiştir.

2. online bir oyun oynuyordur. yine aynı şekilde ortamını oluşturmuş ve bağımlı olmuştur.

3. facebook'tan bir gruba üyedir ve bu grupta yazışmaktan hoşlanıyordur.

bunların dışında chat sitelerine filan girdiğini sanmıyorum. düzenli yazıştığı biri olsaydı, gece gündüz yazışmazlardı. sadece iş yerinde yazışırlardı. evde normal görünürdü.

internette erkekli kızlı bir grupta üyeliği vardır. ortamını kurmuştur. ve farklı bir ortam görmenin sonucunda sizden uzaklaşmıştır. belki bu grubun içinde hoşlandığı bir kız da vardır. belli olmaz.

internet bağımlılığıyla baş etmek zordur. Allah yardımcınız olsun.

Genelde herkes ispatlayın ve boşanın demiş ama ben hemen boşanmaktan yana değilim.Üstelik de çocuklar varken.Bence hemen acele karar vermeyin.Sonra pişman olacağınız kararlar vermeyin.Her ne kadar ilgisiz babada olsa yine de o çocukların babası ve varlığı bile yeter çocuk için.Eğer sanalda birşeyler yaptıysa affedilebilir, ikinci bir şans verilebilir.Ancak hayatında görüştüğü bir kadın varsa, gerçekten bir ilişkisi varsa bunu affetmek gerçekten zor.Karşı tarafta pişman olmalı ve o da evliliği sürdürmek istemeli ki bir şeyler çözüme kavuşsun.Yani sadece sizinle olmaz,tek taraflı olmaz.Gerekirse bir psikiyatriste gidin ve yardım alın.Şu an ki psikolojinizle sağlıklı düşünüp sağlıklı karar veremeyebilirsiniz.Sakın acele karar vermeyin.Allah yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısı olsun.

cnm konunu okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi aynılarını bende eski eşimde yaşadm...oda hep telefonda msjlaşıyordu sorduğumda ise ahmetle msjlaşıyorum derdi tabii daha önceleride var tabii bende senin gibi hep şüphelendm ve son gece devamlı msj msj çıldırdım telefonunda ise devamlı şifre vardı msjlarını okuyamıyordm neyse bir akşam o yine msjlaşırken ben çaktırmadan şifresini gördm ve sakin bir şelikde uyumasını bekledm ve bütün msjları okudum beynimden vurulmuşa döndm sadece msjlsr olsa neyse kadınla fotoğrafları bir sürü şeyler ve sonuç boşandm tabii benmde 2 çocuğum vardı boşanalı 7 sene oldu ama hala o msjların içeriğini hiç unutamıyorum Allahım sanada sabır versn zor bir süreç

nasıl yani eşin teline dokundurtmuyomu şifremi kkoyuyo? bu zaten bi şüphe sebebi açığı olmayan insan grek duymaz saklamaya. hattının şifresini al dökümünü çıkar

Uzun süredir bilgisayar başındyamış
Bakmıyo musun geçmişe
Ayrıca telefonunu uyurken filan al
Gsm operatörünün online işlemlerine gir, kimle ne sıklıkla mesajlaşıyo bak
Numaradan anlamazsan kim olduğunu, özelden ara bak bay mı bayan mı
Bu kadar eminsen şimdiye kadar nasıl zaten denemedin bunları

oncelikle sakin ol bak ben inanmis gibi davraniorum cunku herseyden emin olmak istiorum ki canim daha eylulde 3.senemi doldurcam 1 kizim var 2.ciyi dusunuodum ama artik Allaha buyuk soylemeym asla cunku icime supenin kirintisini dahi serpen erkek 2.cocugu haketmior Allah yardimcin olsun guc versin

sana bır tavsıye vereyım benım çok yakındakı bı kadınada boyle davrandı kocası yakınımda eşinin hattaının dökümanlarını çıkarttırdı ve butun hepsi cıktı he msjların içeriğini çıkarttıramazsn belkı ama o numaraya hangı saatlerde kaç tane msj gıttıgını görürsün ve en azından o numarayı alıp ararsn yada o numaraya tuzak kurarsn bı şekılde döküman çıkarma işlemide eger hattı kendı ustuneyse bı erkek yakınından rica et onun adına konussun kımlıgının fotkobısını cekktr bıgun o yakının onun adına konussun sorcakları seyde suan kav tl si var hattında vs gibi kişisel soruyorlar ogunde tl sine bak o şekılde yapabılırsın belkı işine yarayabılır bu dediğim ALLAH ım çok sabır versınn

