evet abartıyorsunİyi günler kızlar benim dogumuma yakin zamanda annemin il disina gitmesi gerekiyor dugun icin. Bu durumda nedense benim zoruma gidiyor hani diyorum dogum olsa annem yok yanımda diye acaba hormonlardan mi bilemiyorum. Annemle ayni sehirdeyiz kaynanamlada sorunlarim var cagiramam il disinda zaten.
Aslinda korkum korona degil gittiginde 36. Haftada olucam saglik sorunlarindan dolayi doktor erken dogum olabilir dedi korkum erken dogum olursa birde sezeryan nasil yaparim diye.Düğünden dönünce de en az 10 gün görüşemezsiniz corona riski nedeniyle. İlla şart mı gitmesi, kimin düğünü? Kardeşim evlense gitmem bu dönemde...
Sezeryan olucamda hani dogum zamani sezeryan olursam bebek ben nasil yaparim diye dusunuyorum aslinda zoruma giden sey annem beni dusunmuyomus gibi hissediyorum allah korusun annemde ameliyat riski olsun ben hayatta uzaklasmamevet abartıyorsun
Bilmiyorumki bende ondan bozuluyorum ya zaten benim annemin allah korusun ameliyat riski olsun hayatta gitmemDüğün kimin ki. Gitmesi şart mı annenizin.
Ben soylesem gitmez belkide ama sanki gitmesi degilde beni dusunmemesi agrima gidiyorGitmesin bencede abartmiyorsunuz ben olsam bende kirilirim
14 gun karantina uygulayamayiz muhtemelen ama korona degil dusuncem. O anda dogum olursa diye dusunmemesi.sezaryen ya da normal hiç fark etmez. sizden önce annenizin düşünmesi lazım kızımın bana ihtiyacı olur gitmeyeyim diye. çok mu şart gittiği düğün kimin?
kırılmakta haklısınız bence. sanırım ben olsam ben de kırılırdım. ayrıca anneniz gidip döndükten sonra 14 gün evinize adımını dahi atmamalı maalesef.
Birde cok dusuncelidir annem ama iste dugunu olanada kiyamiyor diyor kimse gitmiyor dugunune diyeYani niye gidiyor ki kizinin dogumu var bundann daha onemli ne olabilir
Düğüne gitsin tekrar gelsin. Allah kimseye muhtaç etmesin de düğün kimin düğünü yani annen gitmese olmuyo mu?İyi günler kızlar benim dogumuma yakin zamanda annemin il disina gitmesi gerekiyor dugun icin. Bu durumda nedense benim zoruma gidiyor hani diyorum dogum olsa annem yok yanımda diye acaba hormonlardan mi bilemiyorum. Annemle ayni sehirdeyiz kaynanamlada sorunlarim var cagiramam il disinda zaten.
bence düşüneceğiniz şeylerden biri de maalesef korona olmalı. hele ki erken doğum yaparsanız bebeğinizin de sizin de bağışıklığınız ekstra düşük olacaktır allah korusun.14 gun karantina uygulayamayiz muhtemelen ama korona degil dusuncem. O anda dogum olursa diye dusunmemesi.
Ben soylesem gitmez belkide ama sanki gitmesi degilde beni dusunmemesi agrima gidiyor
Bir düşünsün annen neden kimse gitmiyor düğüne diye. Kimin düğünü bu çok merak etti herkes?Birde cok dusuncelidir annem ama iste dugunu olanada kiyamiyor diyor kimse gitmiyor dugunune diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?