Abartiyormuyum

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
İyi günler kızlar benim dogumuma yakin zamanda annemin il disina gitmesi gerekiyor dugun icin. Bu durumda nedense benim zoruma gidiyor hani diyorum dogum olsa annem yok yanımda diye acaba hormonlardan mi bilemiyorum. Annemle ayni sehirdeyiz kaynanamlada sorunlarim var cagiramam il disinda zaten.

evet abartıyorsun

Düğünden dönünce de en az 10 gün görüşemezsiniz corona riski nedeniyle. İlla şart mı gitmesi, kimin düğünü? Kardeşim evlense gitmem bu dönemde...
Aslinda korkum korona degil gittiginde 36. Haftada olucam saglik sorunlarindan dolayi doktor erken dogum olabilir dedi korkum erken dogum olursa birde sezeryan nasil yaparim diye.

Gitmesin bencede abartmiyorsunuz ben olsam bende kirilirim

sezaryen ya da normal hiç fark etmez. sizden önce annenizin düşünmesi lazım kızımın bana ihtiyacı olur gitmeyeyim diye. çok mu şart gittiği düğün kimin?

kırılmakta haklısınız bence. sanırım ben olsam ben de kırılırdım. ayrıca anneniz gidip döndükten sonra 14 gün evinize adımını dahi atmamalı maalesef.

Yani niye gidiyor ki kizinin dogumu var bundann daha onemli ne olabilir

14 gun karantina uygulayamayiz muhtemelen ama korona degil dusuncem. O anda dogum olursa diye dusunmemesi.

Ben olsam ben de bozulurdum, benden ve torunundan önemli kimin düğünü diye. İnşallah aklına dank eder de düğüne gitmekten vazgeçer

Düğüne gitsin tekrar gelsin. Allah kimseye muhtaç etmesin de düğün kimin düğünü yani annen gitmese olmuyo mu?

14 gun karantina uygulayamayiz muhtemelen ama korona degil dusuncem. O anda dogum olursa diye dusunmemesi.
bence düşüneceğiniz şeylerden biri de maalesef korona olmalı. hele ki erken doğum yaparsanız bebeğinizin de sizin de bağışıklığınız ekstra düşük olacaktır allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…