%99 .9 Aldatılıyorum...

canim keske olay bir yanlis anlamadan ibaret olsaydi
her yonden degisti esim
bambaska bir adam oldu
beraber oldugu kadinida taniyorum ama onlarin bulusma yerlerini bulmaya calisiyorum
elimde sadece mesaj ve degisen bir es var
kac kez eve alkollu geldi esim agzindan laf almaya calistim nafile
ama bulmam gerek mutlaka nerde bulusuyorsa saglam bir kanitla bulmam gerek
yoksa herkes ustume geliyor bunaldim artik
bulustugunu iliskisini ispatliycam oda sesini kesicek
utanicak beni bir daha yalanlamiycak

fatma bu uyku hapini nerde bulabilirim
peki ya anlarsa
yada nasil kullanabilirim ki anlamasin
1 saat uyusa bile yeter bana

peki amacın bulup intikam alıp canını acıtmakmı

yoksa ispat edip bakın yanılmıyorum demek mi

sebep ne olursa olsun bunları yaaprken can yaktığın kişiden katve kat daha fazla canın yanıyor

burda yazmandan dahi seni görmeden ne kadar sıkıntılı bi durumda olduğun anlaşılabiliyor

senin canını bu kadar yakan bir insan için kendini daha fazla üzmek sana haksızlık değil mi sence

hayırlısı olsun

canim
aslinda amacim ne emin degilim
o benim canimi yakti evet onunkide yansin istiyorum
bunu ispat ederek yanilmadigimida gostermek istiyorum ikiside dogru
ama bosanma kelimesini agzima alinca herkes bir yandan ustume geliyor cocuklar varmis adam evine bakiyormus ta falan
aldatildigimi soyleyince kimse inanmiyor kimse gormemis
esimde insanlar kendine inaniyor diye huzur icinde aldatmasina devam ediyor
yani kanitlamadan bosansam yine ben suclu olucam
yada belki onu o kadinla gorunce icimde acaba kalmiycak
tum ipler kopucak
sevdigim adamin ne kadar alcaldigini gorucem o yeter bana
onun icin uzulmeye degmez diycem
hem aldatsin hem onca yemin ve inkar
onu kanitladigim zaman icimdeki bu ates sonucek sanki daha kolay ayrilicam

Tamamen okumadım afınıza sığınarak sorcam bir kadın var reelde demişsiniz yakaladınız mı? Mesajlarda ne yazıyordu yakaladığınız.numarayı almadınız mı dedektif bişe bulamamış mı???

nete tlfndn giriyor birazdaha bilgi verirmisin tlf kurulurmu nasil yapilir

oncelikle aybukece canim ozur dileyerek bu mesaja cevap vericem
sanki senin konunu gasp ettim gibi oldu
ama sende benim gibi kanit pesindesin diye yasadiklarimi paylasmak istedim
zerroo evet canim bir kadin var bu kesin
aslinda ben konu acmistim bunla ilgili
esimin ilgisizligi uzerine cep telini karistirmistim ve bir kadina mesajlar yazmis seni cok seviyorum
sen benim hayatimsin seni her zaman sevicem canim seni istiyor .....
yazmis ta yazmis
ben hamileydim esim bana git yat dinlen diyordu yorgunsundur diyordu
ben yatmaya gidince meger o kadina mesajlar yolluyormus
kadinida taniyorum esimin arkadasinin karisi yani kadin evli
dedektif ise ilk takipte bulamadi esimin izini kaybetti sonrada tatil ayi diye eylule erteledi
esim ise sadece arkadasiz oylesine mesajlastik diye konuyu kapatmaya calisti
ama degil
ben bulustuklarini kanitlarsam esimin maskesi dusecek
o durust namuslu gecinen adam neler yapiyormus diyecekler kimsenin yuzune bakamiycak esimi taniyorum
o istiyorki karisi ve cocuklari yaninda dursun ama diger kadinlada gonul eglendirsin

Telefonunu bir an bile elinden düşürmeyen birini anlarım da senin şüphelenip o telefonu kurcalayamamanı anlayamam. Yüzleşmek istemiyor gibisin.

Ayrıca birileri "Kadın hisseder" demiş haha çok güldüm. Yahu hissetmesi mi kalmış adamın umrunda değil paso elinde telefon takılıyor. Açıklama gereği bile duymuyor, yok haber okuyorum bilmem ne. Duvar olsa anlar.

yazını okudum ve çok üzüldüm ALLAH yardımcın olsun cnm çok zor bir süreç ama gerçekten yakalamak istiyorsan telefonunu karıştır bence umarım hakkında hayırlısı olur...

Merhaba , siz hiç tıbben ispatlanmış bir erkek çaresizliği anlamına gelen bir hastalık duydunuz mu ?
Bazı erkeklerde 40 larda bazılarında 50 lerinde ortaya çıkan bir hastalık. Kadınları elde edebildiklerini hala gençkızların kadınların yakışıklısın diyeceklerini kendilerine ispat etme peşinde olurlar .Anlattıklarınıza bakılırsa sizi aldatıyor ve umrunda değil . Sosyal çevreden çekindiği için size gelip de boşanalım vs demiyor olabilir . Muhtemelen aile büyüklerinden birisi ölse bunu da yapar . Bu tip erkekler genelde yaptığını ortaya çıkardığınızda utanmak inka etmek kimsenin içine çıkamaz hale gelmek yerine tam tersi oh be moduna geçerler .

