Abartıyor muyum?

Şöyle yazayım belki karıştı anlatamadım tam. Benim yazdığım konuda çocuk nasıl tepki veriyor bilmiyorum belki mutludur bilemem o yüzden konu açarken yargılayacak bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Ama bana göre zorunluluk olmadan haftada 2 kere 2 yaşında bir çocuğun yatılı bırakılması yanlış ama üzüldüm kahroldum vs diyemem dediğim gibi belki çocuk mutludur.

Üzüldüm konusu da çocuk arayıp özledim gelin alın diyormuş kaç yaşında olursa olsun ben o çocuğa üzülürüm evet yapım bu.

İlerde ne olur bilemem tabi ama ima sezdiğim için yazıyorum eğer kriter buysa çoğu çocuk özgüvensiz olur o zaman. Burda bırakmayan ve ya aile uzakta diye bırakamayan yorumlarda var. Eğer ima yoksa yanlış anladığım için kusura bakmayın.

Bence bizlerde iş yok bende çocuk konusunda emanet edemiyorum kv. Bile en fazla bir kere 1 saatliğine birakmisimdir o da mecburiyetten
Biz bırakıyoruz ya ama öyle haftada bir iki kesin falan değil kafamıza estikçe kayınvalideniz bırak bakarım falan diyor mu demiyorsa belki o yüzden de aklınıza gelmiyordur

Aaa demeyin öyle yargılıyor oluyoruz sonra ben de hiç düşünmemiştim ama çoğunluk bırakıyormuş bunu anladım.
Ağzı olan konuşr ama doğru bir tanedir göreceli değildir onlar bize Allah'ın emaneti önemli hayatı mesele olmadıkça uygun değil . Haklısın

Ağzı olan konuşr ama doğru bir tanedir göreceli değildir onlar bize Allah'ın emaneti önemli hayatı mesele olmadıkça uygun değil . Haklısın
Ya herkesin düşüncesi farklı aslında kimseyi yargılamak ve ya kırmak değil niyetim ama konu dallanıp budaklandı. Teşekkür ederim

Yani devir artık öyle bir devir oldu ki ben bırakamam o zamanlarında da kimseye. Başka bir konuda birisi yazmış çok doğru geldi'paranoyak olmak pişman olmaktan iyidir diye'. Ayrilamiyor olayım, paranoyak olayım hiç sorun değil. Çocuğumda aklım kalmasın gozumun önünde olsun yeter. Bizde kalırdık ortaokul zamanımızda teyzemlerde ama şuan ben çocuğumu kalması için teyzesinde de bırakamam.

Çocuk alışık olmayabilir ama hoşuna da gidebilir. Siz de alışık olmadığınız için size olmaz gibi geliyor. Bence bir deneyin. Her hafta falan olması şart değil, her hafta çok olabilir ama arada bir neden olmasın? Siz de çift olarak kendinize nbaşbaşa geçireceğiniz bir vakit ayırmış olursunuz.

Herkesin durumu iç işleri farkıdır o konuya yorum yapamam amaaaaaa

Ben bırakmam

5.5 yasında oglum bu zamana kadar 1 gece babannede kaldı. Eşim ameliyat olduğu için ben onunla hastane kaldım.

Ben zaten pimpirikli bir insanım. Aklıma bin türlü şey geliyor. Deprem vs falan. Bir de dediğiniz gibi biz de kalırdık ama kendimizi anlatabilecek yaştaydık. Şimdi pek öyle kalma durumu da yok kimsede. Ondan tuhaf geldi galiba

Arada bir zaten bırakıyoruz dediğim gibi ama yatılı hiç bırakmamıştık. Kızımın tepkisini ölçmem lazım galiba. Teşekkürler

Herkesin durumu iç işleri farkıdır o konuya yorum yapamam amaaaaaa

Ben bırakmam

5.5 yasında oglum bu zamana kadar 1 gece babannede kaldı. Eşim ameliyat olduğu için ben onunla hastane kaldım.
Zorunluluk harici benim de aklıma gelmezdi galiba eşim konuyu açana kadar.

Bence yapılabilir ya büyük kızım akıllıydı hep annemde de babaannesinde kalırdı ama küçük kız birqz zordu kimseden de teklif gelmedi4.5 yaşında 1 defa kaldı babaannesinde
Bu teklifi geçen gün ben. Eşime yaptım eşim şehirdışı çalışıyor 2 aya bir geliyor bayramdan sonra beraber gideceğiz dedim valla anneni de çağır gelsin 2 3 gün kalsın kızın yanında benim kafa dinlemeye ihtiyacım var bi yerlere gidelim diye ana gibi ana

Evet,özür dilemiş ve bitmiş..
Adam.gez toz işine hasret kalmış olacak ki kendinden geçmiş.
Çokça da sıkılıyor sanki.
Onu da bir gezdirin bence,yazık

Bence kesinlikle iyi fikir biz Türklerde var çilekeş saçını süpürge etmek kişi kendine eşine vakit ayırmalı psikolojik olarak daha iyi olacağı için çocuğa da iyi enerji geçer bu sayede mutlu bir aile olunur hem babannesi ananesi ne olacak sanki onlarlada doya doya vakit geçirir

Hiç belli olmaz ki ne olacağı. Gorumcemin bir çocuğu kv diğer çocuğu annesindeydi pandemi bir patladı yasaklar geldi 1 ay göremedi çocuklarını.

Çocuk olunca anneliğe kendimizi çok kaptirabiliyoruz ama biz önce karı kocayız bunu unutmamak gerekir, işim oldugunda babaanneye bırakıyorum bazı geceler kendi isteğiyle de kalır.
Eşim dile getirmeden ben ona şıklık yaparım, eşin istemesi gerekmiyor, benim duygularım da önemli bizim eşlerimizden daha çok ihtiyacımız var nefes almaya, özellikle anne babayı çok yoran çocuklarin aileleri için, biz bazen gündüz bırakıp yarım saat eve kaçıp kaçamak yaparız bazen film izleriz ara ara da gece bırakırız ama belli bir rutini yok. Vicdan yapicak bsy yok bu sizi kötü anne yapmaz. Mutlu olan kadın çiçek gibi açar ve tüm aile mutlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…