- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
helal olsun sana , öyle abuk subuk konuşan kadınlar yüzünden erkekler bu kadar yüz buluyor ya zaten
bu süreç elbette zordur belki de kendine sıfırdan bi düzen kurucaksın
ama yanında güvenmediğin , zamanla nefret ettiğin bi adam olmasından daha kolay olsa gerek
Hayırlısı olsun , ve eğer yanlış anlaşılma gibi bir durum varsa umarım sadece yanlış anlaşılmadır...
Bi erkek çok sık nette dolanıyosa eşini evliliğini ihmal ediyosa vardır bi bit yeniği. Bence siz eşinizden gizli bilgisayar geçmişine ve telefon mesajlaşmalarına bakın. eğer eşiniz asla telefonuna bakmak için sana fırsat vermiyosa uyku hapı dene. o mışıl mışıl yatarken sen eşinin mesajlarına bak. eşi,nin son bir yıllık telefon kayıtlarını alabiliyosan bi dökümünü çıkar. Bunları sırf onu utandırmak için ve emin olmak için yap. değişirse ne ala.. değişmezse kim ne yaparsa yapsın nafile. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..
canim keske olay bir yanlis anlamadan ibaret olsaydi
her yonden degisti esim
bambaska bir adam oldu
beraber oldugu kadinida taniyorum ama onlarin bulusma yerlerini bulmaya calisiyorum
elimde sadece mesaj ve degisen bir es var
kac kez eve alkollu geldi esim agzindan laf almaya calistim nafile
ama bulmam gerek mutlaka nerde bulusuyorsa saglam bir kanitla bulmam gerek
yoksa herkes ustume geliyor bunaldim artik
bulustugunu iliskisini ispatliycam oda sesini kesicek
utanicak beni bir daha yalanlamiycak
peki amacın bulup intikam alıp canını acıtmakmı
yoksa ispat edip bakın yanılmıyorum demek mi
sebep ne olursa olsun bunları yaaprken can yaktığın kişiden katve kat daha fazla canın yanıyor
burda yazmandan dahi seni görmeden ne kadar sıkıntılı bi durumda olduğun anlaşılabiliyor
senin canını bu kadar yakan bir insan için kendini daha fazla üzmek sana haksızlık değil mi sence
hayırlısı olsun
emın olmak ıstersen nette cok basıt programlar var gırdıgı sayfalar şifresı konusması hersey cıkıyor.
nette ne konustugunu gorebılırsen belkıde aldatmıyordur belkıde aldatıyordur emın olmak ıstersen kur derim
Tamamen okumadım afınıza sığınarak sorcam bir kadın var reelde demişsiniz yakaladınız mı? Mesajlarda ne yazıyordu yakaladığınız.numarayı almadınız mı dedektif bişe bulamamış mı???
fatma bu uyku hapini nerde bulabilirim
peki ya anlarsa
yada nasil kullanabilirim ki anlamasin
1 saat uyusa bile yeter bana
nete tlfndn giriyor birazdaha bilgi verirmisin tlf kurulurmu nasil yapilir
yazını okudum ve çok üzüldüm ALLAH yardımcın olsun cnm çok zor bir süreçSabaha kadara gözümü bile kırpmadım... bol bol ağladım gizli gizli. sizlere evliliğimi çok kısa özetlemek istiyorum ki azda olsa bi fikriniz olsun.12 senelik evliyim. Aşk evliliği yaptım güyaaa. Iki çocuğum var. Veee inanılmaz odun ve aslında hiç uyumlu olmadığ imiz bir eşim ve evliliğim var.
Eşim inanılmaz rahatına ve özgürlüğüne düşkün birisi ve beni çok yıprattı. Bense aksine çok titiz herşeyi programlı dakik hayatı empati üzerine kurmuş birisiyim. Çocuklarım evim herşeyim olmuştur hep. çocuklarım yüzünden sürdü zaten. Iyi kötü ekonomik özgürlük var ikimizde de .
Bu kadar acıya sıkıntıya rağmen çok seviyordum onu. Eskisi gibi olmasada hâlâ seviyordum. Önceden nefes alamazdım onsuz.
Oda beni çok seviyordu aslında. Neler yaşasak bile seviyorduk. Ama bitti ......
Konuya geleyim hemen. eşim internetin başından zaten hiç kalkmazdı.
Şimdi hiç kalkmıyor.
Bir ramazanı bana zehir etti. Sabahlara kadar pc başında oturdu.
Oruç tutmadı . Ezan okundu yerine yattı . Beni zaten uzun zamandır çok soğuttu kendinden. Ama belli etmiyordum.