Rezil etmek yerine cezalandırmak ve giderse bile unutamayacağı bir insan olarak kalmak onun bundan sonraki hayatına bırakacağın en büyük darbe olur . Cezalandırmak derken şiddet vs değil psikolojik acı çektir . O senin zayıf noktanı bulmuş ev ve çocuklar o yüzden mükemmel erkeği oynuyor sen de bilirsin onun zayıf noktasını .. Benim kocamdan örnek vereyim en zayıf noktası insanların bana ilgi göstermesi takdir etmesi ondan üstün bulmaları . Beli senin kocanın para olabilir ...

Ben yardımcı olurum arkadaşım sana benımle irtibata geçebilirsin özelden. Bilgisayarda ne yapıyor nerelere giriyor hepsini bulurum.

Ben yardımcı olurum arkadaşım sana benımle irtibata geçebilirsin özelden. Bilgisayarda ne yapıyor nerelere giriyor hepsini bulurum.

Arkadaşım öncelikle yardımcı olmak istemene çok sevindim.
Kaç gündür hic giremedim.
Yakın bir dostum vefat etti. Çok üzgünüm.
Kendi derdimi unuttum adeta.
Eşimle ilgilenmiyorum sadece ama anlıyo.tabiki
Sadece kafamı toplayinca senle ciddi konuşup bazı kararlar alacağız dedim.
Tırstı açıkçası. Ama yine. Aynı
Face şifresi yok kiril miyor da beceremedim yada.
Telefonda şifre var ve genelde evde kapalı açamıyorum
Pc geçmişini silmeden çıkmiyor pc den
Ben bir arkadaşın bahs ettiği casus bilgisayar programını kuramadım
Ilgiden dolayı sürümünü değiştirmiş ve satılıyor muş
Ve bence alsam kursam anlar bilgisayar kurdu adeta
Benim gibi sadece is için kullanan biri değil
Inini cinini bilir anlar
Ona ondan çakal biri lazım
Bana yardımcı olmanı diliyorum.
Seni az çok tanımak isterim
Nasıl yardımcı olabilir sın merak ettim.
Olsanda olmasanda çok sağol canım

Konuyu okuyup iyi kötü yorum yapan yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim.
Uzun.zamandır giremedim kendi derdimi unuttum çok değerli bir arkadaşımı kaybettim.
Çok üzgünüm.
Bugün gireyim bir dedim.
Çok sagolun nasihat tavsiye ve bazı taktikleri denemeye çalıştım.olmadı beceremedim belkide.
Ama dediğim gibi önüm çok kapalı.face telefon şifresi yok kilitli adeta herşey
Pc de herturlu cambazlığı yapıyor siliyor kalkıyor
Ne yapabilirim.
Casusluk oynayamam onla benim herşeydenn önce ailem, çocuklarım çevrem kariyerim
Dostum olduğu kadar düşmanım var
Komik duruma ve haklı iken haksız duruma.düşmek istemiyorum.
suanki sessizliğim den korkuyor bence korksun
Tehdit onu baya tırstırdi sanırım.

Arkadaşım bu arafa özel mesaj gönderemiyorum
Beli bir süre ve mesaj gönderim sayımın olması lâzımmış
50 mesaj göndermeli yazmalı olmalıymisim
Neyse az kaldı 41 oldu sanırım
ben 9_10 mesaj , yorum yapsam iyi olur ;-)
Çömezim daha galiba.

Merhabalar... Biraz tuhaf olacak ama ya % 0.01lik kisim agir basarsa ve oyle bisey yoksa?
Bu kadar sogumayla bu iliski ne kadar devam edecek?

Bak bende sana bisey anlatayim abim 9yillik evli ve bir oglu var telefon elinden hic dusmez yengem dokunamaz bile o telefona bana da yengemin yaninda dokundurmaz... Bu arada yengemle cok bosanmak istedi ama annem karsi cikti simdide cok sukur evlilikleri oturdu... Abim ailede bi bana rahat anlatiyor annemleri hep gecistiriyor bir gun karsima aldim konustum abi baska biri mi var diye kurdugu cumle"busra daha biriyle bas edemiyorum ne baska biri kendimi ogluma adadim o da olmasa zaten yasamak istemiyorum" bu arada abimde telefon hep kapali ya da sifre var ve abimde rahat biri babam az borclarini kapatmadi hala kendini bekar saniyor bekar arkadaslariyla takiliyor falan filan... Neyse iste sonra konusma bitti telefon masadaydi bu arada 7defa falan titredi ve merak edip actim "kelimelik" diye bir oyuna baslamis sabah aksam onu oynuyor surekli titreme ondanmis face ve twit sifresini de buldum ve faceye girmemis kac zamandir gerci girsede zaten ogluyla resimleri var hep bi onh ekliyor.... Yani anlayacaginiz emin olmadan kafanizda kurup kurup suphelenmeyin bu arada ona soyledigim de verdigi cevap degil karima annene bile soylemeyecekson oyun oynadigimi olmustu:))) galiba utaniyor

Daha önce de dediğim gibi keşke ben yanılsam utansam istiorum
Nede olsa çocuklarının babası ve bu adamı çok sevdim.
Beni çok çok üzmüş olsa bile ..
Ama zannetmiyorum bu çok başka birşey.
Aldatmıyor bile olsa eminim altından birşey çıkacak zaten.

Cok uzuldum ama insallah yaniliyorsundur...
Altindan bisey cikabilir ama kizacagin fakat ayni zamanda affedebilecegin bisey cikmasini tercih ederim... Allah yardimcin olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…