Şöyle yazayım belki karıştı anlatamadım tam. Benim yazdığım konuda çocuk nasıl tepki veriyor bilmiyorum belki mutludur bilemem o yüzden konu açarken yargılayacak bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Ama bana göre zorunluluk olmadan haftada 2 kere 2 yaşında bir çocuğun yatılı bırakılması yanlış ama üzüldüm kahroldum vs diyemem dediğim gibi belki çocuk mutludur.Ee o mesajınızda 2 yaş haftada 1,2 bırakmak doğru değil deyip çocuğa da üzüldüm demişsiniz.
aynı konudan bahseder gibi zira o konuda ağlayan çocuğun yaşı yazılmamış.
Kendi yazdığınız konudan başlayıp o çocuğa da üzüldüm deyince aynı konudan bahseder gibi olmuş takdir ederseniz.
İşte ilerideki halini kendi başına yeni ortamlara girdikçe göreceksiniz.
Ben de git gel yaşıyorum arada ama sonra bırakmamak ağır basıyorKonuyu okudukca bende bi heveslendim
Kinuyu takipte kalicam
Benim kiz kardesimde birakir arada. Abla arada nefes almak iyi geliyor diyor.
O zmn biraz daha büyümesini beklemek daha mantıklıDiyebilir valla emin değilimannem ve kayınvalidem de düşkün bizimki biraz yaygaracı
Biz bırakıyoruz ya ama öyle haftada bir iki kesin falan değil kafamıza estikçeBence bizlerde iş yokbende çocuk konusunda emanet edemiyorum kv. Bile en fazla bir kere 1 saatliğine birakmisimdir o da mecburiyetten
Ağzı olan konuşr ama doğru bir tanedir göreceli değildir onlar bize Allah'ın emaneti önemli hayatı mesele olmadıkça uygun değil . HaklısınAaa demeyin öyle yargılıyor oluyoruz sonraben de hiç düşünmemiştim ama çoğunluk bırakıyormuş bunu anladım.
Evet benim için ve kızım için öyle sanırım. Ve annem içinO zmn biraz daha büyümesini beklemek daha mantıklı
Ya herkesin düşüncesi farklı aslında kimseyi yargılamak ve ya kırmak değil niyetim ama konu dallanıp budaklandı. Teşekkür ederimAğzı olan konuşr ama doğru bir tanedir göreceli değildir onlar bize Allah'ın emaneti önemli hayatı mesele olmadıkça uygun değil . Haklısın
Yani devir artık öyle bir devir oldu ki ben bırakamam o zamanlarında da kimseye. Başka bir konuda birisi yazmış çok doğru geldi'paranoyak olmak pişman olmaktan iyidir diye'. Ayrilamiyor olayım, paranoyak olayım hiç sorun değil. Çocuğumda aklım kalmasın gozumun önünde olsun yeter. Bizde kalırdık ortaokul zamanımızda teyzemlerde ama şuan ben çocuğumu kalması için teyzesinde de bırakamam.Yani bizde ve eşimin ailesinde de kimse bırakmıyor ben de ondan yadırgadım galiba. Hatta itiraf edeyim 2 yaşında ve haftada 2 kere kaldığını ilk duyunca yok artık gibi bir tepki verdim. Ben küçükken kalırdım kuzenlerimle ama ilkokul dönemi falandı hatırlıyorum yani o normal geliyor mesela.
Merhabalar, dün gece eşimle yaptığımız konuşmadan dolayı bu konuyu açmak istedim.
Eşimin iş yerinde bir arkadaşı var. Dün konuşurken arkadaşı eşime demiş ki; biz haftada 1,2 bizim oğlanı (2 yaşında çocuğu varmış) annemlere yatılı bırakıyoruz. Hanımla geziyoruz, dinleniyoruz demiş. Eşim de bana biz de yapsak demeye getirdi. Ben de her çocuk farklı bizimkiyle o iş olmaz dedim. 3 yaşında kızımız var ve bize düşkündür. Eşim de sen böyle yetiştirdiğin için gibi bir laf etti ben de bozuldum. Sanki kendisinin çocuk üzerinde hiç etkisi yok gibi. Neyse sonra eşim özür diledi. Sen haklısın bi an güzel olur gibi geldi falan dedi konuyu kapattık. Bizde ayda bir iki babaaneye anneanneye bırakıyoruz ama yatılı değil.