Tuvalete bile telefon ile giriyo. Bu gecede sabaha kadar telefon elinde yattı. Mesalaş ti durdu. Ne yapıyorsun dedim habern okuyorum diyo
Şaka gibi . Baktı ben delireceğim kalktı balkona çıktı. 1_2 saatte orda kaldı elinde telefon ile sonra yattı.
Aslında anlatacak o kadar şey varki ama roman olur çok doluyum çok.
Kendimden bahsedecek olursam. Ben evinde işinde bakımlı temiz.
Takdir gören çocuklarına aşık bir kadınım. hicbir anlamda eksik kalmadı. Bunu ben değil herkes söyler.
Bu kadının kıymetini bil diye eşime söyleyenler oluyor.
Iş yerimdeki kızlar eşin çok şanslı seni tanımasak bekar deriz derler.
Bunları kendimi met etmek için yazmıyorum ve zaten o durumda da değilim.
Bana kendine bak bakımlı ol falan diyecek biri olursa son safhada bakımlı biri olduğumu bilsin istedim.
Ailesi gözümün içine bakıyor . Geçen gün annesine biraz çıtlattim.
Ağladı kadın. Çok severim üzmek istemedim ama bilsin istedim.
Dediki kızım siz seviyorsunuz sevmeseniz sürmezdi. Çok küçük yaşta evlendiniz. Beraber büyüdünüz. Yoruldunuz pes etmeyin dedi. Ama şunu unutma eğer bir sey olursa yada bu evlilik biterse ben biliyorumki bu benim oğlum dan olur dedi. Görümcelerim bile eşim ile anlaşamaz.
Bir ben çektim onu . Galiba artık çekemeyeceğim. Yardım ve akıl bekliyorum sizlerden. Önce onu yakalamalıyım utanmalı kendinden. Yoksa yine zeytinyağı gibi su üstüne çıkacak inkar edecek. Ispatlı olmalı rezil edeceğim, onu kendine. Kendinden utanacak .
Allaha dua ettim sabaha kadar . Allahım bana şunu yakalama fırsatı ver dedim. Artık mükemmel adam rolü oynayıp kandırmasın kendini istiyorum.
Çok uzadı kızlar özür dilerim. Ama birikim var. Müthiş doluyum. Yaz yaz bitmiyor. Canım yanıyor. Empati yapıyorum. Nerde yanlış yaptım diye. Ama olmuyo bulamıyorum. Maddi manevî yaninda oldum hep. Cinsel anlamda çok uyumlu ve düzenli olduk hep. Ten uyumu denen şey vardı .
Bahane üretiyorum bulamıyorum ki . Sadece ortada umursuz kendini seven ve özgür bir adam var.
Sizden bu adamla baş etme yardımı istiyorum.
Çok sinirliyim ve çaresiz kaldım . Kusura bakmayın hatalı yazılar olduysa uykusuz ve gerginim.
Sabaha kadara gözümü bile kırpmadım... bol bol ağladım gizli gizli. sizlere evliliğimi çok kısa özetlemek istiyorum ki azda olsa bi fikriniz olsun.12 senelik evliyim. Aşk evliliği yaptım güyaaa. Iki çocuğum var. Veee inanılmaz odun ve aslında hiç uyumlu olmadığ imiz bir eşim ve evliliğim var.
Eşim inanılmaz rahatına ve özgürlüğüne düşkün birisi ve beni çok yıprattı. Bense aksine çok titiz herşeyi programlı dakik hayatı empati üzerine kurmuş birisiyim. Çocuklarım evim herşeyim olmuştur hep. çocuklarım yüzünden sürdü zaten. Iyi kötü ekonomik özgürlük var ikimizde de .
Bu kadar acıya sıkıntıya rağmen çok seviyordum onu. Eskisi gibi olmasada hâlâ seviyordum. Önceden nefes alamazdım onsuz.
Oda beni çok seviyordu aslında. Neler yaşasak bile seviyorduk. Ama bitti ......
Konuya geleyim hemen. eşim internetin başından zaten hiç kalkmazdı.
Şimdi hiç kalkmıyor.
Bir ramazanı bana zehir etti. Sabahlara kadar pc başında oturdu.
Oruç tutmadı . Ezan okundu yerine yattı . Beni zaten uzun zamandır çok soğuttu kendinden. Ama belli etmiyordum.
Tuvalete bile telefon ile giriyo. Bu gecede sabaha kadar telefon elinde yattı. Mesalaş ti durdu. Ne yapıyorsun dedim habern okuyorum diyo
Şaka gibi . Baktı ben delireceğim kalktı balkona çıktı. 1_2 saatte orda kaldı elinde telefon ile sonra yattı.