emın olmak ıstersen nette cok basıt programlar var gırdıgı sayfalar şifresı konusması hersey cıkıyor.
nette ne konustugunu gorebılırsen belkıde aldatmıyordur belkıde aldatıyordur emın olmak ıstersen kur derim

aybukece
seninle suan ayni seyleri yasiyorum
benim esimde elinde telefon wc ye giriyor butun hal ve hareketleri aldattigini gosteriyor
ama surekli inkar ediyor
mesajlarini yakaladim
sadece 3-5 mesajdi diyor gecistiriyor
etrafindaki herkese ben oyle bir adam degilim ailen cocuklarim herseyim deyip duruyor
duygu somurusu yapiyor
guya ben uyduruyorum herseyi
bede sustum
bekliyorum
ortalik sakinlessin istiyorum benim ailemi bile inandirdi birsey yapmadigina
ben hakliyken haksiz duruma dustum
ustelik bizimki sanal aldatma degil reel
simdi esim inkar etmesin edemesin diye dedektif tuttum ilk takip basarisiz oldu
eylule erteledik
elimde kesin kanitlar olunca tekmeyi yiycek

etrafimdaki herkese kizginim
adam evine bakiyorsa evin esinin ihtiyaclarini karsiliyorsa susmaliymis kadin
erkeksiz olmak cok zormus
esi aldatip bosanan arkadaslarim var
onlar bile diyorki bosver sen gorme duyma birak onu kullan diyorlar
icim sisti bu laflardan

bunlardan bahsettiğini hiç okumadım..

eve geliş gidiş saatleri değişti mi?
cinsel hayatınız değişti mi?
sosyal hayatınız değişti mi?
çocuklarla ilişkileri ilgisi değişti mi?

insanlar gelecekleri ile ilgili kararları verirken en önemli kural ^^ bence ^^ kalp leri ve beyinleri aynı şeyi söylemesidir ... eğer ikisi farklı şeyler söylüyorsa zamana bırakmalı ve uzman yardımı almalı ..

Bence önce eşini alıp karşına konuşmalısın neden bu kadar beynini yoruyorsunki !!!

şüphelerinden ve bunları oluşturan nedenleri ağlayıp zırlamadan gayet net ve ciddi bir şekilde konuşup bu konuda açıklama istemelisin ..

ve asla yapmayacağın bir şeyi yapacağın konusunda tehdit etmemelisin arkadaşım, mesela yarın boşanma dilekçesi veriyorum diyorsan gidip o dilekçeyi vereceksin yada anneme gidiyorum diyorsan gideceksin ... o yüzden dilden çıkacak kelimelere dikkat etmek gerekli diye düşünüyorum ..

helal olsun sana , öyle abuk subuk konuşan kadınlar yüzünden erkekler bu kadar yüz buluyor ya zaten

bu süreç elbette zordur belki de kendine sıfırdan bi düzen kurucaksın

ama yanında güvenmediğin , zamanla nefret ettiğin bi adam olmasından daha kolay olsa gerek

Hayırlısı olsun , ve eğer yanlış anlaşılma gibi bir durum varsa umarım sadece yanlış anlaşılmadır...

Bi erkek çok sık nette dolanıyosa eşini evliliğini ihmal ediyosa vardır bi bit yeniği. Bence siz eşinizden gizli bilgisayar geçmişine ve telefon mesajlaşmalarına bakın. eğer eşiniz asla telefonuna bakmak için sana fırsat vermiyosa uyku hapı dene. o mışıl mışıl yatarken sen eşinin mesajlarına bak. eşi,nin son bir yıllık telefon kayıtlarını alabiliyosan bi dökümünü çıkar. Bunları sırf onu utandırmak için ve emin olmak için yap. değişirse ne ala.. değişmezse kim ne yaparsa yapsın nafile. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…