Bugün durup bir düşündüm acaba ben mi abartıyorum diye, sizce?
Ben zaten pimpirikli bir insanım. Aklıma bin türlü şey geliyor. Deprem vs falan. Bir de dediğiniz gibi biz de kalırdık ama kendimizi anlatabilecek yaştaydık. Şimdi pek öyle kalma durumu da yok kimsede. Ondan tuhaf geldi galibaYani devir artık öyle bir devir oldu ki ben bırakamam o zamanlarında da kimseye. Başka bir konuda birisi yazmış çok doğru geldi'paranoyak olmak pişman olmaktan iyidir diye'. Ayrilamiyor olayım, paranoyak olayım hiç sorun değil. Çocuğumda aklım kalmasın gozumun önünde olsun yeter. Bizde kalırdık ortaokul zamanımızda teyzemlerde ama şuan ben çocuğumu kalması için teyzesinde de bırakamam.
Arada bir zaten bırakıyoruz dediğim gibi ama yatılı hiç bırakmamıştık. Kızımın tepkisini ölçmem lazım galiba. TeşekkürlerÇocuk alışık olmayabilir ama hoşuna da gidebilir. Siz de alışık olmadığınız için size olmaz gibi geliyor. Bence bir deneyin. Her hafta falan olması şart değil, her hafta çok olabilir ama arada bir neden olmasın? Siz de çift olarak kendinize nbaşbaşa geçireceğiniz bir vakit ayırmış olursunuz.
Zorunluluk harici benim de aklıma gelmezdi galiba eşim konuyu açana kadar.Herkesin durumu iç işleri farkıdır o konuya yorum yapamam amaaaaaa
Ben bırakmam
5.5 yasında oglum bu zamana kadar 1 gece babannede kaldı. Eşim ameliyat olduğu için ben onunla hastane kaldım.
Hiç belli olmaz ki ne olacağı. Gorumcemin bir çocuğu kv diğer çocuğu annesindeydi pandemi bir patladı yasaklar geldi 1 ay göremedi çocuklarını.Ben zaten pimpirikli bir insanım. Aklıma bin türlü şey geliyor. Deprem vs falan. Bir de dediğiniz gibi biz de kalırdık ama kendimizi anlatabilecek yaştaydık. Şimdi pek öyle kalma durumu da yok kimsede. Ondan tuhaf geldi galiba
Çocuk olunca anneliğe kendimizi çok kaptirabiliyoruz ama biz önce karı kocayız bunu unutmamak gerekir, işim oldugunda babaanneye bırakıyorum bazı geceler kendi isteğiyle de kalır.Merhabalar, dün gece eşimle yaptığımız konuşmadan dolayı bu konuyu açmak istedim.
Eşimin iş yerinde bir arkadaşı var. Dün konuşurken arkadaşı eşime demiş ki; biz haftada 1,2 bizim oğlanı (2 yaşında çocuğu varmış) annemlere yatılı bırakıyoruz. Hanımla geziyoruz, dinleniyoruz demiş. Eşim de bana biz de yapsak demeye getirdi. Ben de her çocuk farklı bizimkiyle o iş olmaz dedim. 3 yaşında kızımız var ve bize düşkündür. Eşim de sen böyle yetiştirdiğin için gibi bir laf etti ben de bozuldum. Sanki kendisinin çocuk üzerinde hiç etkisi yok gibi. Neyse sonra eşim özür diledi. Sen haklısın bi an güzel olur gibi geldi falan dedi konuyu kapattık. Bizde ayda bir iki babaaneye anneanneye bırakıyoruz ama yatılı değil.
Bugün durup bir düşündüm acaba ben mi abartıyorum diye, sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?