Aslında anlatacak o kadar şey varki ama roman olur çok doluyum çok.
Kendimden bahsedecek olursam. Ben evinde işinde bakımlı temiz.
Takdir gören çocuklarına aşık bir kadınım. hicbir anlamda eksik kalmadı. Bunu ben değil herkes söyler.
Bu kadının kıymetini bil diye eşime söyleyenler oluyor.
Iş yerimdeki kızlar eşin çok şanslı seni tanımasak bekar deriz derler.
Bunları kendimi met etmek için yazmıyorum ve zaten o durumda da değilim.
Bana kendine bak bakımlı ol falan diyecek biri olursa son safhada bakımlı biri olduğumu bilsin istedim.
Ailesi gözümün içine bakıyor . Geçen gün annesine biraz çıtlattim.
Ağladı kadın. Çok severim üzmek istemedim ama bilsin istedim.
Dediki kızım siz seviyorsunuz sevmeseniz sürmezdi. Çok küçük yaşta evlendiniz. Beraber büyüdünüz. Yoruldunuz pes etmeyin dedi. Ama şunu unutma eğer bir sey olursa yada bu evlilik biterse ben biliyorumki bu benim oğlum dan olur dedi. Görümcelerim bile eşim ile anlaşamaz.
Bir ben çektim onu . Galiba artık çekemeyeceğim. Yardım ve akıl bekliyorum sizlerden. Önce onu yakalamalıyım utanmalı kendinden. Yoksa yine zeytinyağı gibi su üstüne çıkacak inkar edecek. Ispatlı olmalı rezil edeceğim, onu kendine. Kendinden utanacak .
Allaha dua ettim sabaha kadar . Allahım bana şunu yakalama fırsatı ver dedim. Artık mükemmel adam rolü oynayıp kandırmasın kendini istiyorum.
Çok uzadı kızlar özür dilerim. Ama birikim var. Müthiş doluyum. Yaz yaz bitmiyor. Canım yanıyor. Empati yapıyorum. Nerde yanlış yaptım diye. Ama olmuyo bulamıyorum. Maddi manevî yaninda oldum hep. Cinsel anlamda çok uyumlu ve düzenli olduk hep. Ten uyumu denen şey vardı .
Bahane üretiyorum bulamıyorum ki . Sadece ortada umursuz kendini seven ve özgür bir adam var.
Sizden bu adamla baş etme yardımı istiyorum.
Çok sinirliyim ve çaresiz kaldım . Kusura bakmayın hatalı yazılar olduysa uykusuz ve gerginim.
Ben yardımcı olurum arkadaşım sana benımle irtibata geçebilirsin özelden. Bilgisayarda ne yapıyor nerelere giriyor hepsini bulurum.
Ben yardımcı olurum arkadaşım sana benımle irtibata geçebilirsin özelden. Bilgisayarda ne yapıyor nerelere giriyor hepsini bulurum.
Merhabalar... Biraz tuhaf olacak ama ya % 0.01lik kisim agir basarsa ve oyle bisey yoksa?
Bu kadar sogumayla bu iliski ne kadar devam edecek?
Bak bende sana bisey anlatayim abim 9yillik evli ve bir oglu var telefon elinden hic dusmez yengem dokunamaz bile o telefona bana da yengemin yaninda dokundurmaz... Bu arada yengemle cok bosanmak istedi ama annem karsi cikti simdide cok sukur evlilikleri oturdu... Abim ailede bi bana rahat anlatiyor annemleri hep gecistiriyor bir gun karsima aldim konustum abi baska biri mi var diye kurdugu cumle"busra daha biriyle bas edemiyorum ne baska biri kendimi ogluma adadim o da olmasa zaten yasamak istemiyorum" bu arada abimde telefon hep kapali ya da sifre var ve abimde rahat biri babam az borclarini kapatmadi hala kendini bekar saniyor bekar arkadaslariyla takiliyor falan filan... Neyse iste sonra konusma bitti telefon masadaydi bu arada 7defa falan titredi ve merak edip actim "kelimelik" diye bir oyuna baslamis sabah aksam onu oynuyor surekli titreme ondanmis face ve twit sifresini de buldum ve faceye girmemis kac zamandir gerci girsede zaten ogluyla resimleri var hep bi onh ekliyor.... Yani anlayacaginiz eminolmadan kafanizda kurup kurup suphelenmeyin bu arada ona soyledigim de verdigi cevap degil karima annene bile soylemeyecekson oyun oynadigimi olmustu:))) galiba utaